Reechny тавани albes висящи идеал



Напълно отговаряйте на изискванията на човека за комфорт и "истинската" красота е изключително трудна. Компанията "Албес" е само компанията, която успява да удовлетвори абсолютно всички.
Фирмата произвежда алуминиеви продукти за външна и вътрешна декорация. Алуминиевият шкаф "Албес" се счита за най-популярният и известен продукт. Продукти на фирмата, които можете да видите на снимката.
таван парапети алуминиеви албуси

Окачен таван "Албес"

Това е просто отличен избор при декориране на големи стаи. Това беше окачена таванна мрежа "Албес", която на практика се появи на пазарите на Русия. Окачените системи на компанията сега украсяват магазини и офиси, училища и болници, търговски центрове и басейни.

Характеристики на тавана на парапета "Албес"

Окачените тавани от алуминиеви стойки "Албес" са закрепени върху рамка в паралелни алуминиеви панели, наречени стелажи. Те са изработени от метални листове с дебелина от 0,32 до 0,6 милиметра.
окачени тавани от алуминиеви парапети
Като правило те се продават алуминиеви тавани дължина от 3 и 4 метра, но можете да поръчате 6-метрови панели. Широчината варира от 2,5 до 20 сантиметра. Всяка стойка има покритие от полимери, което му осигурява необходимите нюанси, декоративни свойства и текстура.
Цветовата гама на таваните на тази фирма е много разнообразна. Ако решите да направите поръчка сами, цветът ще ви помогне да определите цветовата диаграма RAL.

Цветна палитра

Таван "Албес" се продава в следните цветове и текстури:
  • мат метал;
  • бяла мат;
  • бял гланц;
  • светло бежово;
  • бежов;
  • злато;
  • супер-злато;
  • хром;
  • супер-хром;
  • супер-хром лукс.
Също така, таванният таван "Албес" се предлага в цветове като синьо, светлосиво, черно, мед, малина, под дървото, но в ограничени количества.
характеристиките на тавана на летвата

предимства

Алуминиевият алуминиев таван "Албес" може да бъде метализиран, мат, с огледален ефект. И също така на ламелите могат да се нанасят различни декоративни релефи и перфорации.
Техническите характеристики показват, че таванният таван "Албес" е просто чудесен довършителен материал.
Основните предимства са следните:
  • дългосрочна работа;
  • екологичната чистота на компонентите, от които са направени елементите на окачената конструкция;
  • устойчивост на високи нива на влажност, корозия и химическа атака;
  • възможността за създаване на многоетажни и извити тавани;
  • възможността за вграждане на оборудване в пространството под тавана;
  • механична якост;
  • отлична устойчивост на избледняване и абразия: таваните на тази фирма могат да се измият;
  • универсалност в приложение;
  • устойчивост на замръзване.

Видове тавани на летвата

В допълнение към текстурата и цвета, таваните могат да се различават и профилът на летвите. Окачен таван на тавана "Албес" може да бъде направен по немски дизайн. Това е пръчка със строга регулярна форма с ясни правоъгълни ръбове, чиято широчина е 85, 135 или 185 милиметра. Обикновено след инсталацията те дават лаконична плоска форма.
баня таван душ
Монтирането на таванния таван "Албес" е различно, защото може да се извършва както от затворен, така и от отворен тип. По време на създаването на първата багажник, е необходимо да се монтират, натискайки един срещу друг. Ако решите да приложите втория вариант, трябва да оставите празнина от около 1,5 сантиметра. Останалите слотове могат да бъдат оставени непокрити или поставени в тях с панели със същите или различни контрастни цветове.
Германските панели от алуминий са твърди и перфорирани (виж: Перфориран таван в къщата).
Не по-малко интересен е италианският дизайн. Този тип релса има заоблени краища, а широчината им е 84 милиметра. Тавани с италиански ламели също могат да бъдат създадени отворени и затворени. Въпреки това, ако панелите са изработени от метална мрежа, се разглежда само първата опция.
На италианските рейк панели можете да нанесете абсолютно всякакъв декоративен релеф и перфорация.
Дизайнът на "Омега" е таван от затворен тип, който се състои от съседни алуминиеви релси. Възможните ширини са 50, 100 и 150 милиметра. Ако желаете, можете дори да замените панели с различни ширини на една и съща шина. Това ще ви помогне да създадете интересен дизайн, особено ако инсталирате рафтове с различни цветове.
Заоблените тавани са не по-малко интересни. Такава таванна повърхност с панели на фирмата "Албес" ще позволи създаването на гладки преходи. По този начин си струва да се използва в стаи с разлики във височината. С тези стелажи е лесно да прескочите комуникациите и просто да ги използвате, за да реализирате оригиналната идея.
Гладките линии на окачения таван могат да бъдат създадени по два начина:
  1. Използвайте отворени тавани с италиански дизайн, чиито релси вече са извити в завода.
  2. Нанесете наведени водачи и всички същите италиански панели. Във втория случай вълните ще преминат през релсите.
Марката "Албес" може да олицетворява дори най-необичайните идеи, тъй като те произвеждат рафтове и нестандартни форми. С тяхна помощ можете да създадете оригинален дизайн.
При възпроизвеждане на кубови тавани, напречното сечение на ламелите е правоъгълно. Таваните са изключително отворени, с подчертан релеф. Настройките ви помагат да скриете пролуките между съседните стелажи.
V-образните тавани са създадени от релси със сърцевидна секция. По принцип можете да пишете за тях по същия начин, както за куполни тавани. Но облекчението тук е малко по-светло.
Таваните на табелите са специален вид, тъй като всяка стойка е инсталирана вертикално, има плоска секция.
За производството на парапети на Албес има видео:

Как да инсталираме таван на шкафа?

Монтирането на тавана на парапета "Албес" се извършва с помощта на водачи като гребени. Те са изработени от алуминий или висококачествена поцинкована стомана, имат уши, върху които са фиксирани летвите.
Тези ключалки винаги трябва да са успоредни един на друг. Хрътките са прикрепени към опорната повърхност чрез пружинни окачвания, регулируеми по дължина. U-образният или ъгловият профил служи като вид подкрепа за гребените и рамките на цялата конструкция.
Може да се използва и таван "Албес" за баня. Но всички елементи от поцинкованата стомана трябва да бъдат покрити със специална антикорозионна боя. нося изчисляване на тавана на шкафа "Албес" е по-внимателен, за да спести разходи по време на покупката на материали.
Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Характеристики на алуминиевите тавани и етапи на монтажХарактеристики на алуминиевите тавани и етапи на монтаж
Перфориран таван в къщатаПерфориран таван в къщата
Характеристики и типове на таванитеХарактеристики и типове на таваните
Алуминиева покривна стойка - характеристикаАлуминиева покривна стойка - характеристика
Огледални панели за тавана - уникален дизайнОгледални панели за тавана - уникален дизайн
Оригинален разтвор байкал на плочаОригинален разтвор байкал на плоча
Как да проектираме окачен таванКак да проектираме окачен таван
Огледални тавани в банята - стилни и необичайниОгледални тавани в банята - стилни и необичайни
Окачена тавана за кухнятаОкачена тавана за кухнята
Окачени касетни таваниОкачени касетни тавани
» » Reechny тавани albes висящи идеал
© 2021 BggeHat.com