Как да направите душ кабина със собствените си ръце

душ кабиниИмате в дома си, а именно в банята уютен и изискан душ - мечтата на повечето жени и мъже. 

Но в същото време мнозина искат да имат само това, което наистина искат. Ясно е, че това не винаги е възможно, тъй като често се случва, че когато един магазин предлага голям асортимент от вас определен модел, който като добра идея дясно размер, изглежда много красива и удобна за употреба, струва си да го "прекалено" скъпо. Може би ще се изненадате, но под душа, която прави свои ръце - е съвсем обикновен по днешните стандарти явление, а много често в този случай, собственикът има добра възможност да има точно това, което е толкова необходимо, силно, докато мнозина не го правят надплащане на пари.

Душ кабина, направена от собствени ръце

Кокпит душ често се направи плосък палет или използването на конвенционално източване, която се намира точно в пода, но въпреки всички случаи, винаги е много удобно за деца, за възрастни хора, както и много лесно да се грижи за , Също така самите помещения ще изглеждат много по-уютни и просторни, особено за големи помещения.



Ако планирате правилно да направите душ със собствените си ръце, трябва да запомните, че понякога не е препоръчително да започнете да използвате палети точно под душове и е по-добре да започнете под тях директно наклонен под.

По този начин например душ кабини се предоставят във фитнес центрове или фитнес зали. Както виждаме, душ кабини не се инсталират лесно. Още по-добре, купете този готов дизайн в компанията Kolo, която заема първите места директно в продажбата на стоки за банята. Ако решите да продължите да работите самостоятелно, първо трябва да направите пода в пода (или да се задълбочите). Това ще позволи инсталирането на дренаж в правилния ред. Преди да започнете процеса на полагане на плочки на пода, трябва да направите херметична изолация на тавана, защото е в състояние да го защити добре от различни и неочаквани течове.

Когато монтирате палета, първо трябва да измерите нивото и дебелината на подовата настилка на определено помещение, което го прилепва. В края на работата, която е свързана с полагане на пода в стаята, трябва да направите гребена с палета, докато използвате желаната бордюра.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Плюсове за живот извън градаПлюсове за живот извън града
Скандинавският стил ще се вмести ли в банята?Скандинавският стил ще се вмести ли в банята?
Летен душ във вилата със собствените си ръцеЛетен душ във вилата със собствените си ръце
Кухненски печки и каминиКухненски печки и камини
Изберете добра душ кабинаИзберете добра душ кабина
Настройка на банятаНастройка на банята
Видове фрезови машиниВидове фрезови машини
Душ кабини с разнообразие и правила за подборДуш кабини с разнообразие и правила за подбор
Душ или ъгъл е въпросътДуш или ъгъл е въпросът
Аксесоари за баня в таванско помещениеАксесоари за баня в таванско помещение
» » Как да направите душ кабина със собствените си ръце
© 2021 BggeHat.com