Промишлени елементи за разглобяване

промишлено демонтиранеВсяка сграда или структура има максимален период на използване. С намаляването на експлоатационните свойства и надеждността се прави оценка на състоянието на конструкцията и се взема решение за извършване на ремонтни работи, възстановяване на характеристиките на носещите елементи или разрушаване на конструкцията. Често се взема решение за разкомплектоване и, ако е необходимо, почистване на обекта, за да се въведе нов. По-модерен проект.

Разглобяването на сградата може да се извърши по различни начини. Един от най-удобните методи е използването на хидравличен прекъсвач. Ефективността на демонтажните работи с използването на такова оборудване се увеличава няколко пъти, докато работното натоварване и разходите за труд са намалени. Хидравличният чук е най-добрата алтернатива на ръчните инструменти за снемане и перфораторите. Предвид високата цена на такава техника, купуването често се оказва неподходящо. С малко количество работа, включително демонтаж на конструкции в размер на една или няколко парчета, е по-целесъобразно да се вземе специално оборудване под наем. В този случай разходите, свързани с използването и съдържанието му, са значително намалени.

При разрушаването на многоетажна сграда задължително се изготвя проект за демонтаж. В рамките на този документ се определят всички етапи на работа, използваната техника и сроковете. Работата с всяка структура започва с ограждането на територията, за да се гарантира безопасността на хората. Унищожаването на конструкциите чрез хидравличен чук може да се счита за първата единица за директно демонтиране. След това започва анализ на отломки и изтегляне на части от структури и други строителни отпадъци.



На етапа на анализ на останките на сградата, един багер е свързан с работата. Използва се както за разглобяване на основните купчини от отпадъци, така и за сортиране на боклука за последващото му изхвърляне. За товарене с камиони се използва багер с кофа. Наемането на такова оборудване помага значително да улесни почистването на обекта. Големите бетонни отпадъци преди износа допълнително се счупват с хидравличен прекъсвач. В тази форма те са по-лесни за транспортиране и изхвърляне.

Най-често бетонните останки се обработват в трошачка, последвана от сортиране по фракции. Борбата с бетон е отличен агрегат за производството на нов строителен материал.

При подготовката на обекта за бъдещо строителство фондацията също е демонтирана, защото нейното присъствие може да усложни запълването на новата фондация. При разкомплектоване на старата конструкция и полагане на изкопа под нова основа и комуникация се използва специално оборудване - резачка за замазка. Този тип технология значително намалява разходите за изкопни работи.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Използване на електрически бойлериИзползване на електрически бойлери
Изчисляване на отоплениетоИзчисляване на отоплението
Отопление на ток Оценка на разходите и разходиОтопление на ток Оценка на разходите и разходи
Кофраж на инвентараКофраж на инвентара
Характеристики на реконструкцията на сгради и съоръженияХарактеристики на реконструкцията на сгради и съоръжения
Методи за техническа проверка на сградиМетоди за техническа проверка на сгради
Технически характеристики на машините, използвани за развитието на замръзнала земяТехнически характеристики на машините, използвани за развитието на замръзнала земя
Как да изберем точната кулаКак да изберем точната кула
Проектиране, типография на сградиПроектиране, типография на сгради
Наемането на строително оборудване е по-добре, отколкото да го купувате?Наемането на строително оборудване е по-добре, отколкото да го купувате?
» » Промишлени елементи за разглобяване
© 2021 BggeHat.com