Почистване на апартаментите след ремонт

8Почистването се извършва на няколко етапа. Преди всичко, трябва да се отървете от големите боклуци: вземете сами или отидете в компания за почистване. След това трябва да се отървете от малки отломки - останките от строителни материали, които няма да издърпат вашето прахосмукачка.

Следващата стъпка е почистването на повърхностите с промишлена прахосмукачка. Ние премахваме таваните и стените от варовика, която отново се утаява и отново ще се нуждае от прахосмукачка. Почистете добре тоалетните. Дезинфекцията на помещенията трябва да се извърши последно. Ако не искате да отделите време за почистване след ремонт, тогава на сайта https://clean-co.ru/ можете да поръчате услугите на фирма за почистване.

Сега си струва да се направи мебели. Понякога дори покриванията на мебелите не могат да бъдат спасени от непознати места. Тъй като рекламата не казва, а универсални почистващи продукти, които ще бъдат почистени, всяко замърсяване все още не е измислено. Различните петна се почистват по различен начин. Но въпреки това има правила, които трябва да се спазват.

На първо място, по-добре е да се отървете от петна, когато те са все още свежи. В този случай, понякога достатъчно, дори и малко варена вода. За да се премахнат старите петна, отнема много време и усилия, както и различни прахове, а в най-лошия случай и цялостно почистване на мека мебел.



Ако времето не забележите, че петното, той има време да се накисва в материала на седалката или килим, в този случай, не изпадайте в паника и го запълнете с първото свободно почистващо средство. Струва си да се оцени естеството на петна. Ако, например, тя е алкална, използвайте оцет или киселина. Ако петното е кисело, вземете сол и сода. Всеки отстраняващ петна се препоръчва за тестване на ненужна повърхност.

Това се случва, така че няма предпазни мерки ще помогне за спасяване от ремонт и изграждане на лакирани или полирани мебели - начина, по който недостатъците са все още видими. Например, драскотините могат да бъдат покрити с лак за обувки. Промиването с такива мебели се премахва, като се използва парцал с бензин или слънчогледово олио със сол. Върнете блясък, можете да с вино, слънчогледово олио или парфюм. За бели петна, които трудно се измиват на мебелите от дърво и ги отстраняват, трябва да използвате разтвор, състоящ се от една част оцет и 2 части течаща вода.

При това общо почистване след ремонт не свършва. Е, как след половин месец строителният прах ще се уталожи напълно, това почистване ще трябва да се повтори. В идеалния случай в рамките на един месец можете да направите така нареченото закрепване за почистване.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Почистващ килим избираме народни и химически продуктиПочистващ килим избираме народни и химически продукти
По-добре да почистите килимаПо-добре да почистите килима
Некомплициран химическо чистене на килими със собствени ръцеНекомплициран химическо чистене на килими със собствени ръце
Как да почистите килима суха и мокраКак да почистите килима суха и мокра
Тайните на почистване след почистванеТайните на почистване след почистване
Прахосмукачка с рецензии за аквафилтър и какво по-добре да изберетеПрахосмукачка с рецензии за аквафилтър и какво по-добре да изберете
Правилно почистване след ремонтПравилно почистване след ремонт
Общо почистване на апартаментите след ремонтОбщо почистване на апартаментите след ремонт
Услуги по почистванеУслуги по почистване
Почистване на помещенията в апартамента след ремонтПочистване на помещенията в апартамента след ремонт
» » Почистване на апартаментите след ремонт
© 2021 BggeHat.com