Изберете телевизор за дома си

В съвременния свят развитието на битовите уреди не стои неподвижно. Всеки ден има нови модели компютри, кухненски уреди и телевизори. И днес ще говорим за това как да изберем правилния телевизор. Много е важно да не се губиш и да не влизаш в мрежата на безскрупулен производител, който прави всичко, за да привлече купувач. Изборът на телевизор директно зависи от вашите нужди: дали искате да гледате филми с висока разделителна способност, да свързвате компютър, да използвате Интернет и т.н.

Видове екрани.
Към днешна дата има два основни вида екрани: плазма и течни кристали.

Телевизорът с LCD екран е отлична опция за домашна употреба. Днешният тип се състои от фоново осветление и матрица (решетка, състояща се от малки пиксели). Въпреки това, според купувачите, тези телевизори имат предимства и недостатъци.

Ако изведнъж се случи така, че вашият телевизор се повреди, тогава можете да се свържете с центъра за услуги, ремонт на домакински уреди, части от домакински уреди, сервизен център за ремонт на битова техника, независим ремонт уред, сервизен център на домакински уреди, специалисти на високо ниво в един кратък период от време, не вреди ,

Предимства на дисплея с течни кристали.
Първото нещо, което привлича купувачите, е разнообразието от модели и сравнително евтините разходи. Такива телевизори имат добър контраст и яркост. Благодарение на LED задно осветяване, този модел е достатъчно лек, тънък и икономичен по отношение на консумацията на енергия. Ако вашият избор падне върху LED TV, обърнете внимание на същия ъгъл при различни ъгли.



Недостатъци.
Ако моделът не е оборудван с LED монтаж, фоновото осветление на екрана не е толкова светло и вследствие на това снимката се оказва по-слаба. Освен това, консумацията на електроенергия се увеличава многократно, ако има по-мощни лампи. Въпреки факта, че при закупуване на нови модели, такъв проблем не трябва да възниква, има инциденти с ъгъл на гледане.

Плазменият панел.
Този модел е матрица, състояща се от малки запечатани секции, напълнени с ксенон и неон. Такива телевизори предават висококачествени, богати, контрастни картини. За разлика от LCD екрана, плазменият телевизор може да постигне черен цвят, а яркостта на картината е 3 пъти по-висока.

Диагоналът на плазмения телевизор може да бъде до 82 см или повече. И това зависи от цената му. Колкото по-малък е диоганалът, толкова по-висока е цената. Всичко това, защото да се правят малки раздели, е много по-трудно. Това е основният недостатък. За любителите на филма, които искат постоянно да се наслаждават на висококачествени цветове и ясно изображение, подходящ е плазмен телевизор с диагонал над 82 см.

Време за реакция.

Този параметър показва колко време прекарва матрицата при преминаването от едно състояние към друго. Например, потребителят гледа хокей, а по време на игра на играч, изглежда, че го последва пътека. Това показва твърде много време за реакция. Съответно, за да се гарантира, че картината е по-добра в динамични сцени с бързо движещи се обекти, времето за реакция трябва да бъде в рамките на 2-3 милисекунди.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да скриете кабелите от телевизора на стената интересни идеи и оригинални решенияКак да скриете кабелите от телевизора на стената интересни идеи и оригинални решения
Закрепване на телевизора към таванаЗакрепване на телевизора към тавана
Избор на телевизор в кухнятаИзбор на телевизор в кухнята
Екрани за радиаториЕкрани за радиатори
Как да изберете кухненски съвети са полезниКак да изберете кухненски съвети са полезни
Характеристики и функции на екрани за баняХарактеристики и функции на екрани за баня
Декоративен екран за баняДекоративен екран за баня
Телевизор в интериораТелевизор в интериора
Откъде да започнете, започнете да ремонтирате хола?Откъде да започнете, започнете да ремонтирате хола?
Избираме домакински уредиИзбираме домакински уреди
» » Изберете телевизор за дома си
© 2021 BggeHat.com