Инфрачервено фолио за топло подово покритие

Топлият под на пътя

На пазара на отоплителни уреди през цялото време има ново съвременно оборудване. Тя е практически свободна от недостатъците, които устройствата от предишното поколение притежават. В подкрепа на тези думи е целесъобразно да говорите за инфрачервени филми и да ви разкажа как се различава топъл подът на caleo.

Ултра тънката и здрава система позволява малко пари за решаването на вечния проблем на отоплителните помещения, където е невъзможно да се установят обичайните стационарни точки. Използвайки го, човек напълно променя идеите си за комфорт и уют, разбирайки какви са предимствата на нагревателите от ново поколение.

Полагане на този филм е най-добре за плочки, но може да се използва и за ламинат, килим и линолеум. Извършва отопление с помощта на инфрачервено лъчение, което за 90 се състои от вълни с червен спектър с дължина 5-20 микрона. Тези лъчи са не само не са вредни за човешкото здраве, но също така помагат за възстановяване на имунната система, да започне процес регенериране, се образува благоприятна атмосфера, в която и двете могат да диша спокойно и да живее по-удобно.

Когато работите върху такъв топъл под, се образуват отрицателни йони, които са източник на живот на земята. В природата такива частици могат да бъдат "намерени" близо до водни тела, водопади, по време на гръмотевична буря или формиране на статичен стрес. Лекарите са установили, че такива химични съединения имат стимулиращ енергията ефект, поради което умората, натрупана в продължение на един ден, преминава много бързо и меланхолията и мързелът изчезват.

От какво се състои системата?

Модерен топъл подова калео се състои от двуслойно полиестерно фолио, обработено чрез корона електрически разряд. Дебелината на филма е не повече от 0,5 мм. Вътре има въглеродни пръти. Известно е, че никога не са ударили човек с токов удар.

Производителите обърнаха голямо внимание на безопасността на системата, проведоха редица лабораторни тестове, които доказаха, че е направена пожарна и електрическа безопасност. Следователно, такъв продукт има всички съществуващи международни сертификати за качество.

Системата се характеризира с висок коефициент на топлопреминаване, докато по време на работата си тя използва много по-малко електроенергия. Пълният комплект включва термостат, който освен това помага да се спести до 30 електроенергия.

Обърнете внимание! За един ден етажите на kaleo консумират средно 0,035 kW / h.

Значителни разлики от другите системи

Затопляйте се в хола

Ламинат филм

Един обикновен потребител, който се запознава с новостите, най-напред иска да знае как се различава от вече съществуващите устройства. Производителите на caleo са разработили детайлите на недостатъците на топъл кабел и филмови подове и са разработили метод, който елиминира свързването на "топли" и "студени" термични проводници. Това е постигнато чрез използването на меден автобус, който се движи добре, но не се нагрява много.



Токът върви към въглеродните низове. Те създават топлината, която човек чувства в бъдеще. Защитни функции и изпълнява сребърна мрежа. Той не позволява на гумата да се нагрее, топлинният филм не позволява да се ексфолира и предотвратява проникването на вода вътре в конструкцията, ако се използва caleo за загряване на банята.

Оригиналните технологии за проектиране гарантират продължителността на работните срокове. Производителят дава петнадесетгодишна гаранция за използването на системата и една година за температурните контролери.

Обхват на приложение

Обхватът на такава отоплителна система е широк. Изброяваме само най-често срещаните обекти:

Субстрат под филма

Фолиото подложка

  • Най-често топла подове от калео се използват като допълнителен източник на топлина в хола. Основното предимство на системата е съвместимостта с всички съвременни подове. Ето защо, той може да се използва не само за плочки, но и за паркет, балатум и килим.
  • Power caleo ви позволява да го използвате и като основен източник на отопление. Ако няма фиксиран газопровод, това е най-добрата алтернатива за днес. С инсталирането на такъв топъл под, можете да затоплите къщата или апартамента в извън сезона, като създадете най-благоприятния микроклимат. В този случай системата е просто незаменима като основен източник на топлина.
  • Можете да монтирате филма не само на хоризонтални, но и на вертикални повърхности, както и на наклонени равнини. Опитни дизайнери са щастливи да използват тази възможност, създавайки оригинални от едната страна и практични с други предмети на изкуството.
  • Той е незаменим за такъв топъл под и за аварийно отопление. Специалистите казват, че caleo е универсална система. Следователно, тя може да се използва за отопление на детски институции, болници, офиси, промишлени и спортни съоръжения, където се изискват специални условия за сигурност или е необходимо да се създаде удобен микроклимат.

Наскоро продуктите на южнокорейския производител се използват широко за отопление на селскостопански съоръжения. Подобно отопление, както показва практиката, ви позволява да отглеждате добра реколта.

Предимства на системата

Принципът на полагане на пода

Слоеста схема

Топъл подът на марката caleo е предназначен за най-взискателните клиенти. Това е високотехнологичен "умен" продукт, който демонстрира превъзходството на съвременните технологии. В допълнение към сребърната антитерористична мрежа, kaleo има друго важно предимство. Самият той реагира на температурата на околната среда и, ако е необходимо, намалява потреблението на електроенергия. Благодарение на това обстоятелство средният потребител може да спести значително. Саморегулиращото се подово отопление е с 35 пъти по-икономично от традиционната кабелна система.

Освен това, филмът е лесен за монтаж, може да се полага на всяка плоска повърхност и не е необходимо да се запълва със замазка. Дължината на един сегмент е 20 сантиметра.

Такава топла под не изсушава въздуха, а конструкцията на филма може да издържи на механични натоварвания, така че тежката мебел може да бъде поставена на върха на системата. Единственото изискване е наличието на крака. Те ще осигурят необходимия вентилационен канал, така че филмът да не се прегрява.

Обърнете внимание! Поради малката дебелина на фолиото, такъв топъл под, ще спести височината на помещението, което е много важно за малките апартаменти. Системата работи безшумно, е напълно безопасна, а гаранцията на производителя за цели 15 години е покрита от филмовия под.

Обобщение по темата

Свързване на контактите

Място на изолация

Може да се твърди, че описаната система е универсална. Той може да се използва като отделен източник на топлина, аварийно отопление или допълнителна опция, незаменим през извън сезона. Днес топлата кальо е прост и надежден начин за решаване на проблема с отоплението. Филмът е уникален, защото използва патентована технология, която елиминира недостатъците на подобни продукти. Това е "сребърният филм", който не позволява медните гуми да се окисляват и затоплят, така че да не можете да изгорите или да получите електрически удар. Изолацията се подлага на голямо разнообразие от термични и механични тестове и също така е изложена на агресивни среди. Но нищо не може да повреди сребърния филм.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Инфрачервените подове увреждат или облагодетелстват, ефектът от инфрачервеното лъчение върху тялотоИнфрачервените подове увреждат или облагодетелстват, ефектът от инфрачервеното лъчение върху тялото
Технически и оперативни предимства на инфрачервения топъл подТехнически и оперативни предимства на инфрачервения топъл под
Инфрачервен топъл подИнфрачервен топъл под
Инфрачервено отоплениеИнфрачервено отопление
Обикновено отоплениеОбикновено отопление
Оборудваме подовото отоплениеОборудваме подовото отопление
Монтиране на инфрачервен топъл под от собствени ръцеМонтиране на инфрачервен топъл под от собствени ръце
Монтиране на филма-топъл под от собствените си ръцеМонтиране на филма-топъл под от собствените си ръце
Таван IR нагревател - общ прегледТаван IR нагревател - общ преглед
Инфрачервени подове за съвременни технологии в съвременен домИнфрачервени подове за съвременни технологии в съвременен дом
» » Инфрачервено фолио за топло подово покритие
© 2021 BggeHat.com