Дървообработване

Дървообработване

Всички маркирани дървета са разделени на специални парцели, като включват около 20-30 дървета близо една до друга. Ако тези парчета дървета, които са включени в парцела са много дебели, тогава в участъка те ще бъдат малко повече от 20, или може би по-малко. В парцела е събрана тънкоструйна дървесина около 30. Днес всичко се е променило, залепеният профилиран бар е на разположение на всички, можете да го купите на достъпна цена. Когато всяко семейство беше положено по това време само един заговор. Независимо от това, кой изплати парите им предварително, направени от лесовъдите в списъка с готови номера, бяха извън завоя.



В определеното време всички, които са си купили парцел за себе си, събират заедно в близост до дървото, а горският там декларира кой номер получава на кого. Ако някой получи числото "12", това означава, че той може да отреже само дървото, на което има такава фигура. След като обяви всички номера, лесовъдът започва да направлява новопоявилите се дърводелец между дърветата, показвайки на всеки участник своето парцелче. Като правило, някои хора са доволни от дърветата, които имат, а някои мърморят, че аспен е твърде много. Всеки, разбира се, не обича, всеки трябва да се задоволи само с това, което получи в правния ред. От този ден дървото на корена става собственост на семейството, което го е купило. Собственикът му сега може да дойде по всяко време удобен за него, за да отреже или да види дървото му. Зимата се приспособява по този начин за подготовката на дърва за огрев.

Купувачът може ясно да види номерата на дървото, които пряко се отнасят до неговия парцел в гората. През зимата дърветата са маркирани със специална маслена зелена боя, най-често се използва румов оксид. През лятото тези носилки бяха затворени листа от храсти, а по-скоро ще бъде напълно разтворен в зеления бунт на зеленина. През зимата можете да дойдат и да карам до някое дърво, а дори и там, където hummocky и тресавище. Днес можете да закупите борова дървесина, точно в магазина, без да напускате къщата си в гората. През зимата, природата страда по-малко от работата на дървосекачи в гората, когато много хора, шум проследяват и колесни трактори, vyvolakivaya бие на поляната. Само дебела снежна покривка може да предпази горските почви от по-нататъшно разрушаване и да покрие растенията от смъртта си.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Оформлението на градината и градинатаОформлението на градината и градината
Площта е 1200 частиПлощта е 1200 части
Как да направите оформление на сайта със собствените си ръцеКак да направите оформление на сайта със собствените си ръце
Как да планирате сградите на парцела с вашето собствено планиранеКак да планирате сградите на парцела с вашето собствено планиране
Варианти на парцела 8 хектараВарианти на парцела 8 хектара
Планиране на сайта 20 хектараПланиране на сайта 20 хектара
Пушенето на хвойнатаПушенето на хвойната
Happy Seven в света на хазартаHappy Seven в света на хазарта
Сравнение на иглолистната и широколистната дървесинаСравнение на иглолистната и широколистната дървесина
Фондация и подготовка за изкопни работиФондация и подготовка за изкопни работи
» » Дървообработване
© 2021 BggeHat.com