Какво трябва да знаете, когато купувате мека мебел?

Времената, в които мебелите са били с голям дефицит, отдавна са изчезнали. Днес различни магазини предлагат разнообразие от меки опции за обзавеждане, като се започне с единични артикули и завършва с цели комплекти, направени в един стил. Мека мебел за вашия дом или офис може да бъде избрана според вида на материала, цвета и т.н. Имайки определена сума, трябва само да направите правилната покупка. Тук в сайта mobilicasa.ru можете да видите различни варианти за обзавеждане за всеки интериор.

Как да направите това?
Вероятно не е необходимо да напомняме, какво да се получи тапицирана мебел в специализираните търговски обекти, които имат добра репутация. В противен случай съществува риск от закупуване на евтини стоки с ниско качество, които се правят някъде в гаража или в мазето. В допълнение, има много производители, които привличат купувачи с красивия външен вид на продуктите си, като натискат качеството на продуктите на заден план. С използването на евтини суровини и материали самата продукция се оказва нестандартна и краткотрайна. За да купите достойни мебели за себе си, трябва да се придържате към някои нюанси.

Всяка мека мебел има дървена рамка, допълнена с метални части. Избирайки и проверявайки мебелните елементи, вижте какво е вътре. Дървената рамка трябва да бъде изработена от качествен материал, както и без пукнатини, сини и големи възли. По-добре е, ако крепежните и свързващите материали на рамката са метални. ПДЧ и шперплат трябва да бъдат само като отделения, прегради, кутии.

Какво трябва да знаете за пълнежа? Днес синтетичен пълнител (sintepon) се използва за пълнене на тапицирани мебели, които въпреки че се смятат за добър вариант, все още е евтин пълнител. Най-хубавите са пълнител, изработен от естествени материали: вата или пух.



Желателно е тапицираните мебели да са върху метални пружини. Те са изработени от пиано проводник, характеризиращ се с високо качество. Ако пружините изскърцат, тогава се използва проста тел.

Важно е тапицерията. Той представлява не само "лицето" на мебелите, но също така поема всички оперативни натоварвания. Най-скъпите мебели са изработени от естествена кожа. Заслужава си обаче. Към днешна дата най-често за тапицерията на мебелите се използва стадо, което може да се почисти с влажна гъба и четка.

Жакард (изкуствена коприна) се счита за красив материал, но не е издръжлив и не е напълно практичен.
Мебелният велур е плетена тъкан с добър външен вид. Той не е причудлив в грижите и дългогодишен живот.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Италиански мебели луксозен достъпИталиански мебели луксозен достъп
Избор на мебели в холаИзбор на мебели в хола
Елитни мебели скъпо или високо качество?Елитни мебели скъпо или високо качество?
Разнообразие от мека мебелРазнообразие от мека мебел
Тайните на качеството на италианските мебелиТайните на качеството на италианските мебели
Италианската кухня е непоклатима тенденцияИталианската кухня е непоклатима тенденция
Най-добрите фабрики за мебели в ИталияНай-добрите фабрики за мебели в Италия
Детски дивани в онлайн магазина MirlachevaДетски дивани в онлайн магазина Mirlacheva
Всички за банери за мебелиВсички за банери за мебели
Избор на мека мебел за кухнятаИзбор на мека мебел за кухнята
» » Какво трябва да знаете, когато купувате мека мебел?
© 2021 BggeHat.com