Септик Юбас

Септик ЮбасВъпросът за екологията се отнася не само до държавници и ръководители на големи предприятия. Обикновените граждани също са загрижени за проблема със замърсяването на околната среда и неговите последици за човека и целия живот. Поради това прилагането на системи за пречистване на отпадни води става толкова популярно и закупено.

Септик Юбас ще стане асистент и защитник на екологичното състояние на земята, като същевременно ще й осигури промишлена вода и тор. Ще се запознаем по-подробно с характеристиките на това устройство и метода на неговото инсталиране.

Техническите характеристики на Eurobion на Septic Yubas

Yubas Eurobion технически характеристикиНа първо място, трябва да се отбележи, че септичната яма на този модел е нестабилна. В септичния резервоар има помпа и аерационен механизъм. Помпеното оборудване улеснява обмена на течности между двата резервоара. Аеротурът изпълнява две функции наведнъж. Първо, въздушните мехурчета разбъркват повърхността на септичните води, като по този начин предотвратяват образуването на мазнини и химически филми. Второ, въздухът е необходим за нормалното функциониране на колонията на аеробни бактерии. Също така компресорът загрява местообитанието на бактериите, допринасяйки за по-доброто им функциониране.

Филтруването на течността в септичния резервоар достига средно 95 пречиствания. За случаите на предварително филтриране на течности в почвата, неговият състав и структура са важни. Почистващите слоеве играят важна роля: геотекстил, пясък, чакъл. Най-лошото филтриране се получава в глината. Когато свържете септичния резервоар с напоителната система, окончателното филтриране е колония от аеробни бактерии. За това пречистване химичният състав на течността е важен. Прекомерното наличие на хлор, соли и киселини намалява активността на бактериите.

Септичният резервоар е изработен от полипропилен с вътрешен слой. Това изграждане на стените не дава възможност за гниене и други ефекти от бактерии, живеещи в земята. Пенообразният слой дава на септичния резервоар топлинно съпротивление, което го позволява да се използва в зимни условия без допълнително затопляне.
Септичният резервоар се състои от един или два резервоара. Вторият контейнер е ямка и инсталирането му не е необходимо.



Основното оборудване е в един контейнер. Септичната яма е разделена на няколко функционални отделения. Течността се премества между тях посредством комуникационни тръби с поп-магнитни клапани. При определена пълнота клапанът се отваря, освобождавайки течността в следващия контейнер.

Septic yubas - устройство и инсталация

Монтаж на септична ямба YubasСептичното устройство Yubas е доста сложен механизъм. Септичният резервоар се състои от две камери за почистване и отделно устройство за монтаж на помпата. Утайката от твърди фракции се получава в първия резервоар. Когато влизат в камерата, тежките фракции потъват до дъното, където се обработват от активни бактерии. Бактериите са често срещани в цялата камера, но ефектът им върху калта е особено активен. Допълвайки до определен знак, течността се влива в втория резервоар.

Вторият резервоар служи за фино почистване, като премахва повърхностния филм и мирис. Филтърът е изпускателна тръба, чийто отвор е обърнат към повърхността на течността. Също така в механизма има филтър за улавяне на коса.

Монтажът и свързването на септична яма е трудно да се произведе самостоятелно. Механизмите изискват точно свързване и функционално тестване.

Монтирани septicus Yubas до дълбочината на замръзване земята. При високо ниво на подпочвените води се изисква допълнително хидроизолация на корпуса. Гнездото под септичния резервоар трябва да е най-малко с 30 см по-голямо от параметрите на продукта. В този случай запълването може да бъде направено без затруднения. Запълването с пясък е осигурено с пясък, за да бъде вярно, то може да се смеси с малко количество цимент.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Септичен ЕкопанСептичен Екопан
Септичен микробСептичен микроб
Септик ГрийнуейСептик Грийнуей
Отзиви за септични ямиОтзиви за септични ями
Септични топони 5Септични топони 5
Септична ямаСептична яма
Септик БризСептик Бриз
Септик ЛотосСептик Лотос
Септична евасток биоСептична евасток био
Трикамерен септичен танкерТрикамерен септичен танкер
© 2021 BggeHat.com