Перфектно почистване на всеки складов сервиз за подова настилка

Скрубер Карчър

Машината за почистване на пода Karcher е идеалното решение за почистване на всякакви настилки. Тази професионална техника ви позволява да се справите с всякакви задачи, без да повредите външния вид на подовата настилка и да намалите времето за почистване. Гамата на компанията включва модели за мрежа и батерии, устройства с ръчно и автоматично управление и дори със седалка на оператор.

Цел на машините за почистване на подове

Основната цел на машините за почистване е мокро почистване на големи площи. Повърхността се обработва с четки, използвайки вода с разтворени в нея препарати. След третирането машината изсмуква замърсената вода, действайки като прахосмукачка. Резултатът от използването на тази техника е напълно чистата подова повърхност.

Пералните машини Kercher са професионална техника, която се различава от домашните прахосмукачки с повече мощност и производителност. В зависимост от конкретния модел за един час техникът може да обработва 200-15000 квадратни метра. м на пода.

Видове машини за почистване на подове

Karcher предлага широка гама от технологии за почистване на подове. Различните модели се различават по отношение на производителността, мощността, вида на мощността и управлението, както и други параметри.

Това ви позволява да изберете модел, който да отговаря на условията на работа в дадена стая.

Мрежови устройства

Мрежовата скруберна машина на Karcher е свързана към мрежата. В тази категория се предлагат модели с различна мощност, подходящи за обработка на подове както на малки, така и на големи площи. Въпреки факта, че всеки модел има няколко дизайнерски характеристики, те се различават по общи параметри и подобен дизайн.

Поло-мъглите машини от тази категория са оборудвани с дискови четки. За разлика от ролковите четки, те осигуряват 100 почистване на подове, включително труднодостъпни места. Специфична особеност на технологията са вградените резервоари за чиста и замърсена вода, което позволи на производителя да намали броя на конструктивните елементи, повишавайки неговата надеждност. Машината се управлява с помощта на специален панел.

Двуколесен модел

Компактна машина

Дизайнните особености на лъча и четката ви позволяват да третирате повърхността на пода по стените и мебелите, без да рискувате да ги повредите. Здравият корпус е лесен за издържане на механично натоварване. Важно предимство е високата шумоизолация - по време на работа машината практически не създава шум.

Когато се използва техниката за почистване на различни подови настилки, се използва прав смукателен сноп. Ако е необходимо, той може лесно да бъде заменен с извита конструкция за почистване на плочките.



Kerher може да се използва за различни видове подови настилки - плочки, килими, естествен и изкуствен камък, паркет, линолеум и ламинат.

Акумулаторни модели

Основната разлика между скруберите на Kärcher за батерии е тяхната мобилност и независимост от захранване. Технологията за захранване се извършва от батерия с голям капацитет, която ви позволява да работите с големи площи без допълнително зареждане. Технологията за почистване на батериите на Karcher се използва широко не само от фирмите за почистване. Те са намерили широко приложение при почистването на търговски площи, офис площи и др.

Друго предимство на моделите на батерията е компактните им размери, което ги прави много удобни в затворени пространства. По време на работа, техникът практически не прави шум, поради което може да бъде използван по всяко време без риск от счупване на останалите служители на офиса или посетителите на търговски център.

С платформа за водача и седалка

Почистване на големи площи

Почистване на офис помещения

За почистване на големи площи се използват модели с платформа или седалка за оператор. Повечето от тези модели се захранват от акумулаторни батерии. Контролът се извършва ръчно, като се използва кормилната колона. Платформата или седалката могат да се приспособят към растежа на оператора, осигурявайки комфортна работа. Отличителна характеристика на тази техника за почистване на подове може да се счита за висока маневреност. Машината лесно се огъва около всички препятствия, като се движи свободно около стаята, която трябва да се почисти.

Тази категория оборудване за събиране на реколтата Kercher притежава висока мощност и производителност, като същевременно поддържа компактни размери. Батериите с голям капацитет осигуряват дълъг период на работа. В зависимост от нуждите може да бъде оборудван с цилиндрични или дискови глави. Четки се различават по степен на твърдост, форма, структура и се избират в зависимост от характеристиките на обработеното покритие.

Дизайнът на "резервоара в резервоара" и увеличеният обем на резервоарите позволиха да се съкратят работните паузи, необходими за зареждане с вода с почистващ препарат и източване на замърсената вода. Преместването на машината за скрубери се извършва чрез задвижващ мотор.

Малко за избора

Основните критерии за избора на техника за пречистване на Каршер са тези задачи, които трябва да бъдат решени, както и повърхността на обработената повърхност.

В зависимост от областта на приложение на машината могат да бъдат разделени на няколко категории:

Транспортиране на оборудване

Компактен и лесно транспортируем модел

  • Компактен клас. Такива модели са идеални за почистване на малки помещения. Те са в състояние да почистват подове с твърди покрития и са лесни за работа.
  • С ръчно управление. Основният обхват на приложение на такива модели е оперативното почистване на помещения с площ над 100 квадратни метра. м.
  • С платформата на водача или със седалката на водача. Модели, предназначени за ефективно почистване на помещения с площ над 1500 квадратни метра. м. Те се различават по техните малки размери и висока маневреност.
  • Един диск. Може да се използва за почистване на всякакви подове - твърди и текстилни.

Предимства на скруберите

Използването на скрубери Karcher има редица предимства:

Почистете пода

Почистване на кафенето

  • Намален ръчен труд и повишена производителност на техническия персонал.
  • Висококачествено почистване на всякакви настилки, възможност за бързо и ефективно обработване на всяка област.
  • Точната дозировка на детергентите.
  • Опростена система за управление.
  • Извършване на мокро и химическо чистене.
  • Едновременно почистване и полиране на твърди подове.
  • Простотата на източване на заразената вода и запълването на чистата вода с детергент.
  • Висока маневреност.
  • Възможност за програмиране и автоматизация на процеса на почистване.

заключение

Karcher скрубер е модерно решение за клинични задачи, включително и най-сложните. Правилно избраният модел ще осигури перфектна чистота в помещението и ще комбинира общо и оперативно почистване.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Изграждане на прахосмукачка Избор на функционална единица за почистванеИзграждане на прахосмукачка Избор на функционална единица за почистване
По-добре да почистите килимаПо-добре да почистите килима
Прахосмукачка за почистване на камината и печката, основните разлики от домакинствотоПрахосмукачка за почистване на камината и печката, основните разлики от домакинството
Качество на Poloher kercher, изпитано с времетоКачество на Poloher kercher, изпитано с времето
Четка за бързо и висококачествено почистване на подаЧетка за бързо и висококачествено почистване на пода
Как да почистите килима суха и мокраКак да почистите килима суха и мокра
Прахосмукачка с рецензии за аквафилтър и какво по-добре да изберетеПрахосмукачка с рецензии за аквафилтър и какво по-добре да изберете
Правилно почистване след ремонтПравилно почистване след ремонт
Основни характеристики на пералните машини за частитеОсновни характеристики на пералните машини за частите
Услуги по почистванеУслуги по почистване
» » Перфектно почистване на всеки складов сервиз за подова настилка
© 2021 BggeHat.com