Зададохме релсата за майсторския клас на кухнята

кухненски парапетЕдно от най-често използваните кухненски аксесоари е железопътната. Според мнозина това е толкова безполезно, колкото и функционалното. За повечето хора, тя създава двоен смисъл: от една страна, защо парадират различни кофи, шпатули и кухненски ръкавици, кухня със собствените си ръце с кухненски кърпи, от друга страна, ако те няма къде да се направи, тогава защо не ги окачите на стената. И ако прибори за готвене и други елементи от най-известните марки, то се, освен това, може да се превърне в достоен украшение на кухненския бокс работа.

Какво е желязо за кухнята?

По проект, железопътен за кухня не представлява нещо специално - хромирана тръба с малък диаметър, прикрепена към стената на същите хромирани "краката" на тръбните поставени красиви куки, които се използват за закрепване кухненски прибори. Най-интересното е, че дължината на покрива релсата е почти никакъв ограничено, ако тръбата на три метра, по някаква причина, можете да изглежда малко, а след това с помощта на специални конектори дължината му може да се удвои, утрои, или десет пъти. И когато има желание да остане с неговия ръст, краищата на тръбата могат да бъдат спрени от специални хромирани капачки.

Между другото, за хром. Reylling не се ограничава до хромирана повърхност, всичко е същото като навсякъде другаде. Искате позлатяване - срещу такса ще го получите, искате цветен емайл - винаги, моля. Като цяло, изборът на цветове и декоративно пръскане е много по-разнообразен, отколкото изглежда на пръв поглед.

Как да инсталирате кухненски релса

Инсталирането на парапета за кухнята също не е нищо свръхестествено. Тук всичко е изключително просто и разбираемо. Основното нещо е да наблюдавате правилно последователността на неговата инсталация. Първата стъпка в тази проста последователност е маркирането на дупките за фиксиране. Повторяемостта, която е по-дълга от един метър, не трябва да се закрепва повече на две, а на три точки на подпора. От естетическа гледна точка най-добре е да го окачите точно с хоризонталното ниво. Ето защо, поставяме стена на желаната височина и очертаваме хоризонтална линия, на която се намират дупките за закрепване.

През същото разстояние равномерно разделяме бъдещите дупки и продължаваме да ги пробиваме. Много е важно да не се повредят плочките, пробиване с остър инструмент. Купете нова тренировка за тренировка или тренировка с печеливша или диамантена навивка, тази стъпка ще направи работата ви много по-лесна.

кухненски парапети: монтаж

В пробитите отвори поставяме пластмасови щепсели и с помощта на винтове ние завинтваме към стената специални щифтове, на които по-късно ще бъде монтирана подпората на парапетите.

кухненски парапети: монтаж

Сега самите подпори - обикновено тръбна или правоъгълна конструкция с отвор за тръбата. Сложихме този дизайн върху щифта и го оправихме с малки винтове с вътрешен шестоъгълник. Шнековият винт на шестоъгълника трябва да гледа надолу, така че да не може да се види. И така затегнете цялата налична поддръжка.

кухненски парапети: монтаж



Накрая се стигна до хромираната тръба, преминавайки през отворите за нея в инсталираните опори. Настроила отново мястото си по естетически причини, тръбата трябва да изпъква равномерно и двете крайни опори. Сега с помощта на втория винт с вътрешен шестоъгълник ние фиксираме тръбата на всяка от инсталираните опори.

кухненски парапети: монтаж

Има много малко останали. Затворете краищата на тръбата с малки щепсели. Щепселът се състои от две части, свързани с винт. Пластичната тапа се завинтва към самата хромирана тапа с дълъг винт.

кухненски парапети: монтаж

След това пластмасовата част на сглобената тапа се вкарва в отвора на тръбата и се запушва с дървена дръжка от чука. Металът, когато е ударен от хромирана повърхност, със сигурност ще го нарани.

кухненски парапети: монтаж

кухненски парапети: монтаж

Всичко, което можем да кажем, че релсата за кухнята е инсталирана, сега ние се закачим на куките с хромирани тръби и извикаме на тях всички видове кухненски принадлежности. Куките се продават отделно, така че ще трябва предварително да изчислите необходимата сума.

кухненски парапети: монтаж


Майсторският клас се проведе от Сергей Голиков,

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Кухненски интериор в стил ПровансКухненски интериор в стил Прованс
Кухненски мебели за малка кухняКухненски мебели за малка кухня
Кухненски маси за малки кухниКухненски маси за малки кухни
Възглавници във вътрешността на кухнятаВъзглавници във вътрешността на кухнята
Мозайка за кухнята, която може да завърши в кухнята?Мозайка за кухнята, която може да завърши в кухнята?
Кухни марияКухни мария
Полезно допълнение към кухненския комплектПолезно допълнение към кухненския комплект
Как да изберем качулка за кухнятаКак да изберем качулка за кухнята
Как да изберем мебели за кухнятаКак да изберем мебели за кухнята
Как да изберете кухненски съвети са полезниКак да изберете кухненски съвети са полезни
» » Зададохме релсата за майсторския клас на кухнята
© 2021 BggeHat.com