Какво трябва да знаете за ЦНС?

При закупуването на частна къща много фактори могат да повишат цената и престижа си. Както се казва, когато удобства в къщата, тогава е по-приятно да живеят в него.

Но какво да направите, ако не можете да се свържете с централната канализация. Разбира се, трябва да използвате по-малко ефективен начин. Въпреки това, в този случай може да се направи също така, че канализацията няма да смущава, дори ако къщата е в низината.

Слава Богу, хората някога са измислили помпи. И сега, ако комбинирате тези концепции, можете да получите отличен тандем. Канализационна помпена станция - използва се за отстраняване на отпадни води, а не само в частни домове, но и в производството и дори в комуналните услуги.

Този комплекс е много сложен и само специалистите го осъзнават напълно. Но обикновен човек не се намесва в нещо, което да знае за CND.

Помпена станция за отпадни води YUNILOS-KNSКогато възникне въпросът за закупуване на помпена станция, тогава преди да купите, трябва да разберете редица фактори, които могат сериозно да повлияят на избора:

-Сортиране на отпадъчни води;
-Обемът, който трябва да се изпомпва (това ще определи мощността);
-На какъв терен ще бъде инсталирана ЦНС (геология на района);
-На каква дълбочина да поставите входната тръба (колектор).



Разликата в производителността също играе роля, тъй като каналната помпена станция не е само отделна единица, а целият комплекс от взаимосвързани съоръжения.

Помислете какво представлява тази станция. Няколко помпи, свързани една с друга чрез различни дюзи, се поставят в пластмасов корпус. Също така, целият комплект е оборудван със сензори за мониторинг на нивото на течността, вентилационната система (дренажите не винаги миришат добре :))).

Най-често се използват комплекси с малка и средна мощност. Въпреки това за нуждите на производството и общините се поръчват високоенергийни станции. Това е сериозен комплекс и за тяхното разположение се изисква изграждането на отделна сграда и те са оборудвани с мощни допълнителни помпи за отпадъчни води от фекалиите.

Същите тези с по-ниска мощност могат да бъдат разположени както на повърхността, така и под земята. Размерите им са малки и това дава възможност да се избере местоположението.

Купувачът по свое усмотрение може да избере допълнително оборудване за станцията. Търсенето се използва от механизми, които разбиват отпадъците, които влизат в колектора на завода.

Струва си да се добави, че такива устройства са много полезни, ако няма възможност за централна канализация. Те не са много скъпи за доставка на енергия, те заемат малка площ, те могат да бъдат напълно подземни, процесът на отстраняване на течности е напълно автоматизиран. Цената за всяка отделна станция се определя от необходимите характеристики, размери и пълнота.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Налягане във водоснабдителната системаНалягане във водоснабдителната система
Водоснабдяване на банятаВодоснабдяване на банята
Водоснабдяване на селска къщаВодоснабдяване на селска къща
Как да източим канализацията в къщатаКак да източим канализацията в къщата
Канализационни помпени станции cnsКанализационни помпени станции cns
Полагане на външна канализацияПолагане на външна канализация
Как да направите канализация в частна и селска къщаКак да направите канализация в частна и селска къща
Отзиви за септични ямиОтзиви за септични ями
Септични топони 5Септични топони 5
Автономна канализация модерно решение за частна къщаАвтономна канализация модерно решение за частна къща
» » Какво трябва да знаете за ЦНС?
© 2021 BggeHat.com