Красив таван с нашите собствени ръце почивка стандарти



В съвременния свят вече са налични бели класически тавани във всеки апартамент. Ето защо бих искал да изненада гостите с нещо необичайно, за да се наслаждавам на познатите си с нов и красив дизайн. И ако небрежно обръщате внимание на гостите, че сте направили този красив таван със собствените си ръце, тогава можете да бъдете известни сред приятелите си като истински експерт. И тогава за съвет ще ви бъде адресирано, а не към строители и дизайнери. Но първо трябва да се научите как да направите красив таван.

Избор на материал за монтаж на таван

За да направите красиви тавани със собствените си ръце, ще трябва да се опитате да съберете информация за строителните материали, от които ще бъде направен таванът в стаята. За да разберете какъв материал да направите таван, трябва да знаете как влагата засяга някои видове довършителни материали. Във влажна стая не се препоръчва използването на дърво, плат или метал. Но е удобно и практично да се извърши фалшив таван - те най-добре да скрият грешките на тавана.
украсяват тавана със собствените си ръце
Можете да приложите дизайнерски ход, за да увеличите визуално пространството в стаята, благодарение на играта на светлина: всеки знае, че бял цвят визуално увеличава стаята (прочетете: "Тогава да направим таван в стая: правим избор") Ако периметъра на помещението с различен цвят лента ще се извършва. - Това ще ограничи количеството, когато тавана и стените са направени в един цвят, понякога с лека промяна в съседна цветови спектър, красива таван дизайн визуално увеличите малка стаичка ..

Технически аспекти на подготовката на тавана

За да направите най-красивите тавани, е необходимо преди всичко да се гарантира удобството на работата. Най-удобно е да работите в стая, която не съдържа мебели. Следователно трябва да се опитаме да извадим от стаята всичко възможно. Ако не можете напълно да освободите стаята, помислете как да разпределите останалите мебели и неща: можете да поставите всичко в една купчина в средата на стаята или да се разложите на няколко места в различни части на стаята. Зависи от това дали използвате стълбата и колко ще работите. Ще лепете тапета или ще направите фалшив таван във всеки случай, ако нещата останат в стаята, те трябва да бъдат напълно покрити с кърпа.
Сега е време да започне подготвителната работа.
дизайн на красиви тавани
За да можете в последствие да украсите напълно тавана със собствените си ръце, е важно да следвате определена процедура:
  1. Премахване от тавана на всички предишни материали: тапети могат да бъдат обелени, остатъци от мазилка остъргвам мистрия до бетон слой.
  2. Обърнете специално внимание на ставите и пукнатините. В тези райони често остава предишният замазка, който не се държи добре и постепенно пада от стената. Ако искате да направите красив таван със собствените си ръце, трябва да го почукате с чук, след което пада.
  3. Изплакнете тавана с гъба, като напълно премахнете старата замазка и вар. Оставете го да изсъхне.
  4. В мокри помещения, например, когато в стаята често се запълни съседи, таван се третира с антисептични средства или анти-гъбични разтвор. Антисептичен разтвор се прилага удобно да се пръска на тавана, обаче, този метод на лечение е неприемливо за хола, където трябва да се ремонтира само на тавана, а останалата част на помещението се нуждае от ремонт (да се чете: "Как да ремонтираме тавана в апартамент със собствените си ръце") Също така, когато се използва пистолета е много кал -. Финият прах се разпространява в цялата стая, и ще трябва да се упражнява много усилия, за да след това всичко се измиват добре и защитава белите дробове на вашето семейство Затова предварително се подготвят широк и висококачествена четка за обработването на които не попада. четина и други малки детайли.

