Как да избера подходящия кухненски ъгъл?

За да създадете уникален уют в къщата, трябва да изберете красив и качествен кухненски бокс. Мебелни магазини в нашето време са просто невероятно с разнообразието от избор. От една страна, това е добро, но от друга страна създава за купувача известни трудности. Как, в края на краищата, да направим правилния избор в полза не само на красотата, но и на трайността? За да направите това, трябва да разберете кои части заслужават да се разгледат, когато правите покупка.

1. Външна черупка, това е тапицерия.
2. Вътрешен компонент или пълнител.
3. Скелетен кухненски ъгъл или рамка.
4. Зашиване.

И така, какво трябва да бъде тапицерията? Разбира се, най-практичната по всяко време беше кожата. Лесно е да се грижите за него, тя е хипоалергична, но цената е достатъчно висока. В този случай производителите предлагат да закупят мебели от изкуствена кожа. Сега те са станали в качеството си нищо по-лошо от естествената кожа. Що се отнася до останалата част от материалите, трябва да знаете, че тъканите с купчина много бързо "плеши" и се търкат. Синтетичната тъкан, преди да бъде пусната в производство, се изпитва за токсичност и запалимост и я кара да бъде алергична. Обикновените тъкани за кухненските ъгли са стадо, шенил, микрофибър и жакард. Можете да си купите кухненски ъгъл на достъпна цена на сайта smsmebel.ru. Интернет-магазин «SMS Mebel» предлага само висококачествени кухненски ъгли.

Що се отнася до вътрешното съдържание, опаковката може да бъде пяна или полиуретанова пяна. Полиуретановата пяна се счита за по-висококачествена, екологична и устойчива на износване. Ако изборът падне върху продукта, в който се използва гума от пяна, тогава трябва да изясните на продавача своята еластичност. Това трябва да е HR, 70-75. Такава пяна се нарича латексова пяна. Благодарение на него кухненският ъгъл практически не се поддава на деформации.



"Скелетът" на кухненския ъгъл най-често се състои от плочи от дървесни частици. Ако имате евтин модел пред вас, това означава, че ПДЧ е също така с лошо качество. Тя може да съдържа излишък от формалдехид, който скоро ще се прояви в здравословни проблеми. Следователно купувачите трябва да знаят, че е по-добре да се вземат мебели от клас E1 EAF. В него нивото на формалдехид е много ниско. И е по-добре, че изборът падна на ъгъл, изработен от бреза или бор. Така че със сигурност ще бъдете сигурни в качеството и безопасността на мебелите.

Просто обръщайте внимание как да шиете кухненски бокс. Има ли припокриващи се шевове. Използва ли се двойната нишка? Твърдо ли е?

Обърнете внимание, когато купувате такива дреболии, защото благодарение на тях, кухненският ъгъл ще ви зарадва с вас и вашето домакинство в продължение на много години.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Спасяваме мебели за ремонти и правим себе сиСпасяваме мебели за ремонти и правим себе си
Кухненско оформление с диванКухненско оформление с диван
Зададохме релсата за майсторския клас на кухнятаЗададохме релсата за майсторския клас на кухнята
Ъгъл в кухнятаЪгъл в кухнята
Диван за кухнята, която моделът да изберетеДиван за кухнята, която моделът да изберете
Какво трябва да знаете, когато купувате мека мебел?Какво трябва да знаете, когато купувате мека мебел?
Основните предимства на закупуване на кухня по поръчкаОсновните предимства на закупуване на кухня по поръчка
Как да изберем удобен кухненски стол?Как да изберем удобен кухненски стол?
Разнообразие от мека мебелРазнообразие от мека мебел
Кухненски мебели Как да изберем?Кухненски мебели Как да изберем?
» » Как да избера подходящия кухненски ъгъл?
© 2021 BggeHat.com