Сортове платна за интериорни врати

платформи за интериорни врати

Платформите изпълняват декоративна функция, скривайки пространството между вратата на вратата и стената, което дава пълна визия на цялата врата. Може да се използва както на едната, така и на двете страни на вратата. Има няколко разновидности платки, да разгледаме основните.

Дървени лайсни

Както подсказва името, този вид платна е направен от дърво. Дървени ленти, обикновено с дължина от два или три метра, преминават през фрезова машина с режещ инструмент, чийто изход е цилиндър с гофриран шаблон. Също така могат да бъдат произведени под формата на прости гладки пръти.

Дървените плочи са непретенциозни при работа и експлоатация, но изискват боядисване и могат да се деформират с времето под въздействието на висока влажност и спад на температурата.

Пластмасови плоскости



Препоръчват се пластмасови подложки за поставяне в помещения с висока влажност. Тези пластини не са абсолютно податливи на вода, устойчиви на температурни промени и появата на мухъл. Идеален за бани, сауни, басейни и бани.

Корпус от MDF (Fiberboard с ниска плътност)

Бюджетната версия на платформите, ако не бъде изложена на крайните им прояви на околната среда, ще продължи доста дълго време. Почти винаги дойде пълна с китайски врати. Абсолютно нестабилни до влага, лесно счупени, но те не гният и не се деформира в сухи помещения.

Пластинки от поливинилхлорид (pvc)

Този вид плат-лента има кабелен канал, който ви позволява да скриете проводниците в него. Налице е много голям асортимент от цветове, което е удобно при избора на подходящ цвят и текстура clypeus. Точно като пластмасова clypeus, то не е податливо на вода и температурни промени.

Рамки, издълбани от фино дърво с ръчна работа

Тъй като не е трудно да се досетите, това е най-скъпото разнообразие от платна. Такива платформи се поръчват за скъпи, резбовани врати. Те са изработени на ръка от дърворезбари.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Предимства и недостатъци на пластмасови вратиПредимства и недостатъци на пластмасови врати
Боядисани врати от MDF практичност и ползи!Боядисани врати от MDF практичност и ползи!
Инсталиране на металната входна вратаИнсталиране на металната входна врата
Завършване на склоновете на врататаЗавършване на склоновете на вратата
Монтиране на интериорни вратиМонтиране на интериорни врати
Избор на интериорни вратиИзбор на интериорни врати
Икономична версия на вратата за банятаИкономична версия на вратата за банята
Как да изберем интериорни вратиКак да изберем интериорни врати
Правила за избор на интериорни врати от дървоПравила за избор на интериорни врати от дърво
Защита на ключалката срещу счупване с използване на бронирани плочи и бронирани плочиЗащита на ключалката срещу счупване с използване на бронирани плочи и бронирани плочи
» » Сортове платна за интериорни врати
© 2021 BggeHat.com