Промишлени почистващи препарати

Така че какво, както и детергенти днес произвеждат голямо разнообразие. Въпреки това, всяко почистващо устройство има свои собствени характеристики и е предназначено за определени повърхности.

Какви промишлени средства е по-добре да почистите мивката?
За керамичните черупки са необходими абразивни вещества. Те могат да бъдат почистваща паста или мек прах. При кандидатстване за почистване на твърди средства, съществува риск от надраскване на повърхността. След почистване повърхността трябва да се изплакне с вода и след това да се избърсва със суха кърпа.

Корпусите от неръждаема стомана се почистват на всеки 6-7 дни с неабразивни вещества, които не съдържат хлор. В противен случай може да се образува корозия. Стъклени черупки, така че драскотините не се образуват, се почистват с течни вещества, като се използват меки гъби.

За почистване на тоалетната чиния и бидетата използвайте почистващи абразивни и неабразивни промишлени почистващи препарати, като ги прилагате само върху емайловите повърхности. Акрилните и чугунните вани не се почистват с абразивни вещества, тъй като повърхността бързо се влошава от тях. Много внимателно почиствайте емайлираните вани. Използването на стоманени гъби не е допустимо тук.



Почистете плотовете с меки почистващи препарати, като използвате топла вода. Не използвайте абразивни почистващи препарати или съдържащи киселини вещества. Често плотът трябва да се почиства с препарат за миене на съдове или сапунен парцал, след това да се изплакне с вода и да се изсуши.

Миксерите също не изискват специални почистващи препарати. За да ги направят блестящи и чисти, те се избърсват със сапунен разтвор, който след това се измива с много вода и се избърсва с парцал. Мебелите с дървена обшивка обикновено се намират на място, където няма директна слънчева светлина. За да се гарантира, че мебелните изделия ще продължат по-дълго и ще имат красив външен вид, трябва да се използват специални индустриални почистващи препарати.

Понякога при избора на детергент, на рафтовете на магазините има универсални опции, предназначени за всички повърхности наведнъж. От такива предложения трябва да се отхвърли, тъй като всеки възрастен трябва да разбере, че за повърхности от различни материали е необходимо да се използват различни методи на почистване, за да се запазят красивите и невредими вашите мебели, санитарен фаянс и битови предмети. Ето защо, отидете в магазина за почистващи препарати, изберете няколко да кандидатстват за различни цели.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Почистващи препаратиПочистващи препарати
Почистване на линолеумПочистване на линолеум
Как да почистите плочките на подаКак да почистите плочките на пода
Отколкото да измие ламинат какви препарати и инструменти да се използва?Отколкото да измие ламинат какви препарати и инструменти да се използва?
Как да се грижим за ламинат в апартамент или къща?Как да се грижим за ламинат в апартамент или къща?
Как и какво да измиете опънатите таваниКак и какво да измиете опънатите тавани
Тогава да измиете пластмасови прозорци и первазиТогава да измиете пластмасови прозорци и первази
По-добре да почистите килимаПо-добре да почистите килима
Как да почистите опънати таваниКак да почистите опънати тавани
Кое означава за измиване на пода е по-добре да се използва?Кое означава за измиване на пода е по-добре да се използва?
» » Промишлени почистващи препарати
© 2021 BggeHat.com