Монтирайте мрежата против комари на вратата

Смята се, че за пръв път в Амазонка се появяват мрежи против комари. В нашите географски ширини днес те са инсталирани на прозорци, входни и балконски врати, като по този начин се използват прах и насекоми (особено комари), които летят в стаята през лятото и създават дискомфорт. В допълнение към мръсотия и досадни насекоми, мрежи против комари служат като защита срещу частици на растенията - алергени (например, тополов пух). Вратите за комари в домовете, в които живеят домашни любимци, няма да оставят домашния любимец на улицата или на балкона.

Изграждане на мрежи против комари
Най-разпространената мрежа против комари е представена под формата на фино окото, което се простира върху профила на алуминий. Въпреки това, въпреки своята простота, решетката има много предимства:
- универсалност. Благодарение на минималния диаметър на отворите, уеб комари предпазва от прах, насекоми, а дори и надолу от дъжда, докато не прегледате и затваря свободно преминава въздух;
- Невидимост. Мрежите на прозорците са почти неземни, така че изобщо не могат да засегнат интериора на къщата;
- лекота на използване. Всеки може да инсталира комар себе си. Почистете простия дизайн със сапунен разтвор и гъба;
- Сила. Решетката се състои от фибростъкло и метална рамка, така че не може да бъде деформирана;
-компактност. Предлага се с минимална дебелина, мрежата против комари може да се побере навсякъде, където сте избрали да я съхранявате през зимните месеци.

Мрежа против комари за врати
Решетката на вратата се избира в зависимост от дизайна. Към днешна дата произвеждат комари от: найлон, полиестер, памук, фибростъкло. По същия начин комарните мрежи се разделят на такива видове: шарнирни, на магнити, ролки, нагънати.



Какво трябва да знаете при инсталирането на вратите срещу комари?
Алуминиеви профили с канали и уплътняващо въже се осигуряват като закрепване на мрежата. При инсталиране на вратата за продължителна употреба трябва да имате предвид:
- спад на температурата на въздуха;
- влажност;
- Възможност за силен вятър.

Трябва да помислите за силна привързаност. Плъзгащите конструкции са прикрепени към пантите на вратите с механизъм за автоматично затваряне, чрез който вратата се затваря след отваряне. Ако структурата работи непрекъснато, се нуждаете от поне два автомобилни механизма.

Как да се грижим за мрежата?
Платът е защитата на дома от мръсотия, поради което периодично се нуждае от почистване. За да направите това, не е необходимо да го премахвате. Ще бъде достатъчно да го избършете с гъба, навлажнена със сапунена вода и след това с влажна кърпа. Ако е силно замърсено, вместо гъбата се използва мека четка.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Мрежа против комари с ръце на дървен прозорецМрежа против комари с ръце на дървен прозорец
Как да измервате мрежата против комари на самия пластмасов прозорец?Как да измервате мрежата против комари на самия пластмасов прозорец?
Прозорци дървена веранда за вилиПрозорци дървена веранда за вили
Плъзгащи се алуминиеви прозорци на балкон и лоджияПлъзгащи се алуминиеви прозорци на балкон и лоджия
Инсталиране на мрежа против комари на пластмасов прозорецИнсталиране на мрежа против комари на пластмасов прозорец
Как да премахнете или инсталирате комарници на пластмасови прозорци?Как да премахнете или инсталирате комарници на пластмасови прозорци?
Антикошка мрежа за видовете пластмасови витрини и методите за монтажАнтикошка мрежа за видовете пластмасови витрини и методите за монтаж
Ние правим комарници на пластмасов прозорец със собствените си ръцеНие правим комарници на пластмасов прозорец със собствените си ръце
Ремонт на комарници в пластмасови прозорциРемонт на комарници в пластмасови прозорци
Изработване на мрежи против комари на пластмасови прозорциИзработване на мрежи против комари на пластмасови прозорци
» » Монтирайте мрежата против комари на вратата
© 2021 BggeHat.com