Приложения за Android за строители, инженери и архитекти

Приложения за строителиВ съвременния свят мобилният телефон е престанал да бъде само средство за комуникация. Възможно е да инсталирате различни програми на смартфона, стана отличен асистент в решаването на задачите. 

AEfree

Приложението AEfree е полезно за всеки, който работи с електричество. Програмата ви позволява да правите дълбоки изчисления на съпротивлението, да изчислите заряда и напрежението. Използва се за AC и DC мрежи. Няма нужда да си спомняте десетки формули и методи за изчисление. Трябва само да знаете необходимите параметри.

Инженерни инструменти

Заявлението е платено, но е много полезно както за професионалисти, така и за хора, които изучават научната основа. Програмата включва конвертор на физически величини, списък на константи, таблица с химически елементи.

Изчисляване на ъглите



Този софтуер позволява да се изчислят размерите на всеки триъгълник, познавайки другите две стойности. Приложението е полезно за тези, които много често изчисляват правоъгълни триъгълници. За калкулатора са необходими само три клика, за да се получи желаната стойност. Програмата се заплаща.

Инженерни калкулатор

Никаква индустрия не е без изчисления. Но обикновеният калкулатор на мобилния телефон не може да прави сериозни изчисления. Поради това беше разработен пълен набор от инженерни калкулатори. Включвайки различни изчислителни системи и количества, калкулаторът може да извършва сложни изчисления, като вмъква тригонометрични функции и константи.

Интерфейсът на приложението е съвсем разбираем и удобен. Можете да преминете към изчисления с едно кликване. Изразът е подчертан, има възможност за копиране и поставяне на стойности. Програмата работи в хоризонталната и вертикалната позиция на телефона. Има безплатна и платена версия на този калкулатор. Функционално те не се различават помежду си. Безплатно приложение минус - постоянно изскачащи реклами. В платената версия не е така.

Софтуер за плащания

Архитектите, дизайнерите, инженерите все повече използват разработките на MobeaSoftware. Приложението съдържа различни изчислителни инструменти, използвани от специалисти, свързани със строителната индустрия. Няколко кликвания са достатъчни, за да се направи дизайн за всяка стоманобетонна конструкция. За съжаление безплатните версии са с ограничен брой функции. Прилагат се приложения с пълен набор от инструменти.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Софтуер за планиране на кухнятаСофтуер за планиране на кухнята
Софтуер за домашно планиранеСофтуер за домашно планиране
Програми за проектиране на дървени къщиПрограми за проектиране на дървени къщи
Програма за проектиране на стълбище до втория етажПрограма за проектиране на стълбище до втория етаж
Софтуер за планиране на стаяСофтуер за планиране на стая
Програма за планиране на обектаПрограма за планиране на обекта
Правилното изчисление на подово отопляемия под, програмата за домашен майсторПравилното изчисление на подово отопляемия под, програмата за домашен майстор
Основните програми за проектиране на кухнятаОсновните програми за проектиране на кухнята
Свободен софтуер за създаване на чертежиСвободен софтуер за създаване на чертежи
Списък на програмите за изчисляване на сайдинг, към когото те са полезниСписък на програмите за изчисляване на сайдинг, към когото те са полезни
» » Приложения за Android за строители, инженери и архитекти
© 2021 BggeHat.com