Изберете текстурата на ламината

Масивно дърво

Популярните настилки - ламиниран паркет правят възможно създаването на пода в стаята, имитиращи различни материали от естествен и изкуствен произход. Безшевната текстура на ламината, образувайки визуално монолитна повърхност, създава ефекта от мраморния или каменен под. Този материал е отличен за използване във всякакви помещения, както жилищни, така и обществени.

Разнообразие от форми и нюанси

Този вид ламинат покритие, днес заема висока линия в популярността рейтинг. Всичко това се дължи на висока устойчивост на износване, привлекателна структура и богата цветова палитра. Тези качества ви позволяват да разширите дизайнерските си фантазии и да експериментирате с интериора.

Съвременните технологии за обработка на материал позволяват да се даде на повърхността на ламинат необичайни форми, фактури и различни нюанси, симулиращи естествен материал:

  • Появата на тази дървесина позволява фино-зърнеста структура на ламината.
  • Синхронна структура - естествено възпроизвежда релефи на ценни дървесни видове.
  • Рустически щамповане - както точно възпроизвежда естествената повърхност, както дърво, така и камък.

Сортове от текстури

Някои видове ламинирани покрития, които имитират естествено дърво, станаха много популярни.

  • Колекция Джой - Венге

    Ламинат Класен

    Бук - тази текстура успешно имитира естествената форма на дървесината на тази порода, която явно възпроизвежда влакната и годишните пръстени. Тук преобладават тухлени, бледо жълти и ярки червени тонове.

  • Oak. В производството има широка гама от цветове на това дърво. Ефектът на това дърво, изразителността на ежегодния рингов модел върху дограмата, е приложен с помощта на безшевна ламинирана текстура,
  • Чери. Този нюанс на ламинат има естетически вид. В нея има незначителни цветове от сив цвят, с преобладаване на розово-кафяви тонове.
  • Орех - изразителна текстура, която най-добре имитира едно естествено дърво. Изборът е представен от огромно количество нюанси, от най-светли, почти бели, до тъмни тонове с разпръснати кафяви цветове.
  • Alder. Тази опция ви позволява да решите проблема с довършването на интериора на светлите помещения.
  • Венге. Тук дизайнерите осъзнават почти всяка идея. Този ламинат има тъмни, до черни оттенъци.

Ярки вътрешни решения



Все по-често, за да се даде интериорната елегантност, дизайнерите използват бял цвят. Това се обяснява с няколко причини.

Светлинна дъска

Светлинен тон

  • Първо - светлите цветове дават на интериора усещане за лекота и лекота.
  • Вторият - с такава довършителна работа, дори и в тъмно облачно време, стаята ще бъде лека и е необходимо по-малко изкуствено осветление.

Всяка година популярността на този цвят на ламинат непрекъснато нараства. Тъй като белия под, като лист чиста хартия, ви позволява да създавате върху него индивидуални идеи, да правите корекции на финала и визуално да разширявате пространството.

Избирайки бял ламинат, можете да създадете усещане за свежест в стаята. Това оцветяване ви позволява правилно да поставяте акцентите върху всякакви детайли. Светлите и стилни, на фона на белите подове, ще изглеждат като всякакви аксесоари и мебели.

Няма съмнение, че изборът на ламинат с бяла текстура за декорация, ще даде на стаята повече елегантност. Когато сме в светла стая, получаваме усещане за лекота и спокойствие. В такава стая ще бъде приятно да се отпуснете след тежък работен ден.

Монтажни характеристики

витрина

Асортимент в магазина

Ламинирани панели с безшевна текстура, събират се като пъзел. Те са плътно пригодени един към друг, за да се постигне целостта на покритието. В някои системи допълнителното оразмеряване на плочите от краищата е снабдено със специални лепила за уплътняване, които надеждно защитават ставите от влага.

Също така се използва и пружинно кликване-лок връзка. Тя не осигурява залепване, така че инсталационният процес е по-лесен от използването на лепило. Най-интересното е, че ако е необходимо, капак с такава ключалка може да бъде демонтиран и повторно поставен, без да се нарушава конструкцията на безшевна връзка. При поставянето на панелите се поставят паралелно на светлината, падаща от прозореца на помещението. Това създава ефект на монолитно покритие.

заключение

Съвременните технологии постоянно правят корекции в живота на човек. Всеки път, когато отиваме в магазина, чувстваме желанието да избираме нещо ново за нашата къща. Решението с поставянето на ламинат с безшевна текстура ще реши проблема с изключителността в продължение на много години. Покритието ще се отличава с елегантност, за да предизвика уют и уют във вашия дом. На такова подово покритие е просто приятно да ходи дори бос.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да изберем подходящия ламинат за апартаментКак да изберем подходящия ламинат за апартамент
Възможно ли е да поставите ламинат върху линолеумВъзможно ли е да поставите ламинат върху линолеум
Полагане на ламинат със собствените си ръцеПолагане на ламинат със собствените си ръце
Най-добрият производител на ламиниран паркетНай-добрият производител на ламиниран паркет
Какъв трябва да бъде изборът на подови покритияКакъв трябва да бъде изборът на подови покрития
Предимства на ламинат aberhofПредимства на ламинат aberhof
Ламинат за настилкиЛаминат за настилки
Как да сглобим ламинатКак да сглобим ламинат
Предимства и недостатъци на ламинатПредимства и недостатъци на ламинат
Полагане на ламинат със собствените си ръцеПолагане на ламинат със собствените си ръце
» » Изберете текстурата на ламината
© 2021 BggeHat.com