Тънка порцеланова каменна алуминиева ламинария от бъдещето!

1

Керамичният гранит е един от най-популярните материали, използвани за довършителни работи, благодарение на неговата практичност, естетика, устойчивост на замръзване и устойчивост на изтриване. По силата си дори надминава естествения камък! Въпреки това, използването му често се възпрепятства от тежкото тегло.

Тънък порцеланов камък "ALUXE LAMINA" решава този проблем! Размерът на табелата е 1.8 х 0.9 м, а дебелината е само 5.5 мм! Това е истинска революция в света на строителството.

Лекотата на плочите им позволява да бъдат монтирани на всякакви повърхности, включително гипсокартонени конструкции, които често се използват за довършване на апартаменти. Керамичният гранит е направен от екологични огнеупорни материали, които не отделят вредни вещества. По този начин плочите могат да се използват както за външна, така и за вътрешна декорация на помещения.

Важно предимство на керамичния гранит "ALUXE LAMINA" е неговата красота. Наистина, виждате, изборът на огромен брой цветове вълнува въображението! Вземете "под дървото" или "под камъка"? Или като цяло моноцветен? Но можете да изберете не само цвета, но и модела!



Материалът на плочите е много добре нарязан и поради големия си размер броят на ставите, които обикновено изглеждат неестетични, се намалява. Гъвкавостта на материала ви позволява да покривате дори заоблени повърхности без страх от счупвания и пукнатини. В допълнение, големият размер на плочите увеличава скоростта на полагане и времето, както е известно - пари.

Невъзможно е да не се каже за цената, защото в кризисна ситуация тя се превръща в определящ фактор за купуване на фактор!

Плочите на "ALUXE LAMINA" се произвеждат от италиански технологии в Китай, което значително намалява цената на продукта, което ви позволява да комбинирате отлично качество с интересна цена. Малкото тегло на плочите позволява значително да се спести транспорт.

По този начин можем да кажем, че порцелан "ALUXE LAMINA" е качествен, евтин, безопасен и издръжлив материал от ново поколение! Благодарение на естетическите си характеристики, тя дава възможност за създаване на уникален дизайн на фасадата на сграда или интериор.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Порцеланови плочки за етажните предимства, недостатъци, класификация, обхватПорцеланови плочки за етажните предимства, недостатъци, класификация, обхват
Каменна плот за кухняКаменна плот за кухня
Какво е по-добре порцеланови плочки или керамични плочки?Какво е по-добре порцеланови плочки или керамични плочки?
Използвайте при строителството на керамични плочкиИзползвайте при строителството на керамични плочки
Изкуствен камък-гранитИзкуствен камък-гранит
Защо е необходимо да изберете гранит за довършителни работи?Защо е необходимо да изберете гранит за довършителни работи?
Маси от маси от естествен камък в интериораМаси от маси от естествен камък в интериора
Каменна сграда на сградиКаменна сграда на сгради
За продуктите от естествен камък и тяхното използванеЗа продуктите от естествен камък и тяхното използване
Свойства и характеристики на керамичния гранитСвойства и характеристики на керамичния гранит
» » Тънка порцеланова каменна алуминиева ламинария от бъдещето!
© 2021 BggeHat.com