Как да изберем кухненски робот

Изборът на кухненски робот, домакинята ще трябва да мисли, защото тези битови уреди се различават от размера и завършват с набор от функции. С времето производителите представят на света по-модерни модификации на това устройство.

Класификация на преработвателите на храни

Най-простият вид комбайн се състои от мотор в тялото, няколко дюзи и контейнер за продукти.
По-подобрен тип е оборудван, с изключение на горните, с ренде, зеленчукорезачка, месомелачка. Това устройство съчетава всички основни и необходими функции за работа в кухнята. Но това може би не е достатъчно.
Кухненски робот Bosch MUM 4856 EU
За любителите на комфорта можем да различим следния тип кухненски процесор - с електрически контрол и широк набор от прикачени устройства.

Какво трябва да търся при избора?

Трябва да се отбележи, че освен функциите, голямо значение има и размерът, удобството при работа и, разбира се, цената. Трябва да пожертвате или пространството в кухнята, или възможностите на устройството. Но ние не трябва да забравяме за марките, зад които е дизайнът, гаранцията и качеството на продукта.

Най-добрите марки на хранителните производители



Първото място се заема от производители като Bosch и Electrolux. Зад тях, по популярност, купувачите идентифицираха Braun и Philips.

Най-популярният модел на компанията Bosch стана MUM 56340 Styline. Този избор на потребителите може да бъде разбран, тъй като комбината заема малко място в кухнята и не е по-лоша от функционалността. Този мощен модел е оборудван с ренде, месомелачка, сокоизстисквачка, шпилка и дори мехор. И дизайнът не разочарова, излезе елегантен и компактен модел, който е важен и за собствениците.

Що се отнася до производителя Electrolux, най-популярният модел е този, който има минимални функции. Това устройство поддържа функциите за месене на тесто, рязане на кубчета и резени, перка, емулсионна дюза. Този модел има капацитет от 2 литра. Моделът беше оценен и за удобство, надеждност и стилен дизайн.

Сред Philips си струва да се спомене моделът HR7781. Според характеристиките моделът има доста впечатляваща мощност - 1200 W, както и здрава метална обвивка. Производителят е установил дълъг гаранционен период, който вдъхва сигурност и надеждност на своите клиенти. Тази комбинация има практически всички изброени функции, с изключение на сокоизтисквача. Но тази функция присъства само в колекцията от премии. Но за да закупите този модел ще трябва да вилката.

За сметка на преработвателите на бюджетни храни, те се произвеждат основно от Kenwood, Redmond, Tefal и други. Те предлагат своите продукти на по-ниска цена със същите функции. Но надеждността на материала, от който се произвеждат комбайни и техните компоненти, и живота на такива устройства може да бъде разпитан.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да изберем кухненска скала?Как да изберем кухненска скала?
Кухненска мивка, която е подходяща за вас?Кухненска мивка, която е подходяща за вас?
Избор на телевизор в кухнятаИзбор на телевизор в кухнята
Какви размери трябва да има кухненският комплект?Какви размери трябва да има кухненският комплект?
Кухненски мебели за малка кухняКухненски мебели за малка кухня
Ъгъл в кухнятаЪгъл в кухнята
Избор на мебели за кухнятаИзбор на мебели за кухнята
Как да изберем качулка за кухнятаКак да изберем качулка за кухнята
Как да изберем мебели за кухнятаКак да изберем мебели за кухнята
Как да изберете кухненски съвети са полезниКак да изберете кухненски съвети са полезни
» » Как да изберем кухненски робот
© 2021 BggeHat.com