Как да ремонтирате самата душ кабина

Цялото оборудване има свойството да се разпадне. Същото може да се каже и за душ кабини, които се разрушават от време на време. Това се дължи на неправилна грижа, напрежение, ако електрическата мрежа в корпуса не е оборудвана със стабилизатор на напрежението, качеството на водата във водопровода.

Какво може да се разпадне в банята, какви детайли могат да бъдат ремонтирани и дали е възможно да се произвеждат сами? Всички разбивки могат да бъдат разделени на следните групи:

  1. Неизправност на частите на корпусите;
  2. Неизпълнение на санитарни елементи;
  3. Повреда на електрически уреди.

Какво се разпада в случая

Най-често срещаните аварии на случая могат да се считат за проблеми с ролките и вратите на вратите, части от метална рамка и направляващи ролки, стъклени или полимерни стъкла и врати на автомобили. Но най-скъпата в ремонтната част на тялото, която може да се разпадне, е душът. Ролките, металните части, които се разбиват под въздействието на агресивни вещества във водата и в почистващите препарати, започват да се ръждясват и разграждат. Но е много лесно да се заменят такива части. Може би частичното демонтиране на рамката може да отнеме много време, но въпреки това е много лесно да се изпълни. Какво не може да се каже за ремонта на палета.

Как да отстранявате проблема с тялото

За да ремонтирате душовата табла, можете да използвате специални акрилни смеси, които помагат за премахване на драскотини и други доказателства. Необходимите материали могат да бъдат намерени в представителствата на Geberit TM, след като са проучили асортимента на връзката https://sanitec-russia.ru/IDO/products/by_category/62.



Следващата скъпа разбивка на кабината е разрушаването на вратите или корпусите. Тези компоненти са изработени от стъкло или крехък полимер и се разпадат при най-малкото силно въздействие. Ето защо, ако възнамерявате да ремонтирате банята, тези детайли са най-добре демонтирани и отстранени от възможни източници на опасност. Напълно невъзможно е да се определят такива подробности. Те могат да бъдат заменени само с нови. Но това може да доведе до проблеми, тъй като гамата душ кабини бързо се променя дори и в рамките на един производител.

Повреда на водопроводната инсталация

Най-често в душ кабината, маркучите, консервните кутии, миксерите и канализационният сифон са счупени. Повреда на маркучите се получава предимно при естественото му износване. Премахването на такъв счупване може да бъде заменено само с части. Siphon обикновено е трудно да се счупи. Това може да се случи или по време на монтаж, или отвън на таблата за душ. В този случай сифона трябва да се смени.

Трудно е да смените неуспешен миксер и е по-добре да не го правите сами, защото достъпът до него може да се получи само от задната страна на кабината.

Електрически неизправности

Дори ако сте успели да премахнете всички споменати по-горе неизправности в душ кабината, ремонтът на електрическото оборудване трябва да бъде поверен на квалифицирани специалисти поради сложността му. В противен случай рискувате да навредите на себе си и на вашето семейство.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Душ кабини с разнообразие и правила за подборДуш кабини с разнообразие и правила за подбор
Интериорни врати и тяхната инсталацияИнтериорни врати и тяхната инсталация
Как да избера най-подходящите дръжки на вратите?Как да избера най-подходящите дръжки на вратите?
Как да изберем правилния гардероб и да избегнем неприятни изненади?Как да изберем правилния гардероб и да избегнем неприятни изненади?
Метални вратиМетални врати
Как да изберем душ кабинаКак да изберем душ кабина
Избор на душ кабинаИзбор на душ кабина
Избираме надеждни фитинги за плъзгащи се вратиИзбираме надеждни фитинги за плъзгащи се врати
Стъклени преградиСтъклени прегради
Санитарен възелСанитарен възел
» » Как да ремонтирате самата душ кабина
© 2021 BggeHat.com