Електрически котли за отопление на вили

Отоплителните котли с различен дизайн придобиват голяма популярност на фона на развитието на индивидуалното строителство: вили, къщи и др. Най-удобните в експлоатация са електрически бойлери за вили. Те имат сравнително компактен размер, произведен в шарнирни или подови версии, складиране или тип поток, оборудвани с надеждна автоматизация. Разбира се, инсталирането на електрически бойлери и котли е рентабилно, ако има достатъчно електрическа енергия, а цената на електроенергията не е твърде висока. По-специално, двукомпонентни системи, които имат електрически бойлер и камера за пещи за изгаряне на твърди, газообразни и течни горива, станаха много популярни. Чудите ли се как да избирате котел за отопление? Например, ако имате достатъчно дърва за огрев, има възможност да ги превърнете в основен тип гориво и да използвате електрическо отопление само от време на време.

електрически бойлери за вили


Предимства на електрическите котли


Електрическите котли за отопление имат максимална екологична съвместимост. Тяхната работа не е придружена от разпределение на отпадъците, а на работното място няма вредни емисии. Електрическите котли са напълно безопасни, така че няма нужда да се спазват сериозни мерки за сигурност на оборудването. (Виж също: Комбинирани отоплителни котли)

Електрически отоплителни котли за вили по принцип имат по-компактни обеми, отколкото техните колеги от други видове гориво, те имат изключително просто управление. Електрическият бойлер може да бъде монтиран във всяка стая, докато при дървените и газовите котли се изисква отделно помещение. По принцип електрическите котли за отопление са оборудвани с по-сложна електроника, което дава чудесна възможност да се контролира функционирането на оборудването и неговото регулиране.

Наскоро електрически електрически котли са набира популярност. Предимството им по отношение на други отоплителни устройства е, че инсталацията не изисква координация с контролните тела на котела. В миналото електрическите електрически бойлери бяха успешно използвани във флота.

Нагряването на топлоносителя в котела се извършва с помощта на йонизация, т.е. охладителните молекули разцепване на отрицателно и положително заредени йони, които се движат съответно на положителни и отрицателни електроди с освобождаване на енергия. Оказва се, загряване на топлоносителя се извършва директно, без "посредник" (например Тен), така че основната характеристика на електрода котли - много високи (около 96-98) ефективност. За да отговорим на въпроса как да изберем електрически бойлер, ще разгледаме електрическите котли на няколко производителя. (Виж също: Как да изберем електрически бойлер с помпа?)


Електрически котли компания Evan


Електрически бойлер Еванската вътрешна продукция е отоплителна техника с високо качество за промишлени и битови нужди. Продуктите на това дружество са на пазара от 1996 г. насам и се продават успешно в цяла Русия. Котли на електричество Евън, произведени в няколко варианта: Warmos (тристепенни, предназначени за отоплителни системи, жилищни сгради, промишлени и офис сгради), серия С1 (за домакински уреди с настройка на мощността на едностепенна), WARMOS QX (Серия клас люк, оборудван с регулиране на мощността в три етапа) , Evan EPO серия (промишлени електрически бойлери в подовата версия на високо ниво на мощност за отопление на големи помещения).

Електрически котел за отопление

Оборудването на марката Evan е просто инсталирано, лесна за работа. Благодарение на автоматичната система за контрол на температурата и сензорите за безопасност, няма нужда от постоянен мониторинг на оборудването. Благодарение на почти тихата работа на котлите, те могат да бъдат инсталирани във всяка стая. Друго предимство на котлите Evan е широка мрежа от сервизни центрове в цяла Русия.

Електрическият бойлер Evan може да функционира в системи с принудителна и естествена циркулация на охлаждащата течност. Дестилирана вода или всякакви замразяващи течности, сертифицирани в съответствие със стандартите на SanPin, могат да се използват като топлоносител. Котелът използва верига за релейно управление, така че те са по-малко чувствителни към внезапни колебания на напрежението и са по-надеждни при работа. (Виж също: Използване на електрически бойлери)



Спецификации на продукта:



  • работно налягане - 3 атм .;

  • изпитвателното налягане за производство е 5 атм .;

  • натискът на кримпване е 4 атм .;

  • Ефективност - най-малко 93;

  • степен на защита от токов удар - 1 клас.


Котли за електричество


Електрически котли Чешките отоплителни котли са отоплителни електрически бойлери, които са предназначени за модерно отопление на отделни апартаменти, къщи, както и дачи от трифазна текуща мрежа.

Бойлерите от тази марка имат:



  • вградена циркулационна помпа с автоматичен вентилатор;

  • разширителен резервоар за 10 литра;

  • предпазният клапан на отоплителната система;

  • електронно управляващо устройство.


Има възможност за управление на котела от самия котел, както и от дистанционното управление. Бойлерите са оборудвани с пълна автоматизация, не се изисква поддръжка за тяхната работа. Работата на оборудването е икономична и почти безшумна. Можете да свържете стайни термостати.

Предимствата на тези електрически бойлери включват:



  • екологична съвместимост;

  • Ефективността е около 99.5;

  • малък размер и тегло;

  • Безшумна работа, която се постига чрез използване на електронни стартови елементи;

  • доста широк избор;

  • възможност за свързване на различни системи за управление (програмисти и термостати);

  • възможност за ръчен контрол на температурата;

  • вграден разширителен резервоар;

  • използване на циркулационна помпа;

  • наличието на три нива на мощност.


Електрическите нагреватели могат да се използват с еднаква ефективност в отоплителните системи на различни обекти: складове, промишлени магазини, търговски зали, жилищни сгради, офиси. Широката мрежа от маркови услуги и дълъг гаранционен период са доста важни предимства на котлите Protherm. (Виж също: Как да изберем газови отоплителни котли за вили?)

Електрически котли Proterm


Котли за електричество


Автоматизираните електрически бойлери на Руснит, чиято мощност варира от 3 до 5 kW, са предназначени за отопление на частни къщи, помещения за обществено обслужване, вили.

Котелът използва отоплителни елементи, които са монтирани в корпус от неръждаема стомана. Благодарение на конструкцията на котела е възможно да се използва вода като охлаждаща течност, както и антифриз. Електрически котли Rusnė направени в пълно съответствие със стандартите за безопасност, която осигурява работа граница сензор за ниво на ниво teplonositelya- температурата на охлаждащата течност сензора, което премахва възможността за котела при липсата на електричество за отопление средно отоплителната система.

Има голям брой производители на електрически бойлери. След като се запознаете с някои от тях, можете да вземете правилното решение.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Отоплителни котлиОтоплителни котли
Отоплителни вилиОтоплителни вили
Отоплителни котлиОтоплителни котли
Електрически бойлерЕлектрически бойлер
Котел с дърва за огрев със собствени ръцеКотел с дърва за огрев със собствени ръце
Отоплително котле за вилиОтоплително котле за вили
Кои електрически бойлери предпочитат по-добре?Кои електрически бойлери предпочитат по-добре?
Използване на електрически бойлериИзползване на електрически бойлери
Комбинирани отоплителни котлиКомбинирани отоплителни котли
Отоплителни котлиОтоплителни котли
» » Електрически котли за отопление на вили
© 2021 BggeHat.com