Качество на Poloher kercher, изпитано с времето

Полокър Кершер

Грижата за подова настилка, особено качествена и скъпа, като паркет, изисква определени разходи. В края на краищата, за да изглежда по всяко време перфектно, трябва периодично да го разтривате и да го поливате. Не толкова отдавна тази процедура беше направена ръчно, но днес полиращата машина - техника, предназначена за висококачествено полиране на паркета - се справя добре.

Малко история

Преди няколко десетилетия думата "етаж" предизвика връзка с лице, занимаващо се с измиване и почистване на половете. Но днес това означава технически инструмент, който може да улесни работата на човек и да спести време. Полицейката ще се справи с такава задача, че превръщането в идеално състояние на подови покрития от паркет, ламинат, лакиран под, камък и т.н.

Почти преди 60-те години на миналия век, полилера е бил името на професията, тъй като по това време нямаше машина със скрубери, а устройствата за полиране бяха тежка и обемиста конструкция. Основата на първата единица е тъкан, процесът на триене на подовете е дълъг и не винаги с високо качество и техниката е скъпа, така че не всеки може да си го позволи.

Разширението на промишлени и търговски площи, изграждането на въздушни терминали и изложбените центрове, където етажите се нуждаят от цялостно почистване и триене, както и развитието на научната мисъл се превърнаха в стимул за много изобретения в тази област. В резултат на това се появиха машини за полиране на ново поколение, което стана значимо събитие в развитието на автоматизираното почистване.

Тези единици се характеризират с прост контрол и гъвкавост. Те могат да работят или от електрическа мрежа чрез кабелна връзка или от батерия. Универсалността им дава възможност едно устройство да произвежда мокро и сухо почистване на килими и килими, полиран полиран мрамор, дървен под и каменни облицовки - естествени и изкуствени.

вид

Модерен етаж може да бъде:

  • Механичен - има няколко въртящи се или неподвижни четки, които търкат подовата настилка. Тези единици се преместват ръчно, а контролът се осъществява посредством шарнирна дръжка.
  • Електрически под - монтаж, който е оборудван с високоскоростен колекторен двигател. Той има вграден метален корпус, държачи за четки, корпус, дръжки на дръжки и цял набор от различни шайби и четки. Четките са изработени от естествен материал и много рядко се използва суха трева.
  • Ръчният под е устройство, оборудвано с една четка и работещо с батерия. Прибиращата се телескопична дръжка дава възможност за почистване на помещения за лица с всякаква височина. В този случай можете да почистите както вертикалните, така и хоризонталните повърхности. Продуктът е снабден с универсална четка с диаметър 18 см, зарядно устройство и батерии до 9,6 W.

Съвременните полиращи допълнително снабдени с устройства за изсмукване на прах, което задължително се образува по време на почистване и полиране на пода. В допълнение, те имат специални "плаващите" четки, различни почистващи дюзи за твърди и меки подови настилки, пригодени за полиране на мебели и тяло на автомобили, както и контейнер за събиране на прах и мръсотия.

Маркови продукти на Kercher

Да протривате пода толкова лесно

Полицейската машина не само може да разтрива, но и да измие паркета

Всеки лак Kercher е продукт на световния лидер и има редица най-съвременни функции, благодарение на които е възможно да се постигнат високи резултати. Устройствата, създадени от ръцете на трудолюбиви германци, най-добре ще се справят с зададените задачи. Прахът, който се образува по време на полиране и смилане, веднага се абсорбира, тъй като пода на тази марка има максимален капацитет.

Единици под марката Kercher имат в своя арсенал от дискови четки в две версии на твърдост. Това ви позволява да разпределяте восъка възможно най-равномерно по цялата повърхност на пода и да го придадете отличен блясък. И усетите четки дават възможност за постигане на огледален блясък.

Немският полиуретан има голяма работна повърхност, което означава, че може да осигури динамична работа с максимално ниво на производителност. Подложката от каучук, която е снабдена с всяка единица, ще предпази както самата полираща машина, така и мебелите в стаята.

С помощта на техниката на Kercher можете лесно да полирате дървения или ламиниран паркет. В допълнение, тези устройства могат ефективно да се използват за грижи за линолеум и покритие от корк.

Важно! Отличителна черта, на която може да се гордее всяка марка от тази марка е нейният компактен размер, ергономична форма и способността да променя ъгъла на наклон, което опростява процеса на работа. Устройството може не само да спести значително време и усилия за почистване, но и да подобри качеството на грижата за подовата настилка.

Поради факта, че полиращата машина Kerher има специална полираща глава, поставена на минимална височина, е доста лесно да обработва пода в най-недостъпните места. В допълнение, ефективността на процеса на триене на пода се подобрява от наличните дюзи и други части за полиране.

Полезни съвети

При избора на паркет, ще ви бъдат полезни следните съвети:

Четки за машини

Аксесоари за подови настилки

  • Обърнете внимание на силата, скоростта на дисковете, ширината на работната повърхност, размерите и т.н.
  • Определете за каква стая се планира да използвате полиращата машина. Като се започне от това, е необходимо да се избере модел с определени характеристики.
  • Необходимо е да се изясни такъв въпрос като броя на оборотите в минута. Уредът с нисък индекс се справя добре с мръсотията, а при скорост над 800 е лесно да се създаде огледален блясък на пода.
  • Ако в помещението, в което се планира да се използва оборудването, има труднодостъпни места, е много важно да изберете комплект, снабден с глава с четка със специална форма.
  • Уредът, използван вкъщи, трябва да произвежда минимален шум, така че трябва да се обърне внимание и на този въпрос.

заключение

В условията на модерния темп на живот спестяването на време е от голямо значение. Поради това, производствената фирма Kercher се увери, че нейните продукти са най-полезните и удобни за употреба, като по този начин спестяват време и енергия на потребителя. Полотерето на тази търговска марка е не само удобно за използване, но и многофункционално, така че ще бъде и вкусът на най-взискателните клиенти.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Незаменим асистент робот-любителНезаменим асистент робот-любител
Перфектно почистване на всеки складов сервиз за подова настилкаПерфектно почистване на всеки складов сервиз за подова настилка
Какъв трябва да бъде изборът на подови покритияКакъв трябва да бъде изборът на подови покрития
Видове подови настилкиВидове подови настилки
Как да ремонтирате паркета самостоятелноКак да ремонтирате паркета самостоятелно
Паркет за къщатаПаркет за къщата
Отстраняване на драскотини от стъклотоОтстраняване на драскотини от стъклото
Качествен ламиниран паркет на дървения подКачествен ламиниран паркет на дървения под
Подготвителни работи преди полагане на мозаечен паркетПодготвителни работи преди полагане на мозаечен паркет
Изключителен ламинатИзключителен ламинат
» » Качество на Poloher kercher, изпитано с времето
© 2021 BggeHat.com