Защо е бойлерът gorenje?

«Gorenje» има широк профил, произвежда бойлери, домакински уреди, мебели, други стоки. Компанията работи от 40-те години на миналия век. 20 век, като спечелил репутация като производител на качеството.

Словенският производител се занимава с производство, продажба на климатични технологии, производство на консумативи. Фабриките се намират в Сърбия и Китай.

В асортимента «Газът» се предлагат следните видове бойлери:

  • Електрическо съхранение
  • комбиниран
  • Течащ газ

Електрическите котли се представят с различен тип корпус: цилиндрични, правоъгълни. В зависимост от обема (10 литра - 200 литра.) Размерите на технологията се различават, производителят се опита да ги направи съвсем компактни.

В моделната гама, котлите със суха, влажна ТЕМ. Повечето бойлери са инсталирани само вертикално, има универсални екземпляри.

Основното предимство на котлите е с ниска цена. Въпреки това, намалявайки цената на стоките, производителят спестява на дебелината на метала, от който са направени стените на бойлера (1,8 мм), с дебелина на изолацията (17 мм). - Топлинните загуби са високи.

"Gorenje" предлага широка гама от комбинирани климатични технологии с капацитет 80 литра. - 320 литра. Всеки бойлер съдържа 2 нагревателни елемента - електрически нагревател, топлообменник-намотка. Последният загрява водата поради вторичен топлообмен с топлинни тръби.



Цената на котлите достига 10 000 UAH. - доста скъпо. Въпреки това, бойлерът е практичен, той ще помогне за значително намаляване на разходите за енергия.

Техниката на представените видове е доста масивна, размерите са по-големи от тези на електрическите нагреватели. Само вертикална инсталация е възможна. По-подходящ за частен дом, въпреки че в апартамента е възможно монтиране.

Производителят произвежда 3 модела газови нагреватели с газопровод. Те се различават по такива параметри като топлинна енергия и консумация на газ, структурата на горивната камера, броя на нагряваните литри вода на минута.

Всички горелки са изработени от висококачествена неръждаема стомана (с високо съдържание на въглерод). Има модели с типа запалване от мрежата (автоматично) или от батериите.

Цената на потока от котел започва от 3300 UAH., - изгодно предложение. Моделите с големи индикатори за мощност, вграден LED дисплей, вградена защита срещу недостиг на вода струват 4000 - 4500 UAH Някои случаи имат допълнителна функция за защита от прегряване.

Техниката на "Gorenje" е различна по отношение на цена / качество. Те служат за дълго време, цената е печеливша.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Какво представляват котлите за гореща вода?Какво представляват котлите за гореща вода?
Най-добрите производители на опънати тавани, които компанията да избереНай-добрите производители на опънати тавани, които компанията да избере
Котли за отопление на отработени маслаКотли за отопление на отработени масла
Кои електрически бойлери предпочитат по-добре?Кои електрически бойлери предпочитат по-добре?
Какви са отоплителните котли?Какви са отоплителните котли?
Електрически котли за отопление на вилиЕлектрически котли за отопление на вили
Котли на дълготрайно изгаряне BuderusКотли на дълготрайно изгаряне Buderus
Газови котлиГазови котли
Едноканален газов котел baxiЕдноканален газов котел baxi
Комбинирани универсални отоплителни котлиКомбинирани универсални отоплителни котли
» » Защо е бойлерът gorenje?
© 2021 BggeHat.com