Опънат таван в идеите за дървена къща



Разбира се, всяка стая се нуждае от добър и качествен завършек, а не от изключителна дървена къща. В този случай, финалът може да бъде не само дървени, но и други видове. По този начин, окачения таван в една дървена къща, не само може да реши проблема, отколкото закърпи повърхността на тавана, но добавя някои чувство за стил, уютна и комфортна атмосфера, която ще се чувствате като директно в стаята, както и снимки и изображения.
опъвам таван в дървена къща със собствените си ръце
Има възможност за монтаж на тавана напрежение, без помощта на магьосници, тази опция може да спести на майсторите на услугите, но, в същото време, все още трябва да се инвестира в всички необходими материали, като например топлинна пистолет. Следователно, има един разумен въпрос, като в този случай тя ще бъде по-големи спестявания: когато става дума за капитана на кораба или закупуването на стоки, които ще бъдат полезни веднъж в живота?
Естествено, не всички произведения могат да се извършват единствено от капитана. Така например, за да създадете уникален дизайн, можете да разделите цялата повърхност на тавана на отделни секции и да инсталирате опънат таван върху тях. Само тази подготвителна платформа за тавана може да бъде направена доста лесно със собствените си ръце.

Stretch таван в дървена къща: опции за монтаж

Основното предимство на процеса завършвайки тавана в дървена къща е, че повърхността не се нуждае от по-нататъшна обработка и подготовка за незабавно довършване, защото самото дърво е отлична версия на покритието, всичко, от което се нуждаете, е дюбели и винтове.
Така че, като използвате бар, трябва да разкъсате повърхността на потока в сектори, които след това са опънати винилови области. Броят на клетките зависи от капацитета на стаята, както и от идеята на автора (вижте също: "Какво да направите тавана в дървена къща: опции").
опъвам таван в дървена къща характеристики
Процесът на създаване на такива сектори е достатъчно прост, просто трябва да следвате следните инструкции:
  • Купуваме необходимия размер на гредата (като правило 100x50 или 200x100). Такива размери са стандартни, поради което по отношение на алтернативната дебелина и ширина всичко отново зависи от размера на помещението и дизайна идеи за тавана.
  • След това трябва да определите нивото, на което ще бъде поставена лентата. Ние определяме първата точка, всички останали са означени с помощта на нивото на водата.
  • Тогава свързваме планираните точки, това може да стане, като ги победим с помощта на Chockline.
  • След това инсталирайте самата лента. Първата е положена най-големия лъч, което ще позволи да се раздели повърхността на малки площи и едва тогава да се съберат по-малките пръти.
  • С цел да се даде по-голяма твърдост към тавана, и по този начин силата на дъските може да се редуват, така че цялата първа инсталирани барове в една посока и след перпендикулярно на тях отиде към други цели барове.
  • Ако таван повърхността на голям размер, и използването на светлини увеличават риска от увисване на цялата структура, или това, което е по-лошо, неговия крах, можете просто да ги поправи до гредите или греди до едно и също, но по-малки.
опъвам таван в дървена къща инсталация
  • Необходимо е да се помни и за системите за осветление, които също са инсталирани по периметъра на тавана. Вие трябва да провеждате проводниците за всеки отделен осветител, а също така да изолирате всички електрически кабели и кабели и да ги поставите в гофрирането, което ще служи като проводник за кабела. Що се отнася до самите осветителни тела, те ще бъдат монтирани директно в процеса на монтаж на тавана за опъване от специални майстори.
  • Освен това, като алтернатива, можете да поставите фитингите не върху опънатата повърхност, а върху самите барове. Тази опция може да бъде направена самостоятелно, затова е необходимо да пробиете гредите на местата, където ще бъдат разположени осветителните тела, и да извършите инсталацията им.
  • Заслужава да се отбележи, че има огромно разнообразие от нюанси на напрежението, така че в една стая можете да играете с цветна палитра, подчертавайки тази или онази част от тавана.
  • опъвам таван в дървени къща устройство
    Като материал можете да използвате бор, тъй като това е най-подходящият вариант, според много експерти. В края на краищата, борът няма много тегло и също така е в състояние да издържи на високо ниво на влажност и температурни разлики.
    Монтиране на опънат таван в дървена къща, погледнете видеото:

    Увеличен таван в дървена къща: идеи за дизайн

    Разбира се, отделянето на повърхността на тавана в сектори не е единственият възможен вариант за проектиране. Въпреки това, важната точка в този случай е, че тъй като стаята, в която дървеният таван е опънат, е способен да абсорбира влага, което води до разпространение на влага или гъбички. Този проблем е особено често срещан в помещения с висока влажност, като например баня или кухня.
    Идеалното решение на този проблем може да бъде използването на опънат таван, тъй като цялата излишна влага се събира само върху повърхността на тавана и лесно се отстранява чрез избърсване на повърхността, ако е необходимо.
    stretch таван в дървена къща декорация
    Не забравяйте и комбинираните таванни повърхности. Тъй като не е необичайно да се комбинира окачен таван с гипсокартон, което прави цялата система да изглежда като стандартна каменна или блокова структура. Освен това в помещения като спалня, хол или коридор е напълно възможно да се създадат многостепенни структури.
    Трябва също така да се има предвид, че ако се използва профилен лъч при конструкцията на дървена къща, тогава не е необходимо да се инсталират незабавно опънати тавани. Като правило, в рамките на 3-4 години къщата може да се свие, което може да се отрази негативно на плоската повърхност на тавана, тъй като е вероятно да се бръчка в резултат на уволнение у дома.
    Споделяне в социалните мрежи:

    сроден
    Завършване на тавана в дървената къщаЗавършване на тавана в дървената къща
    Отопляваме тавана в дървена къща лесно и надеждноОтопляваме тавана в дървена къща лесно и надеждно
    Окачен или опънат таван за и противОкачен или опънат таван за и против
    Как да изберем лампи за опънати таваниКак да изберем лампи за опънати тавани
    Как да изолирате покрив, таван, таван, фронтон в дървена къщаКак да изолирате покрив, таван, таван, фронтон в дървена къща
    Stretch таван в коридора - добро решениеStretch таван в коридора - добро решение
    Таван в стила на страната простота и удобствоТаван в стила на страната простота и удобство
    Монтаж на осветителни тела в опънат таванМонтаж на осветителни тела в опънат таван
    Stretch таван бели класически или дъга у дома?Stretch таван бели класически или дъга у дома?
    Как да изберем опъвам таван?Как да изберем опъвам таван?
    » » Опънат таван в идеите за дървена къща
    © 2021 BggeHat.com