Как да изберем плъзгача за плъзгащи се плъзгачи?

На прозорците Плъзгач чуха всички, които огледаха балкона или балкона. Тази профилна система е идеална както за студено, така и за топло остъкляване. Той има много предимства, които несъмнено ще бъдат полезни за тези, които искат да направят отделна стая от лоджия, балкон, веранда, тераса или беседка. Най-популярните пластмасови прозорци са Slider и е за тях, или по-скоро как да ги избираме, ще говорим.

Каква е разликата между плъзгача и другите?

Плъзгачите имат профил в секциятаПрофилна система Плъзгачът е един от най-добрите сортове плъзгащи се прозорци. Профилът му се състои от основната фиксирана част и няколко клапи, всеки от които се движи по отделен мост.

Предимствата на този дизайн включват следните характеристики:

- Спестяване на място

- Отлична топлоизолация и звукопоглъщане

- Възможност за монтаж с голяма площ от отвора на прозореца

- Лесна работа

- Дълъг експлоатационен живот

- Оригинален вид

Ако очаквате такива ползи от остъкляването, профилната плъзгаща система е точно от това, от което се нуждаете. Но не забравяйте, че всеки медал има две страни, заедно с плюсове, такъв продукт има своите недостатъци:

- Не е възможно да се инсталира многокамерен профил, ще бъде трудно да се отвори крилото

- В рамката има няколко студени моста, например в кръстовището на два клапата

Прозорците са трудни за почистване, особено стъкло

Каква е разликата между пластмасови прозорци и плъзгачи от системи от други материали?

Пластмасата е завладяла пазара на прозорци за дълго време и има много обяснения за това:

- Пластмасови прозорци по-добре от останалите държат топлината в стаята и не позволявайте на студа да влезе в стаята

- Те са добра хидроизолация, не се страхувайте от дъжд или сняг

- Поради ниското тегло на профила, размерите на прозореца могат да бъдат просто огромни и това по никакъв начин не вреди на тяхната стабилност

Пластмасови профили с различни ширини - Стоманената армировка вътре в рамката не й позволява да се огъва и губи формата си

- Доказано е, че пластмасовите прозорци отлично овлажняват неприятния уличен шум

- Дизайнът, цветът и формата на продукта могат да бъдат всякакви

- Повърхността на пластмасата не задържа мръсотия и прах

- Не е необходимо периодично да се извършва превантивна поддръжка, за разлика от дървените конструкции

Пластмасата се използва активно за производството на плъзгащи прозорци. Първата причина за това е добрата топлоизолация, дори и при малки размери. Тъй като листата се движат свободно по профила, той трябва да е с относително малка ширина. Пластмасовият профил може да бъде направен колкото е възможно по-тесен, без да губи голяма част от полезните си свойства.



Оптималната ширина на профила на плъзгащите прозорци е 58 мм. Това е дебелината на пластмасова рамка с три въздушни камери. Коефициентът на устойчивост на топлопредаване на такъв продукт е 0,64, което е точно толкова, колкото и за балкон и лоджия, както и за дневни.

Пластмасови профили с различен брой въздушни камериВъздушната камера е кухо пространство вътре в рамката, което е отделено от вертикални прегради. Можете да видите въздушни възглавници само в секция. Навън те наподобяват пчелните пити. Пластичните прегради и въздухът между тях са отличен топлоизолатор. Логично, колкото повече камери, толкова по-топло ще бъде в стая с такъв профил.

* Коефициентът на устойчивост на топлопредаване е една от основните характеристики на пластмасовите прозорци. Това число показва чрез просто изчисление съотношението на температурата от различните страни на профила към плътността на топлинния поток вътре в него.

Как да изберем пластмасовите прозорци Плъзгач, подходящ за вас?

Често трябва да променяте прозорците, само защото не се вписват в този термичен диапазон или просто не отговарят на всички изисквания за тази стая. И качеството на прозорците може да бъде на най-високо ниво, само за техния избор излезе неправилно. За да изберете пластмасови прозорци Плъзгачите трябва да се надграждат на следващия.

Стаята, в която ще бъдат разположени прозорците

Прозорци с двоен стъклопакет в секцияИзискванията за дизайна на хола в много отношения се различават от изискванията за продукти за офис пространство. Следователно, при избора на блок за прозорци, първо се основава на този показател.

Системата за балкон и лоджия може да бъде по-малко изолирана, ако не искате да използвате тези пространства през зимата. Това значително ще намали разходите.

Строителството на жилищни помещения, напротив, трябва да бъде възможно най-топла. В този случай трябва да вземете под внимание не само характеристиките на рамката, но и стъкленото устройство и дори аксесоарите.

Стъклената единица, подобно на профила, е разделена на няколко въздушни камери. Големият брой камери значително увеличава дебелината и теглото на цялата конструкция. За да се улесни избора енергоспестяващи прозорци.

