Петна за опъвам таван - модерен интериор



Петна за опъвам таван са вид метални iluminators за окачени тавани. Такива тела са по-скоро миниатюрни, така че могат да бъдат прикрепени към тавана или към стените. Запалки могат да се използват дори и в такива просторни помещения като кафенета, музеи, къщи или апартаменти. Случаят на лампата е метал. Допълнителното очарование на елемента дава бронзово, матово или хромирано покритие - всичко зависи от вашите предпочитания и интериор. Обхватът на приложение на осветителите е практически неограничен, което означава, че търсенето на продукти е много високо. Само имайте предвид, че този тип осветителни тела за окачени тавани се появиха на руския пазар съвсем наскоро. Но лампите вече са на водещите позиции и значително надминават конкурентите. Днес можете да видите широка гама от тези осветителни тела за всекидневната, кухнята или офиса. Петна за простиращ се таван обикновено се правят в стандартен и в ултрамодерен стил, а тенденцията на модата непрекъснато се променя в посока напредък.
монтаж на петна в окачения таван
Петна са няколко лампи с обща основа. Тези елементи помагат за осветяването на абсолютно всякакви зони. С други думи, поради въртенето на приспособленията около неговата ос, зоната за хранене, работа или почивка ще има достатъчно осветление.
Петна за опънати тавани са подходящи за всички видове интериор. Чипът на производителя е използването на халогенни лампи в осветителните тела. Лампи с избор на посоката на падане на светлината също са често срещани. Тези елементи ще увеличат височината на тавана и равномерно ще осветяват цялата стая. Например, за удобна работа в трапезарията, само няколко места са достатъчни.

На място в окачения таван и неговите предимства

Днес никой не е изненадан от наличието на халогенни или LED лампи в осветителните тела. В модерните собственици интериорът включва точкови петна за окачени тавани. Те все още не са имали време да се утвърдят на вътрешния пазар, но вече са доста популярни. И това не е случайно, защото с тяхна помощ можете да насочите светлинния поток в правилната посока на стаята. Моделите имат разнообразни пакети, които са много лесни за инсталиране.
как да се установи място в тавана stretch
Характеристики на фалшив таван с петна:
  1. свободно подреждане на осветителното тяло (няма ограничения за инсталацията). Прочетете също: "Подреждане на прожекторите върху окачения таван";
  2. осветление на труднодостъпни места;
  3. визуален ефект на голяма стая.
Сред основното предимство на осветителното устройство е неговата конструкция. Лесно можете да издържате на разстоянието между лампите и интериорните елементи. Този тип осветители за окачени тавани често се използват от популярни дизайнери. Благодарение на играта със светлина, те визуално разширяват пространството. То също така увеличава или подчертава важни елементи от интериорния дизайн. Можете например да изберете конкретна област от стаята, като я осветите. Много често собствениците искат да подчертаят декоративния елемент или съвременната библиотека. Използването на приспособления от този тип няма да е трудно за изпълнение на задачата.
място в окачения таван със собствените си ръце
Припомнете, че тези видове лампи имат халогенна лампа. В този случай мощността не трябва да надвишава цифровата стойност от 35 W. Обикновените лампи не трябва да се подлагат на натоварване по-голямо от 60 вата. Ще забележим, че осветителните тела с вътрешна крушка няма да се приближат под опънати тавани. Следователно инсталирането на петна в окачения таван не е възможно. Не забравяйте, че безопасността е от първостепенно значение. Затова използвайте термични пръстени, които ще защитят вашето здраве и околните обекти. Разбира се, най-добре е да се консултирате с експерти в областта на дизайна, преди да започнете работа.
Задаването на петна в таванния участък не понася грешките, които често се извършват от повечето хора. Закрепването на осветителното тяло трябва да съответства на вътрешния диаметър на основата на платформата.
Монтаж на опънати тавани, подробности за видео:
В съвременния живот, оформлението на един апартамент или селска къща значително засяга бъдещия декор. Уредите ще ви помогнат да осигурите еднообразно и пълно покритие на стаята. В допълнение, те могат да бъдат поставени абсолютно на всяка повърхност, без да се засяга оформлението. По този начин можете да реализирате всички идеи и идеи за дизайн. По-подробна информация може да бъде получена от фото материали.
Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да инсталирате таван осветителни телаКак да инсталирате таван осветителни тела
Поставки за тавани за разновидности и характеристики на таванни таваниПоставки за тавани за разновидности и характеристики на таванни тавани
Офис тавани осветление видове и ползиОфис тавани осветление видове и ползи
Улично таванно осветление Оптимално осветление за изборУлично таванно осветление Оптимално осветление за избор
Таванни лампи за офис - функцииТаванни лампи за офис - функции
Вградени електрически крушки в таблото инсталиране функцииВградени електрически крушки в таблото инсталиране функции
Монтаж на осветителни тела в монтажните елементи на окачения таванМонтаж на осветителни тела в монтажните елементи на окачения таван
LED осветителни тела за опънати таваниLED осветителни тела за опънати тавани
Вградени осветителни тела за опънати тавани тип и характеристикиВградени осветителни тела за опънати тавани тип и характеристики
Как да изберем таванно осветление от гипсокартонКак да изберем таванно осветление от гипсокартон
» » Петна за опъвам таван - модерен интериор
© 2021 BggeHat.com