Подреждане на стълба в частна къща

Подреждане на стълба в частна къщаВ една частна къща много често един от най-важните елементи е стълбището, тъй като неговият дизайн ще окаже влияние върху качеството на експлоатация на помещенията, осигурявайки комфорт и безопасност на собствениците, а дизайнът често определя общата концепция за интериора.

Като цяло, от техническа гледна точка, стълбата също често се счита за най-сложния елемент и затова неговите размери, конфигурация и местоположение трябва да бъдат предварително обмислени. Ето защо, ако къщата е почти готова, за да я прикрепите към нея, така че да е удобна, просто не работи.

Когато проектирате стълба, не забравяйте, че е много важно да оставите свободна зона както пред стълбите, така и около тях. Също така, решаващият момент е осветяването на тези райони и изкачването. Това пряко засяга безопасността на конструкцията.

Също така, когато проектирате, трябва да изчислите правилно размера на отваряне за стълбата. В много отношения това ще зависи от начина, по който се подкрепя. В допълнение, размерът на отвора до голяма степен се определя от формата и ъгъла на стълбището. Влияе върху него и височината на пода. Но средно размерите му са 120x250 см.



Що се отнася до местоположението на стълбището, това до голяма степен зависи от размера на къщата. Ако това е една малка къщичка, версията с масивна стълба разположени дневна център, не е, тъй като това ще отнеме твърде много място, а освен това такова господстващо в интериора изисква допълнително пространство, което в тези условия е проблематично. В този случай, по-добре да остане на стълбите на стената, а понякога (ако тази опция е подходяща за всички членове на семейството) - и по компактен вита стълба, която може да бъде поставен в ъгъла на стаята.

Не е необходимо да се постави стълба в хола. За нея има място в коридора или в коридора. След това дневната ще остане място за почивка, а на втория етаж може да се изкачвате, без да се притеснявате за никого. Що се отнася до изхода на втория етаж, е рационално да го подредите в коридора, тъй като ще бъде толкова лесно да влезете в някоя от стаите. Съгласете се, стълбището, водещо до жилищните помещения, е много неудобно. Много собственици смятат, че по този начин те могат да спестят на устройството на залата, но в действителност, тези спестявания са неоправдани, защото в този случай, напротив, губите цялата стая.

Е, ако трябва да построите селска къща, трябва да наемете верижен багер с хидравличен чук - идете на severpromsnab.ru. Само там можете да наемете модерно специално оборудване на разумна цена.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Сгъваеми стълбиСгъваеми стълби
Дървени стълби със собствени ръцеДървени стълби със собствени ръце
Металната стълба със собствен дизайн и качество на ръце зависи само от васМеталната стълба със собствен дизайн и качество на ръце зависи само от вас
Стъпката стълба направи свой собствен лесно!Стъпката стълба направи свой собствен лесно!
Програма за проектиране на стълбище до втория етажПрограма за проектиране на стълбище до втория етаж
Размерите на стълбището се поддават сами на всички нюансиРазмерите на стълбището се поддават сами на всички нюанси
Стълби към втория етаж на къщатаСтълби към втория етаж на къщата
Стълбата на металната рамка как да създадете красив дизайн?Стълбата на металната рамка как да създадете красив дизайн?
Местоположение на стълбите в къщатаМестоположение на стълбите в къщата
Метални стълби и техните видове, конструкции и материалиМетални стълби и техните видове, конструкции и материали
» » Подреждане на стълба в частна къща
© 2021 BggeHat.com