Как да изберем подходящия ламинат

как да изберете правилния ламинатЛаминатът печели сърцата. Все по-често, когато някой ви посети, можете да обърнете внимание на ламинирания под. И освен това, закупуването на такова покритие е доста достъпно.

Такова покритие може да бъде от разнообразие от цветове. Можете да си купите, което ще бъде напълно като естествено дърво. В допълнение, можете да имитират и естествени камъни. Всичко е според вашия вкус. Ламинатът има много предимства. Много е лесно да се погрижиш и да се измиеш. Много лесно е да се промъкнеш. И, например, ако килимът може да причини алергии в дома си, а след това на ламинат, който може да се купи тук laminat-parketdoska.com.ua, това качество е напълно отсъства. Покритието не изгаря, не се надрасква. Не се страхувайте дори да бъдете притиснати от мебелите.

Разбира се, има и минуси от корицата. Трябва да се отбележи, че покритието може да се използва за около 15 години. Но ако се експлоатира много често и с атака, то ще продължи само 10 години. Е, тук идва въпросът: "Защо да си купя такова покритие, което ще служи само за 10 години". Ако паркетът може да бъде навит, тогава ламинатът в този случай ще трябва да постави нов. Тук трябва да мислите. Но ако сте фен често промяна на атмосферата, интериора на вашия дом, можете да си купите на пода и ламинат.



Друг ламинат се страхува от водата. По принцип, това покритие е водоустойчиво. Но ако водата случайно падне в местата, където плочите са закрепени, това ще доведе до подуване на материала. Но ако закупите скъп ламинат, този недостатък може да се премахне, тъй като в този случай, дори и свързващи плочи залепени вода отблъскващо лепило. Можете да измиете пода, макар и всеки ден. Няма проблеми с това. Но най-добре е да използвате прахосмукачка или мокър парцал за почистване. Ако на повърхността има петна, можете да използвате алкохол или ацетон.

Има фактори, които оказват влияние върху светлата и обикновената зидария. Най-важният фактор е дали повърхността е плоска, върху която ще бъде поставен ламинатът. Ето защо, ако подът не е достатъчно плосък, след това поставете капака, ще видите кривината. Този проблем трябва да бъде премахнат. След като сте работили добре тук, можете лесно да поставите вашия ламинат. Ако подът не се подравнява, съвсем реално е, че подът ще се счупи по шевовете и ще викне. За да намалите шума и повърхността изглеждаше по-гладка под ламинирания под, можете да поставите полиетилен. Много често ламинатът се поставя диагонално. Използвайки този метод, стаята визуално ще се разшири.

Ако ламинатът ще се разпространи правилно, това покритие ще ви бъде достатъчно за много години.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Кои ламинат да изберете за една спалняКои ламинат да изберете за една спалня
Ламинат за кухнята и коридора в какви характеристики на покритието?Ламинат за кухнята и коридора в какви характеристики на покритието?
Изберете ламинат клас 32 какво трябва да знаете за материала?Изберете ламинат клас 32 какво трябва да знаете за материала?
Как да изберем ламинат за фирмен апартамент, дебелина, покритие класКак да изберем ламинат за фирмен апартамент, дебелина, покритие клас
Ламинат за кухнята, колкото тази опция настилка?Ламинат за кухнята, колкото тази опция настилка?
Причините за издухан ламинат и как да го премахнетеПричините за издухан ламинат и как да го премахнете
Как да изберем подходящия ламинат за апартаментКак да изберем подходящия ламинат за апартамент
Предимства на ламинат aberhofПредимства на ламинат aberhof
Необходимите инструменти за полагане на ламинатНеобходимите инструменти за полагане на ламинат
Изборът на подходящия ламинатИзборът на подходящия ламинат
» » Как да изберем подходящия ламинат
© 2021 BggeHat.com