Септична практика

Просто и евтино - тези думи могат да опишат трикамерния септичен практикуващ от LLC "Град Еко Пласт". Ние продължаваме да запознае читателите с най-не-летливи местни пречиствателни съоръжения, които са доста се справят със своите задачи: пречиства отпадъчните води по такъв начин, че да причинят минимум щети на околната среда.

За моделите на септиците Практикуващ

Отбор се състои от шест вертикални контейнери с различни размери: от 1200 до 3600 литра - които могат да задоволят нуждите дори и на най-големия семейството. Септични ями са направени от полиетилен с ниска плътност (HDPE) материал, който от дълго време е конвенционален за производството на контейнери в бюджета и среден ценови сегмент. В този случай само "тръбата" е неразделна част, дъното и останалите части са заварени с помощта на екструдер. Тръбата се навива и заварява с HDPE "изгаряне", което играе ролята на усилватели. По този начин дебелината на стената на контейнера варира в границите 12 ÷ 16 mm - за младши модел (1200 л) и 25 ÷ 45 мм - за всички други. Основните характеристики на моделната линия за 2013 г. са представени в таблицата по-долу.

Характеристики на моделната гама от резервоари за пречистване на отпадни водиОбемът на septicus Practitioner, lRaschetnoe брой хора със средна консумация на вода, размер на мангабара, ммвисочинадиаметър120022100100017003130020004250025005235017003000627503600726502200

Принципът на работа - никъде не е лесно!

Във всички модели Септичният практикуващ има три секции, образувани от вътрешни дялове. Обемът на секциите е различен: приемащата камера е голяма, останалите камери са по-малки. Преливането е организирано по такъв начин, че следващите камери да не попадат в светлината и тежкото включване на канализацията. На всеки етап се осъществява един и същ процес - защита. Утайката леко се разлага под въздействието на анаеробни микроби, но по-голямата част от тях се минерализират във времето и трябва да се изпомпват. Така пречистената течност трябва да премине през етапа на последващото третиране, просто да се филтрира през почвата, което изисква инсталиране на филтриращи полета.

Предимства и недостатъци

Предимства:

  • ниска цена (виж по-долу за разходи);
  • простота на изграждане, монтаж и експлоатация на септична яма;
  • енергийна независимост;
  • голямата дебелина на стените на резервоарите позволява да бъдете спокойни за целостта на контейнера;
  • Вертикалният капацитет заема по-малко място в обекта;
  • гаранцията за септични ями е 3 години;
  • продуктите са сертифицирани


Поява на септична яма Практикуващ

недостатъци:

  • ниска степен на пречистване по време на защита (всъщност - не повече от 50), въпреки че производителят твърди, че е около 65-70 години;
  • необходимостта от устройство за филтриране на полето (почва след третирането), което трябва периодично да се прехвърля или да се променя поради запушване на филтърния субстрат;
  • Допълнителни проблеми при високо ниво на подпочвените води

Цени за септиците практикуващи

Както вече отбелязахме по-горе, цената на септиците Практикуващите приятно изненадва. В сравнение с подобни решения, предвид безпрецедентната дебелина на въпросните контейнери, се оказва, че продуктите на LLC "City Eco Plast" са малко по-евтини. Въпреки това, в това можете да видите сами.

Оценени разходи за септични ямиКапацитет, lПриблизителна цена120023000 трион.170030000 rub.200031000 rub.250038000 rub.300045000 rub.360056000 rub.

Последната дума

Същевременно местните станции за почистване, чийто принцип на работа се основава на баналното поглъщане на канализацията, е по-добре да се използват като септични резервоари за вили. Но за постоянно пребиваване ви съветваме да обърнете внимание на по-модерни структури като Tver, Topol и др.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Септична зелена скалаСептична зелена скала
Септичен ЕкопанСептичен Екопан
Септична молеСептична моле
Септична графикаСептична графика
Септичен лидерСептичен лидер
Септична яма за тоалетнаСептична яма за тоалетна
Мини септична ямаМини септична яма
Септична АкорСептична Акор
Пластмасов септичен резервоарПластмасов септичен резервоар
Септични кълновеСептични кълнове
» » Септична практика
© 2021 BggeHat.com