Екран в интериора

1Екранът е доста древно изобретение, което повечето от нас несправедливо забравихме. Това е един от най-необичайните елементи от мебелите, екзотични, внесени в Европа. Екранът и мебелите трудно могат да бъдат наречени, а по-скоро мобилна стена или сгъваем екран. Историята на екрана се показва в Китай. В седмия век в Китай са изобретили екрани и още през осми век те са се преместили в Япония.
В Европа екрани се появяват през XVII век, в една бутилка с мода почти на всички източни, китайски. Комфортната двойствеността на неговата функция - крие нещо зад вратите си, поне малко, за да го разкрие - европейците веднага видяха не само ефектите на пейзажа, но и вероятността за много изкусни пространствени игри. специалната визия на екрана е придобита през XIX-XX век. Архитектурното оформление на апартаменти, които ера твърди, разделението на населеното място и екрани дневната наличното пространство, за да се справи с тази задача, а мистериозно затваряне какво не трябва да се види непознатия.
Отворените пространства на сегашното жилище с неговите съвременни принципи на зониране отново ни принуждават да насочим поглед към посетителя от вчера.



Вместо сложното подреждане на плъзгащи се прегради, понякога е по-добре да закупите екран. Тя е евтина, тя може да бъде влачена, сгъната и почистена в килера. Пространството, създадено с помощта на екрана, може да бъде присвоено за голямо разнообразие от цели. Този екзотичен елемент заема едно от основните места в женския будоар, семейни спални и малки уютни дневни стаи, понякога изолиращ трапезарията или разпределяйки подобие на офис в апартамента. Но истинската причина за съчувствие към екрана е духът на интимност и уединение, който създават. защото най-често зад тези клапани са ъглите за четене, говорене или сън.
В текущия екран от историческия прототип остана малко. Произвежда се от най-известните мебелни компании, те имат невероятно разнообразие от: дървена и метална конструкция, може да бъде най-сложните силуети, покрити с материал, хартия, кожи или запълнени със стъкло. Използва се и конец Kevlar - високотехнологичен материал, използван в космическата индустрия.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Екран за вана със собствена инсталация без участието на специалистиЕкран за вана със собствена инсталация без участието на специалисти
Екрани за нагряване на батерииЕкрани за нагряване на батерии
Как да направите защитен екран за камината със собствените си ръцеКак да направите защитен екран за камината със собствените си ръце
Защитна камина, готови решения и самостоятелно изработениЗащитна камина, готови решения и самостоятелно изработени
Как да затворите батериите интересни идеи за домаКак да затворите батериите интересни идеи за дома
Термичният екран увеличава ефективността на отоплителните акумулатори!Термичният екран увеличава ефективността на отоплителните акумулатори!
Как мога да затварям батерията?Как мога да затварям батерията?
Какво трябва да знаете за екрани за радиатори?Какво трябва да знаете за екрани за радиатори?
Ковано аксесоари за камина, създайте завършено изображениеКовано аксесоари за камина, създайте завършено изображение
Екрани за радиаториЕкрани за радиатори
» » Екран в интериора
© 2021 BggeHat.com