Всекидневна в естествен стил

Всекидневна в естествен стил

Естествените материали ви позволяват да създадете стилен интериор, избягвайки големи разходи. Ето една от рецепти. Купете обикновени мебели от бреза или бор. Използвайте завеси с текстура (синьо, зелено и кафяво). Хвърли на пода, сложи фалшив свещник, добавете една купа на слюда - и всеки, който гледа на корнер, каза, тук живее дизайнер.

Въпреки че синтетиката е по-достъпна и по-ярка, от естествените покрития при създаването на интериорен дизайн не бива да отказвате. Най-древният материал за килими е вълна. Вълшебните килими са меки и красиви - това е известно на всички. Но не всеки знае, че те също са огнеупорни, тъй като вълната по-бавно се запалва. За разлика от синтеза, вълните са по-малко подходящи за оцветяване, поради което често има тихи естествени тонове.

Недостатъци на вълна - мухъл и мол - фирмите са се научили да елиминират чрез специално проектирана импрегнация. Матраци и килими от естествени влакна. След като присъствието им в къщата говореше за бедността на собствениците и сега за добрия вкус и просперитет.



Ето един пример за естествена дневна. Бял цвят перфектно допълва нюансите на дървото: за този квартал те излизат на преден план. Масата от избелен дъб е доста интересна. Структурата на каменната стена се повтаря от "смачкани" абажури - модерен акцент. Плетени детайли увеличават разнообразието от текстури. И ястията трябва да са много прости, в тази компания една копринена покривка със скромна следа ще изглежда тържествена и луксозна.

Интериорът, изпълнен с естествени материали, ще стане толкова спокоен, че ще придобие терапевтични свойства. Плитките, камъните, керамиката и дървото са печеливша комбинация. В тази среда отпускате душата и тялото си.

Има една ситуация, в която някои средиземноморски: открити греди на тавана, капаци, каменен под, мрамор, но такава текстура и цвят, че има дори и следа от изказвания. Парадокс: масивните плетени столове изглеждат ефирни, а дървената малка маса е масивна. Изборът на аксесоарите е уникален: далеч от всеки може да види в прости бум големи възможности.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да изберем качествен килимКак да изберем качествен килим
Избираме килими на подаИзбираме килими на пода
Килим за дома Как да направим правилния избор на килим?Килим за дома Как да направим правилния избор на килим?
Какви са подовите килими и как да се грижим за тяхКакви са подовите килими и как да се грижим за тях
Декор на стаята със собствените си ръцеДекор на стаята със собствените си ръце
Килими за пода Сортове килими, как да изберем корицата!Килими за пода Сортове килими, как да изберем корицата!
Спалня в провансалски стил френски чар в интериораСпалня в провансалски стил френски чар в интериора
Бебешки килими на подовите материали и техните характеристикиБебешки килими на подовите материали и техните характеристики
Бежова кухня Вътрешна бежова кухняБежова кухня Вътрешна бежова кухня
Как да изберем правилния килим?Как да изберем правилния килим?
» » Всекидневна в естествен стил
© 2021 BggeHat.com