Душ кабини във вътрешността на малка баня

1Собствениците на бани с малка площ често предпочитат да променят прекалено голяма баня с привлекателен и малък душ кабина. По-специално, жителите на обикновени общински апартаменти често се срещат с това. Такава алтернатива е много изкусителна за тези, които лесно могат да се справят без почивка под ароматната капачка на пяна за вани и иска да освободят място, например, за монтиране на пералня.

Дръзки с тази промяна, на първо място, което трябва да направите своя избор от които определен тип душ кабина ще се поберат за вашата баня. Ако решите да поставите под душа, за да се спести място, или са решили да си купите душ за дама страна, възможно е, че вариантът с отделно стоящи кабина - не за вас. "Стенен" душ ще заемат почти една и съща сума на пространството като баня и защото такава промяна не би било подходящо. Най-доброто решение в тази ситуация е, за да бъде в състояние да се превърне в кръгови настаняване душове.

В настоящите търговски центрове от време, който да работят за изпълнението на санитарен фаянс, те могат да се развесели дори най-взискателния клиент, тъй като изборът на душове елементарни огромен - от простото към сложното и скъпи модификации. Огромен търсенето на размерите на ръчния (90x90 см), но можете да си купите на квадрат или полукръгла душ кабина (70x70 см), произведени специално за малки бани.



Ако сте убедени в собствената си сила, тогава можете да изградите кабина без помощта на други хора. Информацията, от която се нуждаете, може да се намери в Интернет, но по този начин можете значително да спестите пари. Тъй като ако купите завършен европейски "бонбони", това може да е доста скъпо.

Друга мистерия за визуално разширяване на мястото на малка баня: ще можете да направите палет за източване на водата със собствените си ръце, като използвате за производството си една и съща плочка, както на пода или на стената. Така че вашата баня ще изглежда по-просторна.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Оформлението и дизайна на банята с площ от 3 кв.м.Оформлението и дизайна на банята с площ от 3 кв.м.
Мебели за баняМебели за баня
Характеристики на банятаХарактеристики на банята
Душ кабини с разнообразие и правила за подборДуш кабини с разнообразие и правила за подбор
Душ или ъгъл е въпросътДуш или ъгъл е въпросът
Душ кабина има изборДуш кабина има избор
Аксесоари за баня в таванско помещениеАксесоари за баня в таванско помещение
Дървени бани до ключ от ламиниран фурнир дървен материалДървени бани до ключ от ламиниран фурнир дървен материал
Как да изберем душ кабинаКак да изберем душ кабина
Проектиране на баня в къщаПроектиране на баня в къща
» » Душ кабини във вътрешността на малка баня
© 2021 BggeHat.com