Единна счетоводна служба за градската вода

В много градове, дали провинциални центрове като Оренбург, Abakan, Рязан или столици, няма значение, можете да намерите стотици обяви от името на неизвестен "Обединени градските услуги за интегриране на водоснабдяване", което доста се грижи за опазване на водните ресурси, и предлага вездесъщите броячи на климата нови за постигане на нови висоти на енергийната ефективност.
Уведомяване от отделна градска счетоводна служба
Уведомяване от отделна градска счетоводна служба

Рекламите, които са публикувани във входовете (независимо от града), са почти еднакви

Уважаеми наематели! Водомерите, инсталирани във вашите жилищни помещения, имат тестов интервал, следователно, въз основа на федералния закон "За еднаквост на измерванията", трябва да предоставите устройството за сервиз.

Освен това следва изискването за издаване на заявление за извършване на метрологично проучване - трябва да се свържете с доставчика на услуги за информацията за контакт, приложена в обявлението. Често рекламите не се ограничават до случая, а представителите на Unified Urban Water Service се обаждат по телефона и практически налагат услуги на юридически неграмотна част от населението. Обаче е целесъобразно да се разбере, че предоставяните от този вид услуги имат право да бъдат предоставени от управляващи дружества, но в по-голямата си част от лицензирани метрологични центрове (най-често - общински).

Методи на работа на такива компании

ВодомерВъпреки това, ако "вода услуга сметка Юнайтед Сити" ще се заеме с диагностична тезгяха, в 80 случая се оказва, че устройството е било повреден или не е в състояние да поддържа регистър на водата в съответствие със съвременните характеристики на водоснабдителните системи. Естествено, на потребителя ще бъде предложено да закупи нов водомер. Разбира се, ще е необходимо да направите това в "Единната градска служба за счетоводство на водоснабдяване", за да получите квалифицирана сервизна и консултантска помощ. По този начин хората са принудени да извършват ненужни отпадъци - такива хора често използват законно незнание на гражданите, като укрепват решенията си с обещание за санкции, ако водомерът не бъде заменен. Разбира се, такива организации нямат право да извършват каквито и да било действия.

Наименованието на тези компании се основава на една платформа - името има подобен офис като организация, свързана с общината. Например, "Един общински / град счетоводната служба по водите", "Unified Service Град на клиентите", "Юнайтед City Service", "Общинска Счетоводство център" и други подобни именителен монотонността.



Разходите за подмяна на измервателните уреди се оценяват на 1900 рубли или повече. Ако е имало нужда да се провери точността на измервателния уред, тогава в общинския метрологичен център устройството няма да бъде диагностицирано за повече от 300 рубли.

Преди всичко тези трикове се купуват от възрастни собственици на апартаменти, които не са информирани за подобни организации. Да, и думата "градски" или "общински" в името на офиса спечели доверието на гражданите в пенсионна възраст. Както се оказа, те са най-честите клиенти на такива услуги. Често такива организации използват съмнителни начини за получаване на информация за контакт на жителите, разбира се, без тяхното знание и съгласие. Има изтичане на лични данни. Често операторите на Единната общинска служба за контрол на водоснабдяването действат по това, че инспекцията се планира по естеството на инструментите и се одобрява на общинско ниво. Първоначално обаче това не може да се окаже вярно, тъй като броячи в различни домакинства се купуват в различно време.

В повечето случаи, ако наберете телефонен номер на един град услуга за доставки сметка вода и поиска обяснение, а след това най-вероятно ще отговори, че тази агенция не предоставя услуги по подмяна на електромери и е агент на промоционални дейности и извършва бюлетин.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Инженерно и геодезическо проучванеИнженерно и геодезическо проучване
В коя фирма можете да си купите най-добрите вили?В коя фирма можете да си купите най-добрите вили?
Кой проверява водомеритеКой проверява водомерите
Срокът за замяна на водомериСрокът за замяна на водомери
Живот на студените и горещи водомериЖивот на студените и горещи водомери
Кога да предавате показанията на водомеритеКога да предавате показанията на водомерите
Какво представлява калибрирането на водомерите?Какво представлява калибрирането на водомерите?
Как да проверите водомерите у домаКак да проверите водомерите у дома
Оценете за студена водаОценете за студена вода
Запечатване на брояча безплатно съгласно законитеЗапечатване на брояча безплатно съгласно законите
» » Единна счетоводна служба за градската вода
© 2021 BggeHat.com