Как да изберем килими

Как да изберем килимиВ допълнение към декоративната функция, килимът също така е практичен. Това е фина подова настилка, която леко се отнася до краката на всички членове на домакинството. Към тази част от интериора, хармонично интегрирана в цялостната стилистика на стаята, трябва да обмислите внимателно избора на своя дизайн, текстура, формата и т.н. Успешно прилежащите изкуствени килими, направени по поръчка, ще създадат атмосфера на уют и топлина в къщата, ще се превърнат в истинска декорация и забележителност на вашия дом.

В добре осветени стаи ще изглеждат страхотни килими със студени тонове, в леко помрачена стая може да се затопли топъл тон. Визуално увеличаване на стаята ще помогне светлина, монофонични или с фин печат килими. Големи геометрични модели изпълняват това действие с точно обратното, визуално намаляват обема на помещението. Няма да е лошо, ако доминиращият цвят на килима съвпада с цвета на пода.

Спалня - стая за почивка, тук най-добрият вариант ще бъде килим от пастелни тонове, за да не развълнува ума. Прекалено светлите или цветни версии на този продукт са подходящи за детските стаи. За децата светът трябва да е ярък и скучен.

Ако интериорът е скъп, красиви мебели, а след това подчертайте го на общ фон ще помогне на твърд килим на спокойни тонове. Този вариант ще се справи перфектно със задачата си и ще постави необходимите акценти, фокусирайки вниманието на човека, който влезе в стаята, върху неговите предимства.



В помещенията с голям трафик по пътищата трябва да се поставят килими с ниска купчина. Те са по-издръжливи и практични. Те са по-лесни за почистване и на ниската купчина не остават ярко маркирани следи от мебели. Дългата естествена дрямка е идеална за спалня. Хубаво е да ходиш бос на него. В допълнение, този вид подови настилки звуци, и това е напълно вярно за многоетажни сгради.

Поставяйки естествен килим в детската стая, трябва да проверите дали детето има алергии към него. Ако има някакви съмнения за това, тогава най-добрият избор ще бъде акрил. Що се отнася до оцветяването, трябва да е интересно. На килима могат да бъдат изобразени анимационни герои и други снимки на детски теми.

Кухня и коридор - стаи с най-голямо замърсяване. Тук се нуждаете от надеждна подова настилка, устойчива на абразия и от въздействието на прекомерна влага. Такива опции са синтетични, памучни или памучни килими с основа от пяна. Трябва да се отбележи, че на килими с многоцветни модели марките за замърсяване не са толкова забележими.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Килим на пода в холаКилим на пода в хола
Избираме килими на подаИзбираме килими на пода
Как да изберем подходящото подложка за детски игри?Как да изберем подходящото подложка за детски игри?
Килим за дома Как да направим правилния избор на килим?Килим за дома Как да направим правилния избор на килим?
Килими за пода Сортове килими, как да изберем корицата!Килими за пода Сортове килими, как да изберем корицата!
По-добре да почистите килимаПо-добре да почистите килима
Подови настилки за детска стаяПодови настилки за детска стая
Бебешки килими на подовите материали и техните характеристикиБебешки килими на подовите материали и техните характеристики
Как да поставим килимКак да поставим килим
Как да изберем правилния килим?Как да изберем правилния килим?
» » Как да изберем килими
© 2021 BggeHat.com