Правилната отоплителна система за селска къща

4Системата за топлоснабдяване е основната комуникация на селска къща. За монтаж на отоплителната система ние избираме висококачествено, надеждно оборудване с разнообразни функционални възможности, използваме модерни проекти.

В селските къщи е инсталирана двутръбна отоплителна система. Състои се от две разклонени тръбопроводи. Един тръбопровод преминава гореща вода през всички отоплителни уреди, а вторият тръбопровод връща охладената вода към топлинния генератор. Затворената система изолира от влиянието на околната среда, предотвратява окисляването на метални елементи, образуването на анаеробни бактерии под влиянието на кислород. Помпата циркулира водата през помпата. На батериите са монтирани автоматични температурни контролери. Температурният режим е избран за всяка стая поотделно. При поддържане на нормалния температурен режим системата постига икономия на енергия, бързо и качествено изпълнява всички зададени параметри.

Инсталирайте панелните радиатори Purmo Finnish concern Rettiq Heatinq, изработени от стомана с много добро качество. Радиаторите избират различни модели: странична и универсална връзка, както и с гладък преден панел и връзка отстрани и отдолу.

Монтирайте тръбопровода от тръбите на Pexpenta. Това са най-евтините, технологични тръби, имат защита от излагане на кислород, външно механично действие. Защитата се осигурява от два слоя омрежен полиетилен. В центъра на тръбата се създава бариерен слой от съполимери на етилен-винил алкохол. Предотвратява корозивното разрушаване на тръбите. Специалният слой лепило свързва всички тези слоеве заедно. Всички слоеве са свързани при високо налягане от 150 бара.



Температурният режим в тръбопровода се поддържа от термостата Purmo. Термостатът се настройва на необходимите параметри и не се нуждае от допълнителна настройка по време на цялото време за работа.

В къщата първият етаж е покрит с топъл под. На втория етаж над отопляемото пространство този тип подове не се изработват. Плочите се припокриват с нагряване, поради нагряването на долния етаж. Не се препоръчва прегряване на подове, това е вредно за здравето.

Доставянето на свеж външен въздух в стаите се извършва от вентилационната система Purmo Air. Свежият, студен въздух през отвора на стената навлиза в радиатора, отоплява се и влиза в помещенията. При такава система за вентилация няма течение.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Отоплителна верига с естествена циркулацияОтоплителна верига с естествена циркулация
Благоприятно отопление на вилата Отоплителна система ЛенинградскаяБлагоприятно отопление на вилата Отоплителна система Ленинградская
Оптимален диаметър на отоплителната тръбаОптимален диаметър на отоплителната тръба
Отопление с естествена циркулацияОтопление с естествена циркулация
Отоплителни системи на частна къщаОтоплителни системи на частна къща
Избор на отоплителна системаИзбор на отоплителна система
Отоплителна система на двуетажна къща Търсим най-добрия вариантОтоплителна система на двуетажна къща Търсим най-добрия вариант
Отоплителна система с принудителна циркулацияОтоплителна система с принудителна циркулация
Дву-тръбна отоплителна система на частна къщаДву-тръбна отоплителна система на частна къща
Топлинен акумулатор за отоплениеТоплинен акумулатор за отопление
» » Правилната отоплителна система за селска къща
© 2021 BggeHat.com