Новелите се гълтат

1Cosmetics Dove на пазара за продажби от 50-те години на миналия век. През този период тя завладява много сърца. Dove е уникална козметика, която прави кожата ни нежна и красива. При създаването на нови продукти козметиците се придържат към някои тайни на производството на марка козметика, така че новото мляко има същите свойства като по-голямата част от продукта.

Dove Features

Уникалността на козметиката в нейния необичаен състав. Основното свойство на сапуна и другите продукти на Хоув е, че те не изсушават кожата и не предизвикват раздразнителност. Редовното използване на козметиката е от полза за кожата. Те го правят гладка и красива.

Символизъм Гълъб е летящ гълъб. Факт е, че в английския превод думата "гълъб" се превежда като гълъб. Що се отнася до значението на думата "летене" - тя е свързана с военните. Козметичният сапун "Dove" е създаден в САЩ през 1956 г. за грижа за кожата на военния персонал. Необичайният състав на крем сапун се използва за изцеление на изгаряния по кожата на военните.

Друга характеристика на козметиката - деликатен и деликатен аромат, който ще се хареса на всеки купувач.

Козметиката незабавно стана популярна сред купувачите. Днес, освен сапун под марката Dove, се произвеждат и други козметични продукти:

  • Балсами за коса;
  • Шампоани за грижа за косата;
  • Душ гелове;
  • антиперспиранти;
  • Други.


Продуктите са добре разпенени и отлично се измиват мръсотията. В допълнение, козметиката не е пристрастена към нея и нейната редовна употреба само подобрява състоянието на кожата и косата.

Каква е тайната на козметиката?

Формулата за производство на козметика "Dove" се появява през 50-те години на миналия век и все още е нейна основа. Разбира се, времето не спира и козметиците постоянно създават нови продукти. Основният им състав не се различава от първоначално освободените продукти, но те имат по-наситен състав от хранителни вещества. На първо място, това се отнася за шампоани.

Ежедневното излагане на различни външни фактори прави косата ни крехка и допринася за тежките им увреждания. За да ги възстановите изисква добра храна и надеждна защита, която осигурява шампоан за грижа за косата Гълъб.

Разбира се, това не е всичко и козметиците ще продължат да актуализират продуктовата си линия. На официалния сайт на Dove можете да проследите появата на нова козметична линия Dove.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Тогава да изтриете монтажната пяна прости и ефективни начиниТогава да изтриете монтажната пяна прости и ефективни начини
Olive Oxol за защита на дървесните продукти от външни факториOlive Oxol за защита на дървесните продукти от външни фактори
Кое означава за измиване на пода е по-добре да се използва?Кое означава за измиване на пода е по-добре да се използва?
Какви грижи се изискват за кожите на подаКакви грижи се изискват за кожите на пода
Рецептата за салата от пушена треска е лесна и простаРецептата за салата от пушена треска е лесна и проста
Търговско оборудване за козметика и парфюмерияТърговско оборудване за козметика и парфюмерия
Ортопедични матраци за диванОртопедични матраци за диван
Петна върху дрехиПетна върху дрехи
Защитни бани и сауниЗащитни бани и сауни
Как да изберем лепилото за външно облицоване?Как да изберем лепилото за външно облицоване?
» » Новелите се гълтат
© 2021 BggeHat.com