Предимства на еко-кожата

Предимства на еко-кожата

Вероятно всеки от нас знае такъв материал за концепцията - кожата и в същото време нейните качества - естетика, приятна текстура, трайност и т.н. Едно нещастие - продукти, изработени от естествена кожа, понякога просто не могат да си позволят хората.

Производителите разбраха това и направиха опит да изработят материал, който беше колкото кожа, но беше по-евтин на цена. По този начин имаше аналози, които имат различно име, но със същото значение - изкуствена кожа, PVC кожа, дерматит, еко кожа.

За начало трябва да кажа, че всяка еко кожа е филмово полимерно покритие, което се нанася върху тъкан, трикотажна или нетъкана тъкан. Най-често срещаният полимер, притежаващ филмообразуващо свойство, е поливинилхлорид, известен под акроним "PVC". Така че най-горният слой е дишащ. Днес PVC може да се намери почти навсякъде, където се използва изкуствена кожа, по-специално в тапицерията на седалките, монтирани във влак или в автобус, трамваи. Накратко, където няма възможност да похарчите много пари на тапицерия от истинска кожа. В допълнение, еко-кожата се използва от онези, които обичат природата, което означава, че те не искат да спонсорират онези, които я унищожават.



Изкуствената кожа за дълго време беше, както се казва, на второ място след естественото - тя се свързваше с краткотрайни и евтини. Както обаче доказват фактите, всичко това е в миналото. Технологиите се движат напред, а днес качеството на изкуствения спортен град за производството му или Москва - няма значение, смело се приравнява с естествената кожа, защото почти не е по-нисък от нея. Материалът е също така издръжлив и издръжлив, има приятна температура.

Въздушната пропускливост на еко-кожата се постига с помощта на микропорите, които проникват през цялата повърхност на филма. Освен това тези пори са в състояние да преминат не само въздух или водни пари, но дори и реална вода (за справка - естествената кожа не пропуска вода). И ако говорим за пропускливост на въздуха ekoKozhi, понякога той надхвърля същата цифра, дори и с висококачествена и скъпа естествена кожа.

Трябва също така да се отбележи, че еко кожата се чувства топла, а това е още едно от нейните допълнителни предимства. Сами можете да видите, че тя има същата термична проводимост като естествената кожа и дори еко-кожата в по-голямата си част - хипоалергенен материал. Той никога не предизвиква алергични реакции.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Какви грижи се изискват за кожите на подаКакви грижи се изискват за кожите на пода
Как да се направи мебел майсторски клас за мебелиКак да се направи мебел майсторски клас за мебели
Ъгъл в кухнятаЪгъл в кухнята
Диван за кухнята, която моделът да изберетеДиван за кухнята, която моделът да изберете
Какво трябва да знаете, когато купувате мека мебел?Какво трябва да знаете, когато купувате мека мебел?
Как да изберем удобен кухненски стол?Как да изберем удобен кухненски стол?
Разнообразие от мека мебелРазнообразие от мека мебел
Как да избера подходящия кухненски ъгъл?Как да избера подходящия кухненски ъгъл?
Как да изберем четки и валяци за боядисване?Как да изберем четки и валяци за боядисване?
Предимства на елитните мебелиПредимства на елитните мебели
» » Предимства на еко-кожата
© 2021 BggeHat.com