Незаменим асистент робот-любител

Робот за полиране

Модерните жени са толкова заети с работа, че понякога нямат свободно време дори за почистване в къщата. За да се улесни и ускори този процес, беше създаден робот - уникално устройство, което ще стане най-добрият асистент на домакинята.

Единична характеристика

Робот чистител

Poloter гарантира блестящ резултат

Най-популярният робот за почистване днес е Mint 5200, който в сравнение с предшествениците си има доста привлекателен външен вид. Това устройство работи тихо и бързо, а резултатът ще задоволи и най-придирната любовница. В края на краищата, ергономичният дизайн ви позволява да достигнете до политер дори и в най-недостъпните места.

  • Размерите на устройството му позволяват да се движи без усилие в къщата, като свободно маневрира между краката на столовете и масите. Полото има малка височина, така че да може да проникне в дивана и фотьойла. И това е различно от роботите на други производители.
  • Освен това нивото на шума на това устройство е несравнимо с другите подобни продукти. Работата на мента 5200 е толкова тиха, че по време на почистването можете дори да се отпуснете спокойно. И в случай, когато роботът срещне стени и мебели, той излъчва мек, тъп звук от леки удари, който е малко вероятно да наруши. Дори почистването през нощта или измиването на пода в детската стая няма да ви безпокоят, така че устройството не се сравни с други булевални подови полюси.
  • Друго предимство на мента 5200 е неговата простота и лекота на управление. Това е модерно устройство с минимален брой бутони. Уредът тежи малко, така че ще може да го пренесе дори и на крехко момиче. Размери ексфолиант за толкова малки, че по-малко от гледна точка на хартиен носител лист 4. Със своите размери 22 х 25 см на височина 8 см и тегло от 1,8 кг може да премине и премахване на прах и мръсотия, дори и при много ниски мебели.
  • Също така монетният двор на робота може да работи автономно, докато се нуждае от почистване на две или три стандартни стаи, при условие че устройството ще бъде лесна за навигация. Според данните от паспорта роботът може да работи в режим на химическо чистене без презареждане в продължение на 4 часа, а при режим на мокро почистване 2, 5 часа. В режим на сухо почистване, мента може да премахне праха и почти всички малки отломки. Режимът на мокро почистване за замърсени подове, съгласно препоръките на производителя, трябва да се включи само след сухо почистване, така че да не се разпространява равномерно прах по цялата повърхност.
  • Уредът може да изчисти пода дори и от стари петна, тъй като по време на процеса на измиване устройството се придвижва напред, леко се завърта от страна на страна и симулира, като по този начин измива повърхността с ръце. Такива действия осигуряват най-ефективното и висококачествено почистване на помещенията. Модният полиращ уред Mint 5200 е оборудван със специален панелен резервоар за течност, с който се почиства подовото покритие. По време на измиването на пода, тази течност равномерно овлажнява парцала и поддържа постоянна влага. Така процесът е напълно автоматизиран.
  • Съдейки по рецензиите, е по-добре да използвате мента за ежедневно почистване, така че пода да е леко замърсена и в резултат на работата на такъв помощник да се получи идеално чиста повърхност. В допълнение, роботът няма да падне от стълбата, тъй като е в състояние да установи внезапно падане на пода и да се движи около това опасно място. Малките предмети на пода, като например играчки, дрехи или обувки, няма да бъдат пречка за мента 5200, тъй като лесно ще ги избутат в стената по време на почистването. По-тежките предмети ще бъдат класифицирани от блока като пречка и почистването ще се извършва близо до тях.
  • Полиращата машина има много удобна вградена навигационна система, достатъчно ефективна за почистване на малки помещения, например в банята или в коридора. За най-съвършения резултат можете да използвате навигационния куб, който се доставя с робота. Този куб има вграден навигатор, който дава сигнали и водач над стаята. Така устройството преминава не само отворени пространства, но и всички труднодостъпни места, като внимателно отстранява прах и мръсотия.
  • Роботът може да се движи по периметъра на помещението, като събира прах и мръсотия от первазите, които не винаги правят подобни устройства от други производители. Почистването около периметъра обаче не може да се извърши, ако роботът е поставен в режим "бързо почистване". След като свърши работата на робота, той се завръща сам в стартовата точка.


Съдържание на опаковката

Моделът на монетния двор 5200 се предлага в следното оборудване:

  • Робот - 1 бр.
  • Навигационен блок - 1 бр.
  • Зарядно устройство за автономна работа на прахосмукачката.
  • Стандартна платформа.
  • Платформа за мокро почистване с резервоар за вода - 1 бр.
  • Микрофибърна кърпа - 2 бр.
  • Резервен капак за резервоар за вода - 1 бр.
  • Кърпи за мокро почистване - 2 бр.
  • Ръководство за потребителя.

Препоръки за начинаещи потребители

Почистване на кухненския робот

Робот полиращ iRobot

Ако искате вашия робот да работи като мента, както и в рекламата, тогава е необходимо малко да коригирате този процес, като използвате прости съвети:

  • Моторът 5200 на монетния двор използва два режима на почистване. Трябва да се има предвид, че бялата тъкан се използва за сухо и синьо за мокро.
  • За да може полилера да се движи с влажна кърпа в посока напред, трябва да затегнете синьото платно възможно най-плътно на работната повърхност и да включите режима SWEEP.
  • Не запълвайте резервоара за течност, ако вашият под не е твърде замърсен. В случай, когато синята тъкан е много мокра, устройството започва да се бори с нея и не може да продължи процеса на почистване в пълен режим, като се движи напред.
  • Почистването в сух режим е по-скоро като събиране на коса или прах. Подходящ е в случай, когато просто трябва да се отървете от прах, но за подове без вълна е по-добре да използвате влажна кърпа.
  • Бялата кърпа не може да се навлажни, тъй като моторът няма да може да работи в желания режим. Препоръчва се кърпата да се изплакне обилно след почистване. Ако не искате да перете парцал всеки път след почистване, можете да разливите еднократна употреба, която е във всеки супермаркет.
  • Независимо от гъвкавостта, която отличава ментовия политер, препоръчително е да премахнете колкото е възможно повече предмети от пода, преди да поставите нещата в ред. В края на краищата, например, столовете на пода усложняват процеса, а роботът ще остави неразвити зони. Освен това машината за полиране е в състояние напълно да се справи с работата по измиването на подовете с малко замърсяване и отсъствието на прекалено големи частици.
  • Желателно е да се използва роботът, където няма килими, а за да се поддържа чистата къща, е необходимо да се използва устройството ежедневно, а след това парцалите няма да бъдат замърсени.

заключение

Почистването на къща с ръчно използване на традиционен моп вече е нещо от миналото и се заменя с автоматичен асистент - робот полиращ. Това е същото необходимо и удобно нещо като пералня или съдомиялна машина. Основната му цел е да инвестира в ежедневието и да превърне управлението на домакинството от неприятна задача в истинско удоволствие. Това се потвърждава от многобройните положителни отговори на тези, които използват такова устройство.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Здрава покривка на килима на каучуковата основаЗдрава покривка на килима на каучуковата основа
Некомплициран химическо чистене на килими със собствени ръцеНекомплициран химическо чистене на килими със собствени ръце
Четка за бързо и висококачествено почистване на подаЧетка за бързо и висококачествено почистване на пода
Какво трябва да бъде модерната кухняКакво трябва да бъде модерната кухня
Столове за критерии за избор на кухняСтолове за критерии за избор на кухня
Hd4 преглед на лунната светлина с интересно имеHd4 преглед на лунната светлина с интересно име
Как да направите устройство за полагане на тухли със собствените си ръце?Как да направите устройство за полагане на тухли със собствените си ръце?
Детски столовеДетски столове
Как да изберем кухненски роботКак да изберем кухненски робот
Как да изберем мотоблокКак да изберем мотоблок
» » Незаменим асистент робот-любител
© 2021 BggeHat.com