Плотове от течен камък

Фразата "течен камък" изглежда някак невероятно и фантастично. Но в наши дни на високите технологии това е възможно. Течният камък е смес от гранитен пълнител с полиестерни смоли (Granicoat). Плотовете, изработени от течен камък, не са токсични, силни, леко изложени на механично натоварване, спад на топлината и температурата, са безопасни и не са много скъпи. Ниската топлинна проводимост на материала позволява на плота за маса да бъде винаги топъл. Той се прилага много просто: течен Granicoat се напръсква върху твърда повърхност, която след втвърдяване се превръща в изкуствен камък. Поради това се нарича течност.

Плотове от течен камък

Течният камък, в същността си, е съвсем пластмасов материал. Следователно, формата на самия плот може да бъде всяка. Така че можете спокойно да започнете да фантазирате. Всичко ще се направи по начина, по който искате, а не по начина, по който е направено. Както и корианските плотове, течния камък няма пореста структура. Следователно, пукнатини или пукнатини, пукнатини и драскотини, почистващи агенти и петна от храни, бактерии и гъби не са характерни за него. Безпроблемно свързващи се помежду си, елементите на такава масичка дават впечатление за гладка и еднообразна конструкция. Повърхността е гладка, гладка и приятна на допир. Във външния си вид течният камък е подобен на гранита, което му придава максимална естественост. Плотовете, изработени от течен камък, не са причудливи в грижите. Всички петна лесно се отстраняват с кърпа, напоена с топла вода. Въпреки това, такъв плот за маса не може да се почиства с абразивни вещества, тъй като те могат да повредят полираната повърхност.

Плотове от течен камък

За разлика от естествения камък, течността не принадлежи към източници на повишена радиация. Ето защо здравето и здравето на цялото семейство ще бъдат безопасни.

Възстановяване на плот от течен камък

Ако случайно надраскате повърхността, проблемът лесно се елиминира чрез полиране или шкурка. Но дълбоките драскотини и чипове ще изискват професионално обаждане: течният камък ще бъде пръскан на местата с дефекти и след това ще бъде полиран - проблемите веднага ще изчезнат.

Тъй като изборът на цветове и рисунки на течен камък е много голям, не си струва да се притеснявате за чипа или драскотина върху такъв кухненски плот. Капитанът ще вземе цвета на течния камък под плота ви. Така че ремонтните песни няма да бъдат напълно видими.



Плотове от течен камък

На всяка повърхност от течен камък можете да приложите модел или лого.

Течен камък във вътрешността на кухнята

Течен камък се използва широко в интериора на кухнята. Масата от такъв материал хармонично изглежда във всеки кухненски комплект. Възпроизвеждане на лъскави преливания или поддържане на матиран шик, изглежда стилно и скъпо. А съотношението цена и качество е много привлекателно. Можете да поръчате като матово, полу-гланцово и високо гланцово покритие.

От течния камък може да бъде не само самия плот, но и мивка за кухнята.

Плотове от течен камък

Плотове от течен камък


Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Изкуствен мрамор като самоизработен имитационен камък?Изкуствен мрамор като самоизработен имитационен камък?
Каменна плот за кухняКаменна плот за кухня
Кухненски плотове предимства и недостатъци на различни материалиКухненски плотове предимства и недостатъци на различни материали
Течен тапет в кухнятаТечен тапет в кухнята
Кориански плотовеКориански плотове
Украсяване с изкуствен камъкУкрасяване с изкуствен камък
Маси от маси от естествен камък в интериораМаси от маси от естествен камък в интериора
Облицовката с декоративен камък е красива, елегантна и полезнаОблицовката с декоративен камък е красива, елегантна и полезна
Течен тапет ред на монтаж работаТечен тапет ред на монтаж работа
Изкуствен камък за фасадатаИзкуствен камък за фасадата
» » Плотове от течен камък
© 2021 BggeHat.com