Избор на душ кабина

избор на душ кабинаАко планирате да купите душ, тази статия ще Ви бъде от полза. На първо място, трябва да помислите кое е най-доброто за вас, просто ъгъл или пълна кабина. Съвременният пазар предлага два варианта на душ кабини.

Първият вариант е кутия, която е затворена от всички страни. С други думи, тя има стени и покрив. Що се отнася до втория вариант, това е отворена кабина без таван. Основното е, че дори и един евтин продукт може да бъде инсталиран навсякъде в стаята. За това е достатъчно, че има канализационна система и водоснабдителна система.

Що се отнася до душ кът, неговият дизайн включва две стени, които трябва да бъдат притиснати към ъгловите стени на стаята. В същото време, тя може да бъде инсталирана само в един ъгъл, а стените на помещението трябва да бъдат запечатани едновременно. В противен случай те ще се развалят под въздействието на водата.

Запечатването се извършва с помощта на специални уплътнения или силикон. Видът на използвания инструмент зависи от модела на ъгъла. Разбира се, уплътнението се уважава от по-подходящ вариант, тъй като грубите повърхности от силикон събират ръжда и мръсотия и потъмняват.



Ако се интересувате от закупуване на душ кабината, която има хидромасаж, тук https://satom.ru/t/dushevye-kabiny-gidromassazhnye-kabiny-4465/, трябва да се вземе предвид, че тя ще функционира нормално при условие, че налягането на водата в системата ще бъде в рамките на 2 атмосфери. Плюс това, в случай на доставка на замърсена вода трябва да се грижи за системата за филтриране. Що се отнася до температурата на водата, тя не трябва да надвишава белега на 70 градуса, в противен случай маркуча за бързо ще дойде в неизправност.

Стъклените стени на душ кабини също са обект на голямо внимание. В зависимост от цената на душ кабината, стените могат да бъдат направени от стъкло или пластмаса. По-скъпите модели душ кабини имат стени от стъкло, устойчиви на удари. В този случай такава стена може да бъде разрушена само от силно въздействие. Между другото, при счупването на този вид стъкло се изсипват малки парченца. Някои модели кабини обаче са снабдени с акрилни стени, но в бъдеще ще станат мътни.

Очилата се предлагат в различни варианти. Те могат да бъдат оцветени, оцветени, непрозрачни или прозрачни. Всеки знае, че тъмното стъкло е много по-трудно да се измие. Някои производствени компании прилагат специално покритие върху повърхността на стъклото, което улеснява безпрепятственото валцоване на вода. Все пак, веднъж годишно, това покритие трябва да се нанесе отново.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Отворена отоплителна системаОтворена отоплителна система
Ремонт в частна къщаРемонт в частна къща
Мебели за баняМебели за баня
Изберете добра душ кабинаИзберете добра душ кабина
Как да ремонтирате самата душ кабинаКак да ремонтирате самата душ кабина
Душ кабини с разнообразие и правила за подборДуш кабини с разнообразие и правила за подбор
Душ или ъгъл е въпросътДуш или ъгъл е въпросът
Душ кабина има изборДуш кабина има избор
Аксесоари за баня в таванско помещениеАксесоари за баня в таванско помещение
Как да изберем душ кабинаКак да изберем душ кабина
» » Избор на душ кабина
© 2021 BggeHat.com