Подравняване на тавана

Сега гледаме колко неравен е таванът. Обикновено винаги има някои геометрични грешки, които ще трябва да приведете в съответствие. Един от най-отнемащите време, но ефективни начини е привеждане в съответствие с шпакловки. Това също е "сурово" подравняване.
красиви тавани със собствените си ръце
Процедурата на замазка е, както следва:
  1. Съединенията между плочите са покрити със самозалепващ се сърп, т.е. със строителна превръзка, която е направена от стъклена платнена мрежа. Вместо това можете да си купите картина за рисуване.
  2. Широкото правило ще помогне в средата на тавана за изглаждане на кухините. Мазилка се нанася върху тавана в първия етап.
  3. След изсушаване на мазилката поставете китката.
  4. Отново чакаме, когато всичко това изсъхне, и ние почистваме с шкурка.
Друг начин за изравняване на тавана се нарича сухо. Много е удобно да се скрият основните недостатъци на основния таван за шарнирно окачване. За монтирането на завеса са много важни предварителните измервания на нивото и изравняването на ъглите. Въпреки това, окачен таван "яде" част от височината на пространството: от 5 см до 10 см. От друга страна, това разстояние може да се използва за изолиране на стаята. След изравняване и полагане на водачите до тавана, можете да заснемете нагревател. Окачените тавани ви позволяват да получите перфектно плоски повърхности, които ще украсят стаята ви (прочетете:Как да направим тавана дори: завършва").
Как да украсим тавана - интересни идеи, погледнете видеото:

Как да украсите тавана със собствените си ръце

Сега основата на тавана е готова за залепване на тапети или боядисване с декоративни бои (боядисвайте тавана със собствените си ръце). Тези два основни метода ви позволяват да украсите тавана със собствените си ръце.
Но не забравяйте да вземете предвид още един много важен фактор за създаването на най-красивите тавани - осветление.
Какви лампи ще използвате? Ако висящите, тогава свободното пространство трябва да бъде оставено само за да се поберат жиците. Повече отблясъци ще бъдат при използването на някои видове прожектори - повечето от тях са много горещи и трябва да оставите свободно пространство за циркулация на въздуха, както и да направите разлика между плочите и самия таван. Тя трябва да бъде около десет сантиметра. При използване на прожектори е невъзможно да се изолира таванът с пластмасова пяна - това е запалимо, особено при малки разстояния между елементите.
как да украсите тавана със собствените си ръце
Е, надявайте се тази статия да ви помогне да разберете как да направите красив таван и защо строителите толкова често говорят за значението на изходните материали. Съгласете се, че цялата структура на нашата къща е по принцип предназначена да направи живота ни по-красив и изискан. И въпреки че степента на това зависи от материалните ресурси, всеки от нас може да направи нещо, за да подобри допълнително тавана. Много начини за това не изискват значителни материални инвестиции и са сравнително евтини.
Не забравяйте за това особено по време на ремонта, когато най-силно може да повлияе върху крайния резултат. Всеки елемент, който създавате, може да подобри или да влоши цялостната импресия, след като посети дома ви. Затова се опитайте да поставите цялата си душа в работата, която вършите, и тогава ще бъде забележима както за гостите, така и за цялото семейство!
Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да проектираме дизайна на тавани в детската стаяКак да проектираме дизайна на тавани в детската стая
Какъв таван правят съветите на дизайнерите в спалнята?Какъв таван правят съветите на дизайнерите в спалнята?
Необичайните тавани включват фантазияНеобичайните тавани включват фантазия
Видове опънати тавани - уникален интериорВидове опънати тавани - уникален интериор
Предимства и недостатъци на платното таванПредимства и недостатъци на платното таван
Таванната повърхност, как да я направите оригиналнаТаванната повърхност, как да я направите оригинална
Stretch таван бели класически или дъга у дома?Stretch таван бели класически или дъга у дома?
От това, което можете да направите таван устройство опцииОт това, което можете да направите таван устройство опции
Наречен таван подреден?Наречен таван подреден?
Монтаж на опънати таваниМонтаж на опънати тавани
» » Красив таван с нашите собствени ръце почивка стандарти
© 2021 BggeHat.com