Как в апартамента да направим водопад?

Как в апартамента да направим водопад?

В студения сезон, когато къщите е включено отопление, може да стане суха, това ще доведе до дискомфорт и дискомфорт, също може да пострада от стайни растения. За хидратация се случва редовно, можете да си купите в магазина овлажнител, а по-скоро да направи свои ръце чешмата, защото тя не само ще помогне за нормализиране на атмосферата в къщата, но ще го украсяват.

Първо трябва да направите резервоар за вода от пет литрова бутилка. За това трябва да се отреже от дъното, като по този начин да напусне височина от около десет сантиметра, е необходимо да се лепило кутията от пластмаса (торта). Вземете основата за домашен водопад. Как да направим водопад в апартамента, така че да изглежда красив и да се доближава до вътрешността?

За да направите това направи облекчение ръка монтаж пяна основния слой и леко, така че горният слой на части отдолу. След няколко часа, когато слоят почти замръзва, опитайте се да направите пързалка - се оказва канал за водопада. Необходимо е да се опитаме да направим хълмовете най-малко 16 сантиметра високи, но не повече от 21.

В долната част трябва да поставите действието на помпа или помпа аквариум и тръбата да стигне до върха на планината, където е необходимо да се направи едно малко езеро, което ще събира вода. Трябва да е само краят на тръбата. След това всички страни на планината трябва да бъдат покрити с декоративни камъни, а шевовете и водопадите могат да бъдат укрепени с течни нокти.



Когато всичко е направено, трябва да се провери работата на водопада, изсипете в достатъчно резервоар за вода и да се свържете помпата, ако се прави правилно, водата ще се издига на върха на контейнера, след което тече надолу по скалите. Основното е, че циркулацията на водата трябва да бъде непрекъсната.

Ако всичко работи добре, вземете течни нокти, с помощта им направете няколко канали, по които ще тече вода. След това трябва да се направи една тава от капака на кутията, нарязани, то цвят с боя, можете да рисувате модели или снимки, може да получи водопад, разположен на поднос.

Последният етап ще бъде декориране на цялата структура. За това трябва да вземете камъчета и миди, могат да бъдат залепени с някакъв вид или по цялата повърхност. Също така изкуствените цветя или дървета, които могат да бъдат поставени на хълм, ще изглеждат красиви.

Е, можете да си купите висококачествен цимент PC 400, като посетите сайта evroluxmoscou.ru. Само там ще намерите добър цимент на разумна цена и с бърза доставка.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Подова поставка за цветя на уюта на вашия домПодова поставка за цветя на уюта на вашия дом
Красив таван с нашите собствени ръце почивка стандартиКрасив таван с нашите собствени ръце почивка стандарти
Екзотична Япония в ландшафтния дизайн на градинатаЕкзотична Япония в ландшафтния дизайн на градината
Банка за чайни чантиБанка за чайни чанти
Създайте уникален пейзажСъздайте уникален пейзаж
Пенопласт за изолацияПенопласт за изолация
Как да промените интериора с помощта на закрити растенияКак да промените интериора с помощта на закрити растения
Как да направите свои ръце магически алпийски хълм?Как да направите свои ръце магически алпийски хълм?
Алпийски хълм планински пейзаж в градинатаАлпийски хълм планински пейзаж в градината
Как да използваме монтажната пяна?Как да използваме монтажната пяна?
» » Как в апартамента да направим водопад?
© 2021 BggeHat.com