Монтаж на входни врати

Качеството на работа и експлоатационният живот на вратата до голяма степен зависят от верността на нейната инсталация.

Ето няколко съвета за правилното инсталиране и инсталиране на входната врата:
• Извикване на графиката - необходимо е да се произведе във всеки случай, тъй като всяка компания-доставчик има свои собствени дизайнерски характеристики, които изискват изчисляване на размера на инсталацията, последователността на монтажа и механизмите при монтиране на плъзгащата се врата.
Преди да започнете инсталирането на вратата, е необходимо визуално да проверявате продукта за чипове, драскотини, пукнатини и други механични повреди.

Необходимо е да се направи измерване на нивото на подовата плоскост под вратата - тя трябва да е напълно плоска.
• Монтаж на кутията - се извършва в хоризонтална равнина. Горната част на кутията и стълбовете се нарязват под ъгъл 45 градуса и се свързват под формата на буквата P, а ъгълът, образуван от вътрешните повърхности на стойката и горната част на кутията, трябва да бъде точно равен на 90 градуса. Ние събираме кутията.



• Монтираме кутията в завършеното отваряне - с помощта на оребрена греда, ние създаваме пантовка стриктно вертикално, заключваме заключващата стойка с помощта на вестибула на окачените платна. Използвайки картон, излагаме необходимия работен просвет между листа и кутията. Правилно изчислете разстоянието и внимателно завъртете пантите отстрани на кутията и платното. Правилното разположение на стелажите се осигурява чрез монтиране на временни дървени клинове.

• правим "zapenivanie" - след като достигнем правилното положение на кутията и рамката на вратата в отвора, създаваме пяна около периметъра с тънък слой пяна с изчисление на 1 цилиндър на врата. Времето за пълно изсушаване на пяната е 24 часа. Когато се постигне пълно изсъхване, ушите от пяната се нарязват и залепват за подстригване.

• монтаж на фитинга - допълнителната дъска се нарязва на ширината на вратата, минус дебелината на летвата. За монтиране на свредлото, каналът е направен върху кутия с размери 1см х 1см и с помощта на самонарязващи винтове кутията е свързана с допълнителната платка. Цялата сглобена структура се вкарва в отвора и избледнява. Разликата между вратата и отвора трябва да е на разстояние до 1 см, за да се осигури здравината на конструкцията на вратата в стената.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Правила за избор на входната вратаПравила за избор на входната врата
Как да инсталирате сами интериорната врата?Как да инсталирате сами интериорната врата?
Метални вратиМетални врати
Начини за изолиране на входната вратаНачини за изолиране на входната врата
Ремонт на вратиРемонт на врати
Как да изберем входна пластмасова врата за вашия домКак да изберем входна пластмасова врата за вашия дом
Монтаж на вътрешни вратиМонтаж на вътрешни врати
Защитени входни вратиЗащитени входни врати
Избиране на предната вратаИзбиране на предната врата
Какво трябва да знаете при избора на входна вратаКакво трябва да знаете при избора на входна врата
» » Монтаж на входни врати
© 2021 BggeHat.com