Защита на ключалката срещу счупване с използване на бронирани плочи и бронирани плочи

1В момента не само входът, но и интериорните врати обикновено са завършени с надеждни ключалки. При загуба или счупване на ключа, собственикът е изправен пред проблем: вратата не може да бъде отворена. В тези случаи е най-добре да се свържете с фирмата, която извършва законно спешно отваряне на металните входни врати, както и отварянето на интериорни врати и ключалки за мебели.

Законното отваряне се извършва само в случай, че клиентът има документи, потвърждаващи неговите права върху недвижими имоти. В повечето случаи квалифициран занаятчия ще може да отвори вратата, без да повреди вратата и кутията. Работата може да отнеме доста време, тъй като много от бравите са допълнително защитени от бронирани плочи и бронирани плочи.

Бронежинните тампони се използват най-често за защита на механизма на блокировката на цилиндрите. Капакът се състои от метални щитове, единият от които е монтиран отвън и другият от вътрешната страна на крилото на вратата. Щитите са фиксирани с болтове. Тъй като бронята е направена от лист от неръждаема стомана, тя може да се използва за врати, които са насочени към улицата и са обект на сезонни климатични влияния.



Изхождайки от факта, че облицовката не е скрит елемент, тяхната повърхност е проектирана, като се има предвид общата конструкция на вратата. Bronenkladka може да се боядисва с прахова полимерна боя, обработена чрез хромиране или поцинковане. Съгласно метода на монтажа има нанесени и вградени подложки. Повърхността се монтира директно върху крилото на вратата и се затваря - върху заключващия механизъм на ключалката. Подложките за подложки се считат за по-надеждни, тъй като не могат да бъдат счупени, като се вземе остър предмет.

Много ефективно средство за защита са магнитните бронирани пластини, които не само защитават заключващия механизъм, но и блокират достъпа до ключалката. За да отворите вратата, се нуждаете от магнитен ключ. Ако замъкът има магнитна броня, след това в ключалката, хулиганите няма да могат да вкарват боклук, мачове, дъвка.

Бронираните пластини предпазват ключалката от счупване с помощта на скелетни клавиши. Плочите са изработени от много здрава стомана, което изключва хакване чрез пробиване. Бронираните пластини се монтират на ключалки с лостов механизъм. Когато поръчвате табелата, уверете се, че тя напълно покрива заключващия механизъм. В допълнение, местоположението на дупките за ключалката трябва да съответства точно на модела на инсталираната ключалка.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Правила за избор на входната вратаПравила за избор на входната врата
Избиране на ключалката за предната вратаИзбиране на ключалката за предната врата
Входни метални врати от производителяВходни метални врати от производителя
Интериорни врати и тяхната инсталацияИнтериорни врати и тяхната инсталация
Избор на интериорни вратиИзбор на интериорни врати
Стоманените врати са в основата на безопасносттаСтоманените врати са в основата на безопасността
Правила за избор на интериорни врати от дървоПравила за избор на интериорни врати от дърво
Защитени входни вратиЗащитени входни врати
Избиране на предната вратаИзбиране на предната врата
Входни врати за поръчка на функции и предимстваВходни врати за поръчка на функции и предимства
» » Защита на ключалката срещу счупване с използване на бронирани плочи и бронирани плочи
© 2021 BggeHat.com