Оборудването не само улеснява работата на прозореца, но и оказва голямо влияние върху много от неговите характеристики. Например, такъв детайл от плъзгащи системи, като filingpis, предотвратява раздуването. Filingpis е малка пластмасова част на основната рамка в мястото на контакта на два клапата. Благодарение на няколко слоя четка запечатване, тя затваря свързването на клапаните и предотвратява неразрешеното отваряне.

Освен това хардуерът защитава структурата от нарушители. Ключалката на полумесеца плътно затваря прочистването отвътре. Благодарение на него е невъзможно да се отвори прозореца от улицата.

Остъклена зона

Прозорците с малки размери не се нуждаят от рамка с висока якост, която не може да се каже за дизайна на големи отвори за прозорци.

Стабилността на профилната система се осъществява чрез подсилване. Това е малка вложка от поцинкована стомана в средата на профила. Армировката може да бъде U-образна и затворена. Тъй като по-малко материали се използват за U-образна армировка, цената на конструкцията с такава вложка може да бъде няколко пъти по-ниска. Но не трябва да ласкаете и да избирате прозорци само поради тяхната евтиност.

Затворената армировка значително увеличава живота на пластмасовите конструкции, като ги прави устойчиви на температурни промени и силни ветрове.

Усилване на пластмасовия профил

влажност

Ако не е правилно да изберете прозорци за стая с висока влажност, при първото замръзване стъклото ще започне да се поти. Кондензация на повърхността на прозореца казва, че целостта на прозореца с двоен стъклопакет или самата рамка е нарушена.

Малки капки вода от вътрешната страна на стъкленото устройство са допустими, но ако тези капки покриват цялата повърхност на стъклото, струва си да започнете да чувате аларма. Високата влажност около и на повърхността на профила може да предизвика вид на плесен по склонове и прозорец. За да избегнете това, трябва само да се свържете с одобрени фирми и внимателно да проверите всички печати преди инсталирането.

Как да изберем компания за производство на прозорци?

Разберете какъв вид прозорци имате нужда - това е само половината битка. Ако изберете компания въз основа само на общата информация, която сте открили в обявлението или разчитате на ниска цена, можете да се сблъскате с продукт с лошо качество или с измама. За да избегнете това, обърнете внимание на следното.

препоръки

Ако вашето семейство и приятели наскоро са сложили прозорци, струва си да се запитате за услугите, от коя фирма са използвали. В допълнение, пълната информация за компанията ще ви бъде предоставена от различни форуми или портали с обратна връзка.

Възраст и опит на компанията

Фактът, че фирмата остава на повърхността за няколко години, говори обеми. Пазарът на пластмасови прозорци е много богат. Броят на компаниите, които предлагат услугите си, е просто на мащаб. Конкуренцията при такива условия е доста сериозна и ако производителят е в състояние да се бори с него, все още си струва да се обърне внимание на това.

Удобно обслужване

Имате ваш собствен уебсайт, телефон с безплатни консултации и компетентен персонал. Малките компании не могат да се похвалят с това.

Със собствен екип за сглобяване и транспорт

Монтаж на пластмасов профил

В момента инсталирането на прозорец на базата на "до ключ" е повсеместна услуга. Квалифицираните специалисти ще измерват, въвеждат и инсталират прозорец. Съгласете се, че е много по-удобно.

Въз основа само на тези четири елемента, можете лесно да изберете правилната опция. Разбира се, може да има повече такива условия. За тях е възможно да се извърши и подреждане на офис във връзка с Вашата къща и цената. Ако сте толкова удобни, можете да разчитате на това, но не и за сметка на горните характеристики.

На какво точно не трябва да обръщате внимание, е страната на производителя. От 2006 г. профилните системи на Slidors започнаха да се произвеждат в Русия. В момента на територията на страната се концентрират няколко съвместни корейско-руски предприятия. Ето защо, в тази ситуация фразата "внос означава добро" е напълно погрешна.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Отзиви за алуминиева и пластмасова остъкляване на балкониОтзиви за алуминиева и пластмасова остъкляване на балкони
Характеристики на стъклените балкони на френски езикХарактеристики на стъклените балкони на френски език
Остъкляване на терасата с плъзгащи се конструкцииОстъкляване на терасата с плъзгащи се конструкции
Отзиви за алуминиева, пластмасова и дървена остъкляване на балконаОтзиви за алуминиева, пластмасова и дървена остъкляване на балкона
Етапи на балкони остъкляване със собствените си ръцеЕтапи на балкони остъкляване със собствените си ръце
Ние заменяме студеното остъкляване на фасадата с топлоНие заменяме студеното остъкляване на фасадата с топло
Какви видове стъклени балкони алуминиев профил са?Какви видове стъклени балкони алуминиев профил са?
Щори дават уют на балкона с плъзгащи се прозорци!Щори дават уют на балкона с плъзгащи се прозорци!
Пластмасови прозорци с 2 двойни или 3 тройни стъкла?Пластмасови прозорци с 2 двойни или 3 тройни стъкла?
Характеристики на плъзгащи прозорциХарактеристики на плъзгащи прозорци
» » Как да изберем плъзгача за плъзгащи се плъзгачи?
© 2021 BggeHat.com