Начин да се отървете от осите

Всъщност човекът в природата е върховно същество. Но има такива малки насекоми, от които дори страда човек - е оси. Съгласете се, който и да не сте, и каквото не сте имали, осите няма да разберат и не могат да удрят никого. Помогнете да се предпазите от атаката може да бъде само във времето отдалечени места на тяхното местообитание във вашата къща или селска къща.

Не прибягвайте до използването на химикал срещу оси, тъй като осите са специални насекоми, които се намират в гнездата и имат мембрана. Следователно, когато унищожите две оси, които летят до вас, борбата няма да свърши, тъй като тези оазиси ще бъдат заменени от други от родното гнездо на първия. Качествено ефективен метод ще бъде пълното унищожаване на гнездото на основното жилище. На сайта ses1.ru можете да намерите по-подробна информация за това как да унищожите Aspen гнездата.

Някои хора се примиряват с този не много приятен квартал и се опитват да толерират оси. След пристигането на зимното време те просто отстраняват гнездото, като ги изгарят. Този метод също не е много ефективен, тъй като през зимата водите не са в гнездата си, а зимата на топло места. След зимата те възстановяват къщите си. Следователно се оказва, че е необходимо да се унищожат гнездата през топлия сезон, когато в нея има кралица.



Подробно описание на унищожаването на гнездото на дъб:

1. Направете търсене за местонахождението на гнездото. Поради това е необходимо да се погрижат за начините за оттегляне след унищожаването на едно осеново гнездо.
2. Убийте кошера късно вечер или през нощта, защото по това време всички насекоми са в гнездото. Ако започнете да се справяте с този опасен бизнес през деня, можете просто да останете ухапан. Само си представете ситуацията, когато счупите гнездото си и някоя оси ще забележите, тогава няма да получите добре, тъй като те ще бъдат много разстроени при вида на вашия счупен дом.
3. Преди да започнете операцията по унищожаване, трябва да донесете чанта, специално решение за отрова, което струва много пари. Това решение е ефективно, когато се прилага към осите.
4. Трябва да се през нощта, когато осите спят зимен сън, тихо се промъкне до гнездото и се опитват да скрият чантата си, което е токсично вещество. Тази опция се счита за най-ефективна и безопасна за вашето здраве. След като ги поставите в чантата, трябва да изчакате до сутринта и просто да ги изгорите заедно с чантата.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да се отървете от осите и трева гнезда на балкона?Как да се отървете от осите и трева гнезда на балкона?
Как да направите качествено обновяване на банятаКак да направите качествено обновяване на банята
Средства за защита на дървесината от външно влияниеСредства за защита на дървесината от външно влияние
Полагане на масивна дъска върху бетонни плочиПолагане на масивна дъска върху бетонни плочи
Електрически работи в дървена къща.Електрически работи в дървена къща.
Проектиране, типография на сградиПроектиране, типография на сгради
Инсталиране на гнездаИнсталиране на гнезда
Натрупана работа в строителствотоНатрупана работа в строителството
Как да изберем апартамент в нова сграда?Как да изберем апартамент в нова сграда?
Монтирайте мрежата против комари на врататаМонтирайте мрежата против комари на вратата
» » Начин да се отървете от осите
© 2021 BggeHat.com