Популярността на плочките gaf Най-доброто от родината на мекия покрив 2014

1Мекият покрив, като покритие за покриви, първо започна да се използва в САЩ. Не е изненадващо, че там е създаден и успешно функционира най-големият корпоратор-производител на този вид материали GAF. Продуктите на този производител са много популярни както на американския континент, така и извън него, включително в Русия.

Предимствата на покритието на GAF са:

  • устойчивост на температури (плочките GAF еднакво добре понасят високи и ниски температури);
  • увеличена гаранция;
  • добра устойчивост на вятър (издържа на пориви на вятъра до 177 км / ч);
  • разнообразие от форми и цветове;
  • защита от петна и мухъл.

Всички тези предимства се допълват от доста благоприятна цена за потребителя.

Най-добрите модели на GAF за сезон 2014

Според резултатите от продажбите през първата половина на 2014 г. най-популярният на руския пазар беше покривът на модела Камелот II Шексууд.

Естественият естествен цвят, релефните форми, обемът и дълбочината на картината правят плочката много подобна на естественото дърво. И това не остави купувачите безразлични. С поглед към покрива, украсени с прекрасен мек теракот, ти осъзнаваш, че това е не само много красива, но също така ще служи в продължение на много години, надеждно защитава къщата от сняг, дъжд и вятър.



Малко зад лидера на продажбите на покрива Тимбърлийн HD Hickory. Комбинацията от няколко нюанса на благороден кафяв, чийто прототип служи като дървословна хикория (преведена от индийски - орех), очарова от пръв поглед. Специално подрязване на венчелистчетата добавя обем и дълбочина към плочката. Той имитира естествен дървен чакъл, който сега е много популярен, точно както преди няколко века.

През 2014 г. серия от Timberline HD (https://nevastroy.com/catalogue/Myagkaya_krovlya_8/GAF_55/Timberline_HD_226) се превърна в най-популярните в линията на GAF в Русия.

Следващият, по отношение на продажбите, беше покривът Timberline HD въглен. Тук играта на цветовете в сиво-черни тонове е хипнотизираща. Покривът покрит с тази плочка впечатлява с твърдост, твърдост и невероятна яснота на контурите срещу небето.

Практически на нивото с предишния шиндж до междинния завършек-2014 дойде моделът Тимбърлийн HD Barkwood (Http://nevastroy.com/catalogue/Myagkaya_krovlya_8/GAF_55/Timberline_HD_226/Barkwood_2306). Напълно съвпадение на името му с цвета (превежда като кората на едно дърво), покрива с великолепен кафяв килим на покрива на сгради, чийто външен вид показва стабилност и безопасност.

подготвени: управителят на компанията Невастрой - Мария Василиева

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Керамични плочки, направени в РусияКерамични плочки, направени в Русия
Меки покривни плочкиМеки покривни плочки
Най-често използваните покривни материалиНай-често използваните покривни материали
Широк покрив, възможните му наклониШирок покрив, възможните му наклони
Видове покривиВидове покриви
Покриви от парче материалиПокриви от парче материали
Шполен покрив и видовете муШполен покрив и видовете му
Предимства на композитните плочки и особеностите на тяхната инсталацияПредимства на композитните плочки и особеностите на тяхната инсталация
Покривни покрития от течни материалиПокривни покрития от течни материали
Плочки от смес от цимент и пясъкПлочки от смес от цимент и пясък
» » Популярността на плочките gaf Най-доброто от родината на мекия покрив 2014
© 2021 BggeHat.com