Свободен софтуер за проектиране на къщи и вили

Свободен софтуер за проектиране на къщи и вили

Свободните програми за проектиране на къщи могат да спестят време и пари. С тяхна помощ можете бързо и без много грижи създаване на проект и къща оформление всяка конфигурация. Има няколко такива програми, всяка от които има свои предимства. За да изберете най-доброто и удобно, трябва да се запознаете с няколко опции.

къща дизайн

Програма за проектиране на къщи

Най-популярната програма

Проектирането на къщи, използващи такива програми, не изисква специални умения и умения. В същото време не е необходимо да привличате архитекти или дизайнери да работят. Visi Con е програма за интериорен дизайн на жилищни помещения, който е много точен при визуализацията. Работата може да се осъществи по проекти с различна сложност.

Това е интерфейсът на Visi Con

Plus Visi Con - в способността да проектирате и визуализирате всички стаи в къщата. В този случай не е необходимо да се мисли по стандартен начин, тъй като в новата къща могат да се създават нови видове стаи, чиято функционална цел може да бъде различна. Това ще помогне на специалните библиотеки на програмата.

Visi Con представя огромен брой функционални елементи, които ви позволяват да работите с реални параметри и форми. Но това не са всички възможности на програмата. На базата си създават планове за къщи онлайн. Освен това всеки потребител има възможност да украси интериора във всички стаи. В този случай всички детайли могат да бъдат взети под внимание.

Етажен план в 3D

Можете да използвате Floor Plan в 3D безплатно. Той е проектиран да изпълнява следните функции:

  • реконструкция;
  • извършване на проектни работи;
  • реконструкция на помещенията.
Етажна планова 3D програма

Проектът на къщата е създаден в програмата Floor Plan 3D

Разглежданият вариант се различава в своята простота. Много потребители отбелязват, че тази програма е удобна за работа. Това се дължи на ясен интерфейс и наличието на голям брой приложения на професионално ниво.

Ако използвате услугите на програмата Floor Plan в 3D, можете да получите реален модел на помещенията в сравнително кратък период от време, например къща, апартамент, гараж, офис и т.н.

Предимството на Floor Plan - възможността за получаване на модели 3D оформление на апартаментите. В същото време те изглеждат пълни и истински. Програмата се характеризира с наличието на специални библиотеки, чието използване прави възможно разширяването на нейната функционалност. В резултат на това можете да предложите мебели и избор на текстура, осветление и др.

Floor Plan в 3D също е отлична възможност за създаване на различни проекти, работещи в автоматичен режим, например таван или стълбище. Не пренебрегвайте района близо до къщата.

Друг софтуер за 3D дизайн

Къща-3D

House-3D е програма за изпълнение на проектни работи по създаването на помещения. Особеността на това предложение е във визуализацията на проекта (3D измерване). Възможно е да се справим не само с това проектиране на рамкови къщи, но и обзавеждане на стаи. Тази опция ви позволява да работите по смяната на материалите, използвани за създаване на фасади, стени и други повърхности, включени както в стаята, така и извън нея. Интерфейсът Dom-3D е прост и ясен, отнема минимум време, за да разберете опциите.

3D-Designer



3D-Designer е предназначен за професионално моделиране. Също така, той може да реализира анимирани идеи и рендиране. Дизайнер е оборудван с голям брой функции, които са украсени в ред на моделите.

Подсказва работата много по-лесно. Това позволява на всеки потребител да създава своя собствена идея онлайн. Работата се основава на 3 типа рисунки.

Общ триизмерен дом

Total 3D Home може да се изтегли и използва безплатно. Тази програма е насочена и към работа с 3D формат, който е много удобен и практичен. Той е оборудван с огромен брой приложения, които ви позволяват да реализирате проект с всякаква сложност.

Това ще помогне на различни функции и инструменти, чието действие е насочено не само към дизайнерската работа, но и към реализирането на идеи за бъдещето на интериора.

С Total 3D Home е лесно да се работи по оформлението на помещенията. За да подобрите създаденото оформление, можете да използвате други опции, които са насочени към оборудването на стаите с мебели. В този случай потребителят има богат избор от цветова палитра.

Многофункционални и прости опции

Начало План Про

Home Plan Pro е предназначен за самосъздаване на план. Могат да бъдат различни стаи, които се различават по мащаб и сложност. Програмата включва необходимите графични инструменти. Особено внимание се обръща на детайлите на интериора.

Удобно е да се работи с тях, а процесът на проектиране е опростен. Програмата има вграден факс и различни сървъри.

Xilinx Planahead

Xilinx Planahead е цялостна система от мощни архитектурни проекти. Това предложение има огромни възможности в областта на създаването на макети на сгради, апартаменти, къщи, офиси и други помещения.

Използването му позволява едновременно да се решават многопосочни проблеми. Работата може да се извърши с големи количества данни. Xilinx Planahead е разработен на руски език, но ако искате, можете да използвате езиковата лента и да изберете друга опция, например английски. Програмата съдържа многобройни детайли, които допринасят за реализацията на най-интересните идеи. Тази версия съдържа цяла колекция от различни проекти, които вече могат да бъдат приложени. Xilinx Planahead се използва както от начинаещи, така и от професионалисти.

Envisioneer Express

Envisioneer Express е една от програмите за моделиране на къщи и други стаи в 3D формат. Тя може едновременно да работи с различни задачи. Това може да бъде създаването на готови планове за проектиране, където точно най-малките подробности ще бъдат точно отразени.
Envisioneer Express

На първия етап потребителят работи по проекта, а на втория етап моделът се трансформира, като се вземат предвид характеристиките на триизмерното пространство. Програмата има много инструменти за подробно описание на проекта.

Работата може да бъде допълнена от различни елементи, които включват мебели, разнообразие от материали, декоративни уреди. Потребителят Envisioneer Express има възможността да използва съпровождащия софтуер.

В допълнение, програмата е надарена с голям брой цветни решения, текстури, строителни материали.

Google SketchUp

Google SketchUp е чудесен помощник при създаването на нови проекти и редактирането на наличните такива.

В същото време се използва 3D формат, който дава възможност да работите не само с отделни къщи, но и с по-големи конструкции. В допълнение към различни проекти и рисунки на къщи, включително архитектурни разработки, можете да се занимавате с създаването и прилагането на идеи за интериорен дизайн. С предложената опция можете да се грижите за създаването на оптимална повърхностна текстура. Работата по проекта няма да отнеме много време.

Крайната домашна мечта

Ultimate Home Dream Home е предназначен за неопитни потребители. Резултатът е много реалистичен, тъй като програмата използва 3D проекция. Тя има интерактивен и удобен за ползване интерфейс.
Използвайте услугите безплатни програми за дизайн всеки може. За да направите това, трябва да изберете подходящата опция и да започнете. Ако няма постоянен достъп до интернет, можете да използвате версията на програмата, която изтегляте на компютъра си.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Програмата за планиране на апартаментитеПрограмата за планиране на апартаментите
Софтуер за домашно планиранеСофтуер за домашно планиране
Проектиране на тоалетна конструкция с помощта на програмиПроектиране на тоалетна конструкция с помощта на програми
Програми за интериорен дизайнПрограми за интериорен дизайн
Списък на програмите за създаване на шкаф мебелиСписък на програмите за създаване на шкаф мебели
Програми за проектиране на дървени къщиПрограми за проектиране на дървени къщи
Програми за планиране на апартамент в 3d на руски езикПрограми за планиране на апартамент в 3d на руски език
Софтуер за планиране на стаяСофтуер за планиране на стая
Основните програми за проектиране на кухнятаОсновните програми за проектиране на кухнята
Свободен софтуер за създаване на чертежиСвободен софтуер за създаване на чертежи
» » Свободен софтуер за проектиране на къщи и вили
© 2021 BggeHat.com