Electric nyler е отличен заместител на обикновен чук

Електрическият nyler трябва да бъде в арсенала на всеки самоуважаващ се домакин. В края на краищата, работата с такъв инструмент е по-опростена и по-удобна от обикновения чук. Neuler, че от английски език се превежда като майстор, заглушител, заглушител, като постепенно изцяло заменя конвенционалните чукове за строителството. С развитието на технологиите се появяват нови модели, които се различават в необичайни функции. От статията разберете каква е предимството на това звено, както и обхвата на приложението му.

Неулер - какво е това?

Така че, Neiler стана идеална заместител на чук. В страните от Америка и Западна Европа такъв агрегат отдавна е в гаража на всеки собственик, докато пред нас това технологично чудо е дошло сравнително наскоро. И все пак, буквално веднага инструментът падна на вкус както на професионалисти, така и на аматьори. В това няма нищо изненадващо, защото електрическите чукове ви позволяват да чукате ноктите в дървена повърхност с огромна скорост без никакви физически усилия.

Работа с nyler

Работа с nyler

Трябва да се отбележи, че в допълнение към електрическите модели съществуват няколко вида зарядни устройства. Пневматични чук е доста популярен вид на nyler, който работи на силата на сгъстен въздух. Цената на устройството не е много висока, но има няколко негативни момента в неговата работа. Например, за да се осигури непрекъсната работа, се изисква да се свърже маркуч за високо налягане, което донякъде намалява мобилността на устройството. Освен това са необходими цилиндри със сгъстен въздух или близък компресор.

Газо монтиращи пистолети - тези инструменти са различни по това, че използват за изстрелването на енергията от експлозията на сместа газ-въздух. Устройството е напълно автономно, т.е. не е свързано с външни източници на енергия. Компактен размер, висока скорост, мултифункционалност - всичко това може да се каже за газови пистолети. Недостатъците са необходимостта от постоянна вентилация на помещението, в което се извършват строителни работи, което е свързано с отработените газове.

Пистолети за прахосмукачки - нещо, подобно на конвенционалните пистолети, по свой начин на действие. Много мощни агрегати, можете да работите не само с дървени конструкции, но и с бетон и тухла. Също така няма допълнително оборудване като маркучи или проводници. Въпреки това цената на устройството е много висока, освен да работите с него, трябва да получите специално разрешение.

Електрически чук - неговите предимства

За разлика от някои други модели, електрическият найлон за забиване на ноктите не е в състояние да ги насочи към твърди повърхности. Енергията от електричеството не е толкова силна, затова при работа с устройството се изисква да купуват малки карамфили, чиято дължина не надвишава 6 см. Във връзка с това е възможно да се идентифицират основните области на приложение на електрически пушки:

  • Полагане на различни подови настилки, включително паркет, за закрепване, които са необходими нокти
  • Покривни покрития - закрепване на парно бариерен филм, покривен материал, битумни керемиди
  • Мебелна промишленост - закрепване задните горни шкафове, скринове, маси, шкафове, теглене и тапицерия нова тъкан (в този случай, на конзолата може да се използва)
  • Довършителни работи - закрепване на тънки панели, стъклени перли, облицовки, первази и др.
Довършителни работи

Довършителни работи

Този пистолет за нокти може да бъде оборудван с касетни списания с различни размери. Най-големият магазин може да побере около 200 нокти с диаметър до 2 мм. По отношение на степента на пожар, уредът е малко по-нисък от други модели, например, един и същ пневматичен пистолет. Така че при оптимални условия на работа за секунда не можете да правите повече от един изстрел, докато пневматичният модел прави около три изстрела в секунда. Това е така, защото на кондензатори имат Електрочукове голям заряд, така че е необходимо известно време, за да ги zaryada.V така или иначе довършителни стая - не е стъпка работа в която скоростта на инструмента има максимална стойност. Тук най-важното е, че всички операции се извършват възможно най-точно и без никакви грешки, защото резултатът от работата ще бъде в общественото око.

Сега ние описваме основните положителни качества на електрическите оръдия:

  1. 1. Ниска цена - една от най-евтините в линията на закопчалки.
  2. 2. Много лесен за използване, поддържането е минимално.
  3. 3. Безшумяването е най-тихото устройство в сравнение с другите модели.
  4. 4. Компактен размер, устройството се вписва удобно в ръката.
  5. 5. Използването на електрически чук осигурява максимално ниво на адхезия към основата, което се постига благодарение на дифузионната настройка при висока краткосрочна температура.

Мрежи или акумулаторни найлон - каква е тяхната разлика

Преди да купите електрически мотор, трябва да решите какъв модел искате - мрежа или батерия. Nylers, които са оборудвани с батерия, са по-популярни и популярни. Това се дължи на факта, че можете да го използвате във всяка стая, независимо от наличието или отсъствието на електрически контакти.

Силата на батерията е много висока, тъй като енергията за завършване на изхвърлянето е достатъчна за около 700 нокти. Освен това винаги има 2 батерии в комплекта, така че човек може да бъде пуснат за зареждане, а вторият се използва директно в работата в момента. Освен това, пистолетът за закопчаване на батериите е идеално подходящ за работа в най-удобните места, може да се работи с кози, стълба или под тавана. Единственият недостатък при закупуването на устройството е неговата цена - акумулаторни батерии са доста скъпи, което принуждава някои да изберат мрежови закопчалки.

Nyler с батерия е много удобно за използване

Nyler с батерия е много удобно за използване

Модерните машини могат да се похвалят с такава интересна особеност като регулирането на силата на удара, защото с помощта на електрониката може да се направи с висока точност и в широк диапазон. Пробиване, например, осребряване, няма желание да се оставят в него механични дефекти и вдлъбнатини от удара на нападателя.

Мрежовите инструменти са преди всичко по-евтини, те са много по-достъпни, всеки може да си позволи такова устройство. Не мисля, че работата с подобна единица е много по-трудна, отколкото при батерия модел. Пълният комплект е захранващ кабел, чиято дължина е 5 метра. Това е повече от достатъчно, за да свържете кабела към контакта и да работите тихо дори в доста голяма стая.

Като правило спирането на процеса може или да презареди консумативите (скоби, щифтове или нокти), така и работниците на обяд. Необходимо е обаче да се правят прекъсвания по-често, отколкото при инсталиране на нови нокти в касета, тъй като постоянната работа с инструмента води до прегряване. Това важи както за пистолета, така и за мрежата. По тази причина, за да се избегне прегряване и последващо повреда на устройството, е необходимо да му се даде известно време да охлади основните елементи.

Купете ноктите - на какво да обърна внимание

Не мислете, че наличието или липсата на батерия е единствената характеристика при избора на електрически уред. Модерните модели се отличават с много различни и интересни функции, някои от които най-вероятно ще бъдат напълно ненужни за купувача. За да не се изплащат пари за това, което не е необходимо по-късно, изборът трябва да се подхожда внимателно и да се обръща внимание на няколко фактора.

Купете ноктите - на какво да обърна внимание

Настройка на дълбочината - производителите прилагат тази функция по различни начини, като използват лост, колело или бутон. Не всички устройства се характеризират с наличието на регулиране на дълбочината, но функцията е много полезна и при работа с кожата е почти незаменима.

Активиране на механизма на задействане - по правило изстрелът се извършва чрез натискане на спусъка. При някои модели обаче това се случва автоматично, веднага след натискане на "изхода" на устройството. Това е много удобно, защото не трябва непрекъснато да дърпате спусъка, но е достатъчно само да донесете nyler на мястото, където е направен нокът, тъй като той веднага ще работи. Идеално - ако устройството е снабдено с две опции наведнъж.

Единият удар от ноктите или серията - повечето електрически чукове позволяват да се правят единични изстрели, докато има модели, при които ноктите или скобите се изстрелват наведнъж на партиди. Тази функция намира приложение в облицовката на материали, където е необходимо да се прикрепи груб слой.

Защитата от случайно изстрелване е много важна и полезна функция. Блокиращото устройство, подобно на предпазителя в истински пистолет, е необходимо, за да не се случи случайно изстрелване и нараняване.

Премахването на заседнал гвоздей - това се случва, когато изстрел не успее, в резултат на което нокът остава в пистолета, но без възможността за отстраняването му. Някои модели имат функции за бързо разглобяване, за да получат залепен нокът. В допълнение, комплектът може да бъде специален инструмент за "бране", без да се демонтира.

По този начин, закупуване на електрически чук за шофиране на ноктите, можете значително да улесни живота си. Никакъв обикновен чук не ви позволява да ударите ноктите в размер на един пирон в секунда. В същото време процентът на отхвърлянията е невероятно малък, което ви позволява да работите почти без спиране, правейки само задължителни почивки за охлаждане на устройството или зареждане.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Кухненски печки и каминиКухненски печки и камини
Видовете отвертки се избират за различни целиВидовете отвертки се избират за различни цели
Ударът е толкова познат и гъвкавУдарът е толкова познат и гъвкав
Сешоар за строителни работи изберете евтин инструмент за домаСешоар за строителни работи изберете евтин инструмент за дома
Имате ли нужда от английски за деца?Имате ли нужда от английски за деца?
Puncher, приложението муPuncher, приложението му
Тапицерията на вратата с дермантиномТапицерията на вратата с дермантином
Обхват на електрическия чукОбхват на електрическия чук
Обзавеждане на мебелите и трансформаторите в интериораОбзавеждане на мебелите и трансформаторите в интериора
Декоративни бетонни нюанси на приложениеДекоративни бетонни нюанси на приложение
» » Electric nyler е отличен заместител на обикновен чук
© 2021 BggeHat.com