Строителна техника Дълбок вибратор за бетон

1

Производството на качествена основа и бетон от всякаква форма без допълнително уплътняване е невъзможно. Окончателното формоване на бетона ще се извърши с дълбок вибратор, ще направи бетон по-пластмасов, а продуктите, направени от него, са монолитни и издръжливи.

Основните видове вибратори и техните характеристики.

Промишлеността произвежда три основни типа инструменти.

Механични вибратори. Изисква се връзка с мрежата 220 / 360v. Те имат сгъваем дизайн: електрически мотор, гъвкав вал, вибрираща купа. Възможно е частично възстановяване и подмяна на аксесоари. Степента на надеждност е средна.

Високочестотни вибратори. Необходимо напрежение 220 / 42V. Частичното възстановяване не е разрешено. Има цялостна конструкция. Има висока степен на надеждност.

Пневматични вибратори. Изисква връзка с компресор или с пневматична тръба. Видът на конструкцията е едно цяло. Степента на надеждност е висока.

Сайт на фирма "NIBORIT», arsenalpro.ru на "шейкъри" вибратор, описва в подробности за обхвата, новият доходите и цените на стоките.



Практическо приложение на дълбокия вибратор.

Vibrosocket (маска), в различни дизайни, има диаметър от 20 до 100 мм. Върхът трябва да преминава свободно между клетките на металната конструкция, което ще даде равномерно запълване на бетон с цялата необходима повърхност.

Препоръчва се вибраторът да се спусне вертикално и да се вибрира на едно място не повече от 10-15 секунди. Визуалното управление е равномерно свиване на бетон, гладка, гланцова повърхност.

Работата трябва да се извършва на разстояние от 7-9 см от стените на кофража. Честото докосване на върха на метала ще доведе до бързото му счупване.

Ако основата е многопластова, за да се подобри еднородността, вибраторът се снижава до 10 см в предишния слой.

Основните правила на техническата служба се свеждат до редовното смяна на маслото във вибро-болта (мач) и поддържането му чисто. Просто внимателно отстранете остатъка от циментовата каша. По-подробни инструкции за поддръжка на всички видове агрегати на сайта arsenalpro.ru LLC "Vibrosila" дълбок вибратор.

Строителната индустрия е резултат от работата на хиляди хора и фирми. NIBORIT гарантира надеждността на своите продукти. С помощта на дълбоки вибратори на производството, нулевия цикъл на сградите и изграждането на бетонови изделия, те ще отговарят на всички съществуващи стандарти за качество.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Монолитна сграда с предимство на технологиитеМонолитна сграда с предимство на технологиите
Каква е плътността на бетона?Каква е плътността на бетона?
Фибростъкло за бетонФибростъкло за бетон
Дълбок вибратор за бетонДълбок вибратор за бетон
Монолитна стоманобетонна основа за сграда с подземен подМонолитна стоманобетонна основа за сграда с подземен под
Самозалепващ се бетонСамозалепващ се бетон
Как да запълним монолитната основа?Как да запълним монолитната основа?
Бетонов бетон или керамика за строителството?Бетонов бетон или керамика за строителството?
Как да направите бетонКак да направите бетон
Ремонт на метални покривиРемонт на метални покриви
» » Строителна техника Дълбок вибратор за бетон
© 2021 BggeHat